Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 773
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 705
  • Вестерос
Много ми изпростяха. Такова ниско ниво е нямало до сега...

Според мен Петър е дуелист и отпаднал.

# 706
  • Пловдив
Вика Пешкото, че такива мъже като него били на изчезване... А дано!

# 707
Мислех,  че Ванче е приятна, адаптивни жена, защото професията  й го изисква. Оказа се истерична

# 708
  • София
Сега успях да изгледам половината серия и нещо не схващам - какво лошо има да си поиска АНгел купичка вместо чаша? И аз не консумирам таратор в чаша. Та чак пък да реве. Истерията я е хванала

# 709
Според това, което се излъчи днес аз останах с убеждението, че Поли си е измислила причината Ванчето да седне от нейната страна и всъщност Ванчето не е казвала нищо такова към Петър "Понеже съм съм ти сърдита ще седна от страната на Поли". Даваха кадри от предишната седмица, но в тях Ванчето не казва това. Всъщност, за мен е странно, че не излъчиха кадри от вечерята преди дуела между Антония и Поли. Сега изглежда, че Поли или си е измислила или е преувеличила думите на Ванчето към Петър, а каква е истината - ще гадаем. Пуснаха ни някакви изрезки, а в действителност може Ванчето да го е казала.

# 710
  • пак там
Ваня се ядоса на Поли и Петър и си го изкара върху Ангел. `Щото, разбираш ли, е посмял да поиска нещо! От нея! Тя, нали, е пропуснала да си спомни, че в момента е ратай все пак...

# 711
Ангел на  пръв поглед,  не каза нищо особено.
Поиска си човекът по - гъстичка гозба, поиска си  - купичка. Но той е или голям психолог ( но не винаги за добро ), или голям тарикат.
Усети, че Ванче е "накачулена "  и много подтисната и точно , поради това започна с "безобидното" и не натрапващо, но пролищаващо си "танцуване по нервите".
И Ванчето, клъвна, не издържа. За нея явно това беше ПОСЛЕДНАТА капка,която ПРЕЛЯ.
В този ред на мисли, Пешко й даде адекватен съвет ,както за отношенията й към Ачо, така към останалите.
Ми да махне тези "розови очила " и да погледне реалността.Много дълго време, се е грижила само за себе си , защото наистина е развила не егоизъм, а направо  егоцентризъм (Може и НЕВОЛНО  да си го е "отгледала" ) , но е такава и не достатъчно зряла, от което,  пък произлиза инфантилността й.
Иска, иска, но докато  не вдене- нищо няма да получи.
Това е живота...

# 712
  • Sunshine state
Ванчето баш си се тросна на Петър и отделно от това, че не харесва Тонка, напук седна от страната на Поли. Тя беше още ядосана на Петър, когато гласува за Поля, не че толкова й харесала предизборната й реч. Ванчето е една досадна стара мома, абсолютен самогъзник, ще извинявате за думата. Голямо чудо станало, че Ангел поискал купичка. Хейти шкафче е яко във филма.
Поли ми харесва като фермер.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 02:36 от Pupitka

# 713
  • София
Този път социологическия въпрос бе лесен и увеличиха народната каса. Едва за втори път познават въпроса. Вече са 2 от 7. Simple Smile
Много вкусна гозба този път. Много ми се прияде заешко, уф. Изглеждаше ужасно вкусно. Салатката, основното и десета.
Много ми хареса, че най-накрая видяхме нещо баш фермерско. Да се изведат тези овце на паша. Радвам се, че и Хармония ще се оправи, ама май няма да може да дава мляко повече.
Голям смях падна с играта вечерта. Grinning
Най-очакваното и логично нещо е Поли да прати Петър дуелист, ама аз вече си сменям прогнозата и стрелям за Ванчето. Прекалено много ни я показват. 5 седмици нищо за нея, после излезе на светло покрай Петър ама тази седмица си е буквално някакво нейно соло. И дано позная и впоследствие и да отпадне, че трудно я издържам вече.
Поли ми харесва като фермер. В смисъл старае се жената. Гледа да е навсякъде, става рано, помага, допитва се до всеки. Не нагрубява никой. Така че не мога да разбера защо някои така и се дразнят. Даяна например ме шокира, уж бяха по-гъсти, а тя как я наклепа пред Данчо. Мария и тя само я яде. А сега вече и Ванчето я нарочи, ама и тя разбрала, недоразбрала. Петър не знам дали съзнателно или несъзнателно създаде интрижката, но добър ход точно преди номинациите.

# 714
Мислите ли, че Ванче ( Ако е първи дуелист) ще предизвика фермера, както каза?
А дали Поли ще се откаже от имунитета си и ще приеме,  както Шопски направи?
Поли е перде, може и да откаже.

# 715
Мммне. Не мисля,че Поли ще направи такова нещо. Но пък,знае ли човек с какво могат да ни изненадат фермерите.

# 716
Поли, не би се отказала от имунитета, за да ходи на дуел. Тя все пак не е луда.
Аз съм сигурна, че дуелът ще е мъжки и Пешо ще си викне Стоян.

# 717
  • София
Да, Петър - Стоян е най-очакваното нещо (огромна част от нас го очаква и то още след загубата на Антония миналата събота) и точно за това вече не искам да е това и не мисля, че така ще стане.
Искам изненадващи ходове, тактики, защото е твърде предвидим до тук сезона що касае ходовете на фермерите
А Поли трябва да е луда за да се откаже от имунитета си. Те двете и на 10% нямат от конфликта и заряда, който бе между Митко и Иво от предния сезон, просто несравними галактики.

# 718
  • където ми е най-добре
Не знам защо си мисля, че Петър би викнал на дуел Ангел.
Ванчето си каза, че е глупава. Важно е да се признават такива неща в ефир и да не спираш да се излагаш. На толкова години да разбереш за лошия свят пълен с лицемери... тццц тццц шок! Кукава работа, аз също не пия/ям таратор в чаша- да не съм й на яхтата тогава Wink
Поли се показва в друга светлина. Някак ми е симпатична като фермер тази седмица.

# 719
Петреско каква змия долна е. Явно го е шубе също толкова от дуели . Каква интрига вкара между Ванче и Поли не е истина, надмина и Надя и Калоян. Язък му за мъжкия вид , жив женчо и трусик.
Ваня действително напук на Петър седна от страната на Поли , защото той се заяде с нея казвайки седни по средата с подигравателен тон (към Ванче). А и Ванче не понася Антония и Калоян. Поли и е ясно че Ванче няма симпатии към нея и е към нея по скоро за да е против Антония, за това и нищо не и дължи като лоялност( да не я изпраща ратай) А и тя и прави услуга .
Надя Бъркащата с Пръсти по Чужди Усти и Плюеща  ли говори за хигиена и се изкарва чистница.

Общи условия

Активация на акаунт