Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 285
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 765
Умирам от смях с тез два шемета - Петър и Ваня. Според нея чудно се допълвали и разбирали, според Петър за работата били добър тандем, но емоционално хич си не пасвали Satisfied Ваня била като муха без глава и обикаляла Фермата като линейка Smile
Според мен Поля тръгна да се "сближава" с Петър или поне да изяснят отношенията, но уж дългия им разговор ни бе спестен. Изобщо не предаде правилно случилото се около масата и защо Ваня избира нейна страна. Ваня пък до последно се е правила на ударена "Сега кво правиме, къде сядаме?" Обърнах внимание, че вече сервираните порции са повече като бройка от половината на Тонка, нооо изненада. Wink А после Петър доукраси думите ѝ, доизмисли си случката и се получи развален телефон. Не съм сигурна, че умишлено се опита да настрои Ваня срещу Поли, но му се получи и последващите действия ще са в негова полза.
А след купичката на Ангел, Ваня най-накрая реши да свали розовите очила и да прозре, че е в риалити формат, а не на Карибите.

но какво са някакви предстоящи дуели? - Калата във Фермата е само с Петър!

# 766
  • Другата България
Аз също смятам, че Джепетър се възползва от наивността и "розовите" очила на Ваня.
Така умело я хързулна с Поли, че онази "клъвна" като едно типично шаранче и обърна палачинката.
Петър изобщо не е глупав, за разлика от Калоян, напротив. Петър повече мисли, отколкото говори, за разлика от фермерската си половинка. Петър е по-добрата половинка. И е наясно, че Ванче като се озъби на Поли с наивните си подскоци, Поли може и да размисли кой е по-нужен за фермата и да пренебрегне малко личните мотиви относно него самия. Защото той се прави нан мачомен, силен е, това е видно, но в случая ще е първи дуелист. И огромното му его няма да му позволи да избере Стоян, защото е твърде лесно. Няма и да е Митко.
Всеки един обаче от останалите при добра подредба на битките може да го изгони от формата. И Пешката това прекрасно го разбира. Затова не е ХЕПИ да е на дуел, и затова бута онова лудото напред. А то горкото самО се навира където не трябва.
Та не бих се изненадала от дуелист Ваня, но все още смятам, че ще е Петър.
А Ваня е наистина много натоварваща жена. Много. Живяла е в някакъв съвсем различен свят до момента, не се е сблъсквала с нищо от сегашното като реалност, и сега последиците са видими. Няма как някой да стъпва на пръсти постоянно около теб, и да ти пази крехката душевност, защото залогът са едни сто хилки. Къде си мисли, че е попаднала, и тя не знае, но с тези циврения за щяло и нещяло определено натоварва.
А Ангел за пореден, но със сигурност не последен път доказа правотата на теорията ми, че е завършен емоционален манипулатор, и то само на жени. Той съзнателно търси "жертва", и имам чувството, че му прави някакво садистично удоволствие да я гледа как "страда", вижте му усмивката в такива моменти.

# 767
Мм, не, усмивката на Анго си е принципно малко ехидна, но този път ми се стори и учуден - явно не е очаквал да подскочи това лудото от нещо толкова дребно и безобидно. Какво толкова лошо ѝ каза - искал по-гъста манджа и таратора в купа? И затова пак рев до небето? А тонът на Анго си е все такъв - закачлив, не ми се стори заядлив. Това момиче не се търпи, бе, по телевизията едва я трая, какво ли е да съжителствсш с нея...

# 768
  • при късмета
Някой от обвиняващите Ангел, би ли обяснил защо смята, че вчера е целял да унижи, да се заяде, да смачка и какво там още беше Ваня. За мен няма нищо обидно в това да поискаш купичка, вместо чаша за таратора и няма как да видя обида в това. За мен Ваня започна машинално да се тръшка, в момента в който Ангел си отвори устата, независимо какво казва и дали е насочено лично към нея.

# 769
На колко години е Ванчето? Много състарена ми изглежда

# 770
  • Другата България
Някой от обвиняващите Ангел, би ли обяснил защо смята, че вчера е целял да унижи, да се заяде, да смачка и какво там още беше Ваня. За мен няма нищо обидно в това да поискаш купичка, вместо чаша за таратора и няма как да видя обида в това. За мен Ваня започна машинално да се тръшка, в момента в който Ангел си отвори устата, независимо какво казва и дали е насочено лично към нея.
Не.
Защото такова нещо не съм твърдяла поне аз.
Казах, че Ангел е емоционален манипулатор на жени, по принцип, и един страхливец относно същото за мъжкия пол.
Досегашното му поведение във "Фермата" го доказва, поне за мен.
А защо мисля, че е емоционален манипулатор съм писала много пъти, няма да се обяснявам отново.

# 771
  • Бургас
На колко години е Ванчето? Много състарена ми изглежда
На 37 уж...Вчера ми попадна известие за рожден ден на една позната, че става на 41 години. Не знам как става така, че като се ожениха с нейния имаха 4 години разлика, а вече е 14  Joy

# 772
  • Варна
Трудно може да се вкара в стереотип бай Анго, твърде голям индивидуалист е.

Може да е "емоционален манипулатор", удава му се добре. Явно е добър психолог.

Защо на жени?
Прави ли ви впечатление, че Анго не общува и не се сближава с мъжете? Само с жените си има вземане-даване.
В началото бе близък с Жанет и Антония, после се разбираше добре с Дана и Мария, като му бяха колеги ратаи.
Към Милена и Надя също имаше отношение, макар и противоположно.
 Обаче няма един мъж с който да се е скарал или сприятелил..

# 773
  • при късмета
Аз имах предвид вчерашната случка, не на Ангел поведението като цяло. Коментарите на вчерашния епизод тръгват с това, в голямата си част. Та затова се чудех защо толкова хора така мислят.
Иначе да, има някакво пренебрежение към жените у него, но явно е избирателно, а не към всички. Защото Надка например го прави дива калинка и отива където му каже и прави каквото му каже, без никакви мрънканици или реплики

# 774
  • Стара Загора
За място като фермата е напълно нормално след като са свършили купичките, да се използват чаши за таратор. Те не са в ресторант 5* и всичко да е прекрасно и изискано. За мен бяха излишни претенциите и с цел заяждане думите на Ангел!

# 775
  • Другата България
Ами няма нито един мъж, с когото Ангел се е сприятелил или скарал, защото, за да се озъбиш на мъж се искат топки.
А на Ангел освен да ги почешва постоянно или да ги побутва /отвратително, гадно, грозно и гнусно/ за друго не знам дали му служат.
Дали се е сприятелил с мъж няма как да видим, защото ги дават винаги общо мъжете.
Но ако се замислиш, освен Петър и Калоян нито един друг мъж не се е сприятелил открито с нито един друг мъж.
Абсолютно всички са свободни електрони и индивидуалисти - Боби, Кустев, Данчо /за мъже говоря/, Митко /той също е най-близък с Надка/. Мъжко приятелство там няма.
Но и няма такова отношение към жени, каквото демонстрира селския тарикат постоянно.

# 776
Анго е влюбен в Надето. Тя в него - също. Ама няма да има любов там, яък, начи - аграрна любов ми се гледа, ама няма. Cry

# 777
  • Варна
Ами няма нито един мъж, с когото Ангел се е сприятелил или скарал, защото, за да се озъбиш на мъж се искат топки.
Не мисля че трябват някакви топки. /винаги съм го мразила този израз, от английския ли идва?/.
Какво му има да се озъби на мъж? Никой няма да тръгне да го бие, ако намекваш че Анго го е страх от физическата сила.

# 778
Понеже за първа година гледам Фермата, имам въпрос. Щом Митко винаги взима имунитет от ратайство, автоматично ли да го считаме за финалист? Тъй като за да отидеш на дуел, трябва да си бил първо ратай?

Даяна тотално ми опротивява. Въобще дори не чу разговора на Ангел и Ваня на масата, защото беше твърде заета да си гука и да пипа Йордан, а тръгва и прави забележки, които така или иначе никой никога не отразява. 😂 Как не се намери някой да я скастри за поведението и с Йордан? Че и онази вечер, когато той взе цветето на Поли, като бяха край огъня да си говорят, тя му вика “Не, нищо няма, ти си СВОБОДЕН мъж.” Ама не съвсем. Голяма роля играе, личи ѝ дори по всичките ѝ маниери и физиономии.

Междудругото, гледах профила в ТикТок на Антония и там беше харесала този коментар:

😂

# 779
Е, Митко всеки може да го викне на дуел, на битките за имунитет от дуел не е силен, гледам. Simple Smile

Анго не иска да се конфронтира с мъжете, ама, гледам - и другите - с него. С жените се бъзика, не ми се струва всеки път да е некво гадно заяждане, та чак да се смята за вербална агресия.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 14:23 от Ензимче

Общи условия

Активация на акаунт