Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 763
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 690
  • На морето!
Играта беше много смешна, с глас се смях с тях.
Ангел е толкова жалък и противен... Най-после някой да реагира адекватно и да го парира. Не е нормално всички да стоят безучастно, докато той тормози вербално някого.
Сигурно сте го пускали вече, но тъй като Ванчето е на дневен ред, а аз я харесвам (когато не позволява да я манипулират през свръх емоциите ѝ) , споделям едно приятно интервю с нея https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/shtasti … 0AmYvysQGzBgdxyME

# 691
Уж мъж и жена не се пускат да пасат стадото , до сега във Фермата все мъж и жена са го правили Wink

# 692
Такааа.. включвам се с една теория.

В следствие на това, че се обръща доста внимание на Ваня, а в повечето случаи не е в добра светлина, очаквам тя да бъде избрана за първи дуелист и, макар и смело твърдение, мисля, че ще отпадне. Такива истерии и то толкова заложени в епизодите не са току-така.

На мен ми беше симпатична преди, но напоследък ми идва малко налудничаво поведението й. Не издЪржа на напрежението просто.

# 693
Анго какво ѝ поиска на Ваня, че тя толкова се разсърди? Аз чух нещо за купичка и чаша, това ли вбеси Ванчето, нещо не схванах. Не ми се стори да я тормози този път, май тя подскача от най-малкото.

Аз още от вчера имам подозрения, че Ванчето може да ходи на дуел.

# 694
И аз не разбрах- първо Ангел поиска да му сипе повече картофи, после да му смени чашата с купа и започна драмата.

# 695
  • Варна/Амстердам
На Надето бившия съпруг евродепутат ли е? 🤔 Спомена, че са имали дете, което означава, че единият й син е от него. Явно алкохоликът, с когото е живяла е друг човек, тъй като с този са се разделили заради изневяра. Да не е Барека? 😅 (шегичка)

# 696
Сега забелязах, че днес сме гледали епизод 40 Dizzy Face Кога минаха толкова? Не се е случило кой знае какво до сега. А тези хора чак сега почнаха да си правят леглата.
Как ме е яд сега, че съм гледала само 5 сезон и сега този. Ама тц.. гледах Биг Брадър тогава.

# 697
Поли каза, че има импланти
Явно са малки, не бях забелязала. Или дребнеят, защото има масивни мускули.

# 698

А бе.. не е заради мускулите, не са ѝ много мускулести ръцете, за мене никак не са малки импланти това. Simple Smile

# 699
  • Варна/Амстердам
За мен са големи. 😂
Догодина да не замести Галена или която е там на рекламата за дините. 😆

# 700
Да, права си, не са. Не бях забелязала. Това да не е подплатено сЮтенче?

# 701
Ако обсъждаме визията на Поли, да си кажа, че устата й ми боде очите. Тя самата е убодена неправилно де и бааааааш стои като патешко дупе.

# 702
Днес беше интересно. Да, според мен Ванчето има проблеми, симпатично момиче е, трябва да ги реши, за да ѝ се получават по-лесно нещата. На нас може да ни е смешно отстрани, ама за нея е ад всичко. Дано се стегне, не е лош човек.
Симпатията ми към Петър и Калоян си продължава, въпреки всичко.
Промени се отношението ми към Поли - допитва се до другите, внимателна е, старае се.

Леко се дразня за отношението към животните във фермата. Толкова ли не могат да ги кастрират тези кучета?! Очевидно е, че няма голяма ограда, всяко бездомно куче от полята може да дойде и да забремени женските. После защо има толкова нови кучета по селата....Щото едва ли Андрей ще си остави всички малки от двете кучки. а и да ги раздаде на познати, всички знае, колко от тях ще завършат на улицата.
Добре, че дойде ветеринр, това с ракията само досега беше абсурдно.

# 703
А, значи не е много срамно да си призная, че в днешния епизод очите ми бяха все в...дините на Поли Joy

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 00:12 от Donna Paulsen

# 704
И моите очи все в дините днес. Joy
Аз съм сравнително дребна, всичко ми е сравнително дребно и се чудя как носят такъв товар доброволно тези жени. Joy Могат ли да спят удобно по корем с такива дини?

Общи условия

Активация на акаунт