Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 872
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
И моите очи все в дините днес. Joy
Аз съм сравнително дребна, всичко ми е сравнително дребно и се чудя как носят такъв товар доброволно тези жени. Joy Могат ли да спят удобно по корем с такива дини?

Не може, болят истинските, за имплантите не знам.

# 721
  • пак там
Не болят истинските, от собствен опит го казвам, не предполагам.  Но тежат зверски.

# 722
Какво не харесвате в Калоян и Петър ? Аз смятам че Илиян Кустев и Ангел са много по-зле и са изпълнени само със злоба....!

# 723
Ваня се ядоса на Поли и Петър и си го изкара върху Ангел. `Щото, разбираш ли, е посмял да поиска нещо! От нея! Тя, нали, е пропуснала да си спомни, че в момента е ратай все пак...

Точно!
Всички трябва на пръсти да ходят около нея...

# 724
Ваня се ядоса на Поли и Петър и си го изкара върху Ангел. `Щото, разбираш ли, е посмял да поиска нещо! От нея! Тя, нали, е пропуснала да си спомни, че в момента е ратай все пак...

Точно!
Всички трябва на пръсти да ходят около нея...
Ензимче не е така. Ваня в момента е в ролята на отхвърлената жена. Не познавам такъв който да ОК и ХЕПИ от това Много добре го усеща, все още се чуди така ли е или си въобразява, понеже Петър я върти на пръста си и и дава надежди (уж я защитава от Ангел , иска да спи при нея и прочие.) Самия Петър най много я плюе пред камери .
Лентяя Ангел е една мъжка клюкарка , която от безделие само седи и слухти кой къде има някакви проблеми. Човека  е лешояд който бързо надушва мършата. Вижда я че е на нерв и съвсем тънко и го набива пирона. Много му бещше нужна купичка и някой е длъжен да му я достави щот той голям господар. Именно господарското отношение я вбеси.
Той внуши на всички, и всички подеха песента и тук във форума какъв егоист е Ваня. Ми аз лично докато не видя егоистична постъпка(нещо в повече от егоизма който таи всеки) , няма как да я определя като такава.
Много мразя БГ манталитета да очерняш конкуренцията без дори да дадеш довод. Така постъпи Надя с Милена, Така постъпва и Ангел. Двамата селяци уж хрисими и благи , но са хитри като цяло стадо лисици и дори интелигентни хора им се връзват.
Някъде в темите беше поставен въпрос какъв майстор бихте предпочели - такъв който се хвали колко е добър. Ами да , предпочитам такъв отколкото някой който само плюе колко са некадърни предните майстори. Такъв веднага го сменям.
Ясно е , че всеки в живота трябва да презентира себе си по някакъв начин (иначе кой Ща забележи). Едни го правят сочейки се и тупайки се в гърдите, други сочейки колко по-лоши са останалите (кога самия ти нямаш с какво да блеснеш). Еми предпочитам първия тип

# 725
  • пак там

Ясно е , че всеки в живота трябва да презентира себе си по някакъв начин (иначе кой Ща забележи). Едни го правят сочейки се и тупайки се в гърдите, други сочейки колко по-лоши са останалите (кога самия ти нямаш с какво да блеснеш). Еми предпочитам първия тип
... А трети се правят на жертва - като Ваня. И това ми е най-гадната група. Ама "на вкус и цвет..."...

# 726
Аз никъде за егоизъм не говоря, моето мнение за егоизма си го споделих някъде назад. Говоря да друго - никой не ѝ е длъжен на Ваня, тя си има проблеми с Пешко, не са ѝ виновни другите, че да си мълчат, сакън да не я разсърдят. Възрастен човек да истерясва така от най-малкото - верно, как е търпяла капризите на клиентите по луксозните яхти? Ясно, че оттам ѝ е дежурната усмивка, но би трябвало и да се е понаучила да си сдържа емоциите...

А Анго го видяхме - най-сетне, че бачка, легла прави, явно е доста сръчен.

# 727
  • Велико Търново
Уж мъж и жена не се пускат да пасат стадото , до сега във Фермата все мъж и жена са го правили Wink
Имаше се предвид съпрузи.

Скрит текст:
А бе.. не е заради мускулите, не са ѝ много мускулести ръцете, за мене никак не са малки импланти това. Simple Smile
Когато покрай огъня си говореха кой иска да си коригира гърдите, питаха Поли за кубиците и тя им каза, но не помня колко. На когото му е любопитно, може да си потърси.

Добре, че дойде ветеринр, това с ракията само досега беше абсурдно.
Според мен пък едва ли чак сега викат ветеринар. Допускам, че може да е направен консулт и да е имало изискване да махнат белите червеи. Пък дали е било само с ракия - това ни показват, но не може да се твърди със сигурност.

По мое мнение на Ваня това наистина ѝ беше капката, която преля чашата. Все пак да не забравяме, че на Ангел това не му е за първи път да се драчи с нея. Отделно, че той това го прави само с жени, с мъжете не смее да се държи по този начин.

# 728
  • при късмета
Аз продължавам да не приемам за драчене, това да поискаш купичка, вместо чаша. Фасона на Ваня в случая беше напълно излишен.
Аз мисля, че дуела ще е мъжки. Малко жени останаха и ако и тази седмица си тръгне жена, то за финалистките ще има много малко варианти и щат, нещат фермерите в следващите 3-4 седмици, трябва да правят мъжки дуели. Защото само още 1 женски да има и 2 жени остават недосегаеми, каквото и да правят, както и да бойкотират примерно, са сигурни. Абе мисълта ми е, че е рано за определяне на финалистите.

# 729
А Вие на какво мнение сте , жените или мъжете ревнуват повече ? 😊

# 730
  • Sofia
Всички ревнуват. Аз не познавам мъж, който не е ревнив, каквото и да твърдят.
Ровенето е недопустимо  и обидно.

# 731
Аз даже не мога да си представя да си ровим с мъжа ми един на друг в телефоните...

# 732
  • София
А Вие на какво мнение сте , жените или мъжете ревнуват повече ? 😊

Жените ревнуват повече, но мъжете имат по-агресивната ревност, която често прераства в насилие и дори смърт

# 733
Аз съм забелязала, че най-ревниви са тези, които кръшкат. Логично е някак си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 734
Аз съм забелязала, че най-ревниви са тези, които кръшкат. Логично е някак си. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ее сега ме замисли .. приятелят ми е многоо ревнив 🤣

Общи условия

Активация на акаунт