Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 611
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 75
Всъщност Тони дали е наясно, че основният виновник за дуелите й и двата пъти беше Калоян? Дали съзнателно или не - благодарение на неговите избори за първи дуелисти, все тя беше на пангара.

Момичета, хайде, моля ви се, не разваляйте темата с лични нападки. Който ще да я харесва и нехаресва. Нужно ли е да сваляме толкова нивото, ръсейки обиди?

# 76
Ей, тази Тонка. Десетки страници се изписаха за нейната красота. На мен лично ми харесва визуално, но не е уау. Отворете страницат на някой по-известен гримьо в Инстаграм и ше видите десетки по-хубави момичета. Само не разбирам защо се пръвърна в такава полемик външния й вид, няма ли по-интересни теми за обсъждане?

# 77
'Начи на път сте да развалите най - хубавата тема. Срамота!
 може ли да помоля за линк към дрехите/ марката на Тоца.
На мен тя ми харесва. Всичко си има и е с мярка.
Добре, че си тръгна, че от завист ми се щеше да си изхвърля ТВ- то.😂

# 78
Хем исках триото на властта да си ходи, хем ме хвана много яд, че Хубавенска спечели дуела. Супер безлична мижитурка ми е.
Тоцка може и да е тъпичка, но е схемаджийка и дано се сети да предложи за фермер Мария. Това би бил единственият й печеливш ход в тази ситуация.

ПП. ФонДьоТенска направи ужасно впечатление с изказването на прощаване: "Дано навън си по- различна".

# 79
Смятам, че двата грама мозък ще оправдаят тежестта си и Тоца няма да посочи Калоян или Петър.

Много я надценявате. Трябва да избере балансъор или по неутрален човек, ако иска да има шанс да ги запази двамата. Бандата на Шаро, чакаше да падне властта, сега ще атакува. Най-доброто нещо е да не го правят повече ратай Ангел, за да не отнасят глоби. Тази година е много скучно, само няколко човека въртят за ратаи Ангел главно, а другия отпадна (Асен). От останалите, които са в предаването и са били са: Ангел, Дана и Мария.

# 80
Гласувах - Калоян, Петър и чичо Митко. Изненадана съм, че има толкова гласове и за други, по-безлични участници. Ангел ми е по-скоро много жален. Имам чувството, че на каквато и тема да говори е готов да се разплаче.
Не намирам Антония за красавица. Харесвам Дая.

# 81
'Начи на път сте да развалите най - хубавата тема. Срамота!
 може ли да помоля за линк към дрехите/ марката на Тоца.
На мен тя ми харесва. Всичко си има и е с мярка.
Добре, че си тръгна, че от завист ми се щеше да си изхвърля ТВ- то.😂
Аааа усетих те аз, че черна завист те яде. Затова се появи толкоз късно в темата.

# 82
Скучно си е, щом сами си организираха игри, а после Ванката коментира, че толерирали, но хубаво, че нямало контузени...Wink
Малко са им битките този сезон.

И на мен не ми харесва играта с Алманаха. Все ще е за 1 точка, защото си трябва бързина и късмет. А и бутона май трудно се натиска, понякога изглежда, че някой е пръв, но не натиска силно и остава втори. Преди имаше някаква тежест играта. Въпросите, скритите отговори и забитите ками бяха като емблема на знанието. И къщичките на дуелистите липсват - самоподготовката, размислите, закани, надъхване. Сега...песни, танци и отворете дверите!

# 83
  • Другата България
Аз пък мисля, че ако ТоЦа все пак наистина помисли и се светне, че който и да е от двамата ѝ придворни да посочи, то той ще изгуби предвид обществената нагласа, няма да посочи Мария, а чичака от Мелник. Това ми подсказва интуицията. Защото чичака vs. Поли = победа на чичака.
Докато Мария vs. Поли е малко рисковано все пак. Мария като нищо ще си вземе за вице един от двамата "мафиоти - ДонЪТ и съветника", и то си е същото, фермерите ако имат акъл, ще се усетят, че това е с процент на вероятност, клоняща към поне 90%.
Мария както вече писах, е доста хлъзгава и целта ѝ е да стои колкото се може по-дълго, тъй че тя ще се стреми да се закрепи вътре по всякакъв начин, а как по-сигурно, ако не с продължаваща гравитация около силните на деня.
Ако все пак Мария е фермер, то тогава със сигурност Даяна ще е ратай, така поне си мисля аз.
Но ако ТоЦа е приела Мара за "един от техните", то наистина може и нея да посочи.
И сега ще я видим Мара към кого наистина клони и дали и най-вече - до кога може да тъче на "два стана".
Щото от два стола накрая се пада къде? На арената.

# 84
  • На морето!
Аз пък се изненадвам колко много хора приемат поведението на Ангел. Тази простотия, простащина и грубо отношение (основно към по-слабите) мен ме влудява! Не искам да виждам такива хора, този модел на поведение трябва ясно да се сочи като неприемлив.
Мишкуването на Калоян и тарикатлъка на Петър са ми цвете, сравнени с простотията на Ангел.

# 85
  • Другата България
А, именно затова аз все още не мога да го харесам Ангел.
Но и не мога да го отбележа като най-антипатичен.
Защото поне нещо показва, има мнение, макар и просташко.
Докато чичака единствената пристрастност досега беше към Тоца заради дупарата.
Е молА ти сА.

# 86
  • Варна
Най-дразнещия, номер 1 антипатичен мъж за мен от всички сезони е Георги от 4ти сезон.
Няма друго такова същество. Любим епизод е дуела му с Нури.
На негов фон останалите са цъфнали и вързали, ама гласувах - Калоян, Йордан и Ангел.

# 87
Тялото на Мара, главата на Дая, мозъкът на То и Жа, прическата на Шкафче и погледът на Данче -
това е  събирателният образ на идеалната жена!
A и ако е гримирана от Хубавенска ...

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 13:58 от Dorina_10

# 88
Аз не съм съвсем убедена, че Ангел има някакво конкретно, стабилно мнение. По-скоро ми се струва, че гледа мнението му да е различно от това на мнозинството. Но нещо не му сече брадвата на едно място сякаш.

# 89
Антония е емоционална и такъв ще е избора ѝ за Фермер. Тя си каза, че който не ѝ харесва не го отразява дори. Затова питам дали така леееко преди видеото не ги подпитват как виждат управлението, не си ли представят едни други възможни избраници, и с пожелание за обмисляне на варианти да им дават още допълнителни минути/часове. Wink

А Калоян с обяздването и да си знаят мястото ли беше? Тихо подкрепен от Петър и неговите простотии, освен сексизъм, не е ли също натиск спрямо физически по слабите.
Ангел, ако се заяжда с жените го прави открито. С Милена го обърна на гавра и неодобрявам, но с Дана е повече майтап. В началото игричките с Жанета и Тони си бяха за убиване на време и лигавене, и да е очаквал някакво отношение не се е стигало да унижения или обиди.

Общи условия

Активация на акаунт