Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 723
  • 1 670
  •   2
Отговори
# 930
И на мен изказът на съфорумката ми прилича многооо на Дана, доста много. Шанс...

Даяна се върти накъдето духа вятърът, продължава да ми е доста антиптична.

Надя хитро хитро си ги пуска по пързалката и си крета между капките за сега. Ама бай Анго чак сълзи рони за нея, брей...

И пак Кустев си е моя човек и това е.
И аз предпочитам с мъже, с жени не комуникирам, нямам приятелки жени, не ги търпя много, а и те не ми понасят тежкия мъжки хумор. Дреме ми Simple Smile

За мен е неразбираемо защо жените да чистят мъже, след като пряката конкуренция са точно жените. Логиката ми бяга нещо....

# 931
Надя все така ми напомня Маргарита от миналия сезон.
Като свекърва е, голяма досада.
По-млада е от Кустев с 2 години, а изглежда възрастна, заради държанието сигурно.

# 932
  • София
Оо, браво бе Хубавенска! Simple Smile Светнах се аз навреме и си промених прогнозата. Ето ви един ход, който едно 80, 90% от зрителите не са очаквали. Точно това исках. Че ми писна да нареждаме сценария за цялата седмица и той да се сбъдва на 90/100%
Хайде изтрещелото Ванче на дуел. Ако може и да отпадне ще е супер просто. Трудно я издържам, няма такова инфантилно същество, което за щяло и нещяло само реве. Наводни фермата буквално. Ще избере Дана или Дая, то е ясно. Мария няма как, ще падне със сигурност. Така че 50 на 50 между двете Д-та или хайде 55 на 45 за Даяна, защото Дана вече е била на Арената, има опит и чете доста алманаха и като и го перне за 5 точки, ходи се оправяй... Дано Шкафа си тръгне тази седмица. Не е прогноза, а пожелание. Прогноза ще направя в събота чак, че ми е много на кантар. Силите са доста изравнени между тези трите. Все пак от трите Даяна ми се струва най-тренирана ама е много хилава, Ванчето има повече сила в ръцете.
Браво на продукцията, че не позволи нов прецедент. Точно за това писах и аз онзи ден, че това между Шопски и Караиванов бе уникално по рода си и че няма как на Поли и Ваня да се позволи същото, защото те са на светлинни години разлика от онези двамцата.

Лолина33, не се връзвай на провокации. Освен това е грозно да има лични нападки и въпреки това не отвръщаш в този стил, което ми прави добро впечатление. Ако си Дана (не си длъжна да казваш, това е форум) и си чела цялата тема, то знаеш, че аз ти бях фен и то въпреки, че съм от ЦСКА, е сега си ми в минуса ама голяма работа дет се вика. Спечели на Арената, което не е малко. Но не ми хареса като мина в лагера на Тони. Толкоз.

Браво на Надето, отново доказа, че е класа. Втори имунитет печели, като на всички битки за имунитет бе в челото, няма едно слабо представяне до тук. Отделно си играе много правилно играта и на всички фронтове е желязна. Едва ли ще спечели вота на публиката, но и достигането на финал си е една малка победа. Още е рано де, не искам да я урочасвам, но до тук няма по-комплексна жена от нея. Отделно, дори и някои хора да я подозират, че ги пързаля и че е подстрекател, то нямат смелостта да и го кажат в очите, което означава, че им е взела страха. А щом и мечката на Фермата пуска сълзи за нея, то смятайте... Simple Smile За кухнята Надя бе права. Не е ли обидно да не чистиш там където стои храната? А там шетат ратаите и Поли. Значи вината е на Петър, Ваня и Поли. И Надя и го каза и на нея лично на четири очи. Хляба засища, всички го знаем. Като няма хляб, а по цял ден работят е нормално някои да недоволстват, като гледам не само Надя бе гладна, ама все тя е в устата на хората, което пак е победа за нея... Simple Smile
За играта, жените бяха с доста неточен мерник. От години гледане на всякакви реалита съм забелязвал, че има ли игра с мятане/целене на нещо, то жените са жив зян. Не знам защо е така, но е абсолютен факт. А пък Даяна била тренирала баскетбол? Е, няма думи тогава за нея.
Отново за Поли. Нейното фермерство е едно от най-добрите до тук, поне за мен. Има си кусури, но са малко на фона на Петър, Милена и Тони, които бяха най-трагичните фермери.
Ето моята класация за фермер на седмицата до тук:
1. Боби
2. Калоян (на малка дистанция зад Боби)
3. Поли - твърдо
4. Кустев
-
5. Тони ; 6/7. Петър и Милена. И тримата бяха зле с много гафове на всички фронтове.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 06:44 от Diavolo

# 933
  • USA
Няма малка и голяма победа,има само една победа - 100 000 лв и Надя няма да ги спечели.
Аз пък не й казвам браво,защото нейната цел във фермата е да изпокара всички и да излезе от водата суха.Не допуска помощници,за да изпъква само тя.Камерите само нея да снимат.Любимо й е да се прави на неоценена,за да има повод да си каже колко е свършила и направила.Работлива е,да,но съм далеч от мисълта,че го прави за благото на групата.Прави го,за да трупа плюсове сред публиката..ние може да не сме от село,ама доматите с колците не ги ядем. Smirk

За съжаление печели имунитети и няма как да я бутат и ще си я гледаме чак до финала.Само в Мария ми е надеждата,но си мисля,че Надя ще я победи.

Изненадах се от избора за втори дуелист.Според мен и спойлерите(ако въобще са верни) Дая си заминава.

# 934
  • София
Има, има, финалистите винаги се помнят и остават и в статистиката и в съзнанието на хората. Аз помня всички финалисти от всички безброй реалити предавания, които съм гледал + колоритни и запомнящи се участници, но отпаднали по-рано. Simple Smile
И аз осъзнавам, че шансът и да спечели не е голям, защото не е долюбвана много, много, но стига да стигне финал ще съм доволен, защото си я заплюх още в самото начало. Wink
А и едва ли втори пореден сезон жена ще спечели, така че...

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 06:28 от Diavolo

# 935
Не е същото момичета, ние пишем разнородно. Аз рядко съм мнителна, но потребителката ми се наби на очи с тази Дана. Включваше статии за нея, някакви неща каква журналистка е и прочие. Всеки пост бе в нейна защита, регистрирал се е по време в което очевидно има шанс Дана да е отпаднала.... (ще видим това тепърва). Колко му е. В крайна сметка да се пишеш Тинтитри Минтири и тн? Даже мисля беше употребила кавалерщина, което вече съвсем сега ми светна, че друг едва ли ще използва. Но както и да е..... Аз си оставам с идеята, че Дана е сред нас пък.... Joy

Не съм употребила подобна дума.
Моля, вече е крайно време да спрете с филмите.

# 936
  • USA
Според мен ще спечели Боби,като човек,който само работи и почти не го дават в кадър.
Никой не помни финалистите,само победителите.
Голям праз,че Надка ще стигне финал.И какво от това? Нито парите ще спечели,нито ще я запомнят с хубаво.

# 937
Има, има, финалистите винаги се помнят и остават и в статистиката и в съзнанието на хората. Аз помня всички финалисти от всички безброй реалити предавания, които съм гледал + колоритни и запомнящи се участници, но отпаднали по-рано. Simple Smile
И аз осъзнавам, че шансът и да спечели не е голям, защото не е долюбвана много, много, но стига да стигне финал ще съм доволен, защото си я заплюх още в самото начало. Wink
А и едва ли втори пореден сезон жена ще спечели, така че...

Прави ми впечатление, че Боби го дават много рядко, което ме навежда на мисълта, че може би ще спечели. Не знам дали друг път е имало така участник да не се показва....

# 938
  • при късмета
Надка все повече ми опротивява.
Не очаквах женски дуел, защото сега до края Надка ще се прави на велика и незаменима, Мария ще фъфли насам натам, а някоя от двете истерички Ваня или Дана все ще остане с истериите си. Само Поли и Даяна (ако остане) ще са някакво що годе нормално женско присъствие. Пак казвам, до края. Сега и ще са принудени да правят само мъжки дуели, а е много по-интересно, като се редуват.
За протокола и аз мисля, че Поли добре се справи.
Надка, защо е решила, че може да прави панаири затова, че някой си е нарязал 2 краставици, без да приготви за другите, а тя може да яде когато и каквото реши, без да спазва същото? Ама сигурно си мисли, че като е гладна е оправдание. Много мразя хора, които пискат по другите за нещо, а самите те го правят без проблем.
Данчо голям хитрец. Усети, че покрай мнението му за изневерите Даяна доста се дръпна и веднага романтично събуждане. Вероятно всички жени, които са били с него си го знаят що за стока е, но на живо сигурно има някакво присъствие, което ние по ТВ не можем да видим или усетим и все му се разминава. Нямам друго обяснение.
Мария се усети за Надка и ще става интересно.
Не знам защо съдите за победителя, по това колко го дават. Според мен не е така. Веселка миналата година я дават непрекъснато от самото начало. Предимно с преследването то Маргарита. Дидо от четвърти също, беше един от малкото, които си казаха на Христина какво мислят за нея рано, рано. А пък Яни в трети изобщо не е излизал от кадър през цялото време. То с неговото реване, "ака ми се" , "ох на дяда" и "важното е да сме живи и здрави" запълниха сезона, аз на друг участник реплики да са му станали емблематични не помня

# 939
Значи по зле женски кастинга до сега не е имало. Категорично.
В случая за хигиената в кухнята Надя си беше абсолютно права. От момента в който тя и Кустев излязоха от кухнята, там настъпи страшна, ама страшна мърлявщина. Не може всичко да  е омазана, неизмито не при рано. Има гризачи които пълзят навсякъде. Ще пипнат някоя зараза. Млади момичета, жени накипрени, нагласен външно а иначе мърли невероятни. Тук съм напълно на страната на Надя.
За дуела. Права е Поли че който и от двамата са избере ще бъде обвинена за избора си. Права че играта вече на друг етап. Ами и аз да бях щях да гоня жени, защото де факто по този начин се придвижва с една стъпка до финала. И айде вече да престанат с този завет на Габи която стоя един ден във фермата. Много им е удобен да прикриват страха си зад него. Съгласна съм че Ваня има маска. Дори Андрей го намекна, казвайки че няма човек който да харесва всички. Имам чувството, че Ваня страшно е досадила на всички, но не смеят да и го кажат. Само Ангел  го заяви открито и Калоян по завоалирано. Личи си че и Петър едвам я търпи.
Дана пак започва да откача щом идва избор на дуелистка.
До тук гледах. После ще догледам.

# 940
# 941
  Тази година никой не ми харесва от каста, но Кустев започва леко да ми се издига в очите, дано да размазва на арената и да се доближи до финала.

# 942
Не съм за Боби. Дотук нищо не показа и с нищо не изпъкна. Всъщност имаше три момента с него - "голямото разкритие", че е ром, фермерството му, и една плаха забележка за косъм в яденето. Казвам плаха, защото после го даваха пет минути как се обяснява, защо така казал, че нищо не е казал и т.н. Да, добър майстор е, професионален при това. Факт, че благодарение на него се строи, качествено и бързо. Но до сега не видях нищо фермерско в него,
не видях позиция, мение. Малко ми е като Стоян. Двамата са  точно като професионалния майстор, който влиза да им помага. Може пък да се разгърнат до края, знае ли човек! Ей я Хубавенска, откакто спечели на късмет- стана друг човек.Спящата красавица се превърна в дейна и амбициозна фермерка. Чака ги всички на арената. Ще ми е интересно да я видя на дуел срещу Мара или Надя.
А Надя, ще стигне до финал със знанията си на тестовете и с физическите си умения. Като човек не я харесвам, но като играч тя и Мара са най - добри от жените.
Цитат
djoleva
За дуела. Права е Поли че който и от двамата са избере ще бъде обвинена за избора си. Права че играта вече на друг етап. Ами и аз да бях щях да гоня жени, защото де факто по този начин се придвижва с една стъпка до финала.
В случая Поли много сгреши. Първо - настрои всички жени, без Дая, срещу себе си. И второ, така Поли се отдалечава от финала, защото гони "слаби" жени, а остава силни играчи като Мара и Надя.
На този етап Анго, Кустев, Надя и Мария са "моите хора''.

# 943
Джабуланито явно стана любимка заради отсраняването на най-големия дразнител Антония. И двете с Ваня не са ми симпатични заради това , че когато бяха със силние на деня не показаха ни грам емпатия към първите аутсайдери , никаква защита и логично сега са на тяхно място. За това и не ги съжалявам.
Няма как да ми опротивее човек заради собствения му темперамент (примерно за Ваня , че ревяла. Ми тъжно и е плаче си , плюс това не занимава другите да се оплаква иска да остане сама, те (вкл и камерите , сами и се врът да я показват) И да голям проблем намирам когато работя , някой да мине покрай мен и да каже Юху как си , просто това е сериозна нападка към психическото ми здраве и равновесие. Личната ми позиция спрямо хората е - ако някой не ми вреди - да си живее като иска , не ми пречи и не ме натоварва. За това и Ваня не ми е дразнител в това отношение.
Полито много мразеше Тонка за това , че не я допуска в групата на Шаро (готинИте) , а тя толкоз се натискаше за там . Песни им пя, серенади им изнася, а те видиш ли не я искат , ши ричеш няма и тя силикони и е по малко кифла.
Бе бай Пешо добре ги изхързаля и двете , но като им е толкова акъла да продължават.
В този епизод Дана най сетне прозря , че е слаба, за пръв път не го отдаде на Обстоятелствата , Злите сили в заговора срещу нея , Извънземните и Алкайда .т.е май се сети че проблема е в нея .
Дайчето както винаги ми харесва - критична е към хората но е критична и към себе си (уважавам когато аршинът ти е еднакъв)

# 944
Кустев и Поли ми харесаха след фермеството им.
Малко прекалено ми идва вечното позоваване на женската завера, какво били обещали на Габи....все едно са имали време да се заобичат много. Много фалшиво. Кво се жали и иска аргументи Ванчето, това е избора и толкова. Дана е смешна вече с нейното хленцане винаги, когато е застрашена. Искам тя да си ходи, не Даяна

Общи условия

Активация на акаунт