Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 836
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 945
Ванчето много ми напомня за моя позната, която е винаги усмихната, много щастлива, радва се на птичките и цветенцата в парка, но в действителност е доста злобна и подмолна. Зад гърба на хората прави кофти коментари и когато някой направи коментар за нея "ти не ме разбираш, моят свят не е такъв..."и т.н. Дори визуално си приличат.
Определено не симпатизирам на Ванчето, жена на 37 години, а се опитва да се изкара все едно е живяла в пещера. Точно тя трябва да е разбрала, че не всичко в този живот е розово и не всички са Хепи... със сигурност хората, които обслужва са и го показали.

# 946
Какъв е този спойлер за Даяна?

А тази статия за годеницата на Данчо не е вярна. Всичките ѝ профили са активни.

Кустев става за коментатор. Много добре ги усеща нещата.

Бай Анго влюбен ли е??

# 947
  • София
Оказа се, че бай Анго е влюбен. Как се разчувства само, когато говореше за Надя.
Това за пореден път потвърждава максимата, че "За всеки влак си има пътник". Надя може да не е атрактивна като жена за много мъже, но за Анго тя е божество. Simple Smile

# 948
Фермерката ме хвърли в тъча с избора на Ваня. Издразниха ме другите как ѝ държат сметка защо е избрала нея. Ако бях на Поли на мястото, щях да кажа, че съм фермер и аз решавам и толкова.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 10:06 от *JustMamma*

# 949
Даяна
Скрит текст:
Ралица Паскалева има РД на 20.09. Даяна и е честитила с клипче, в което се вижда, че не е във фермата. Точно 6 седмици сме назад. Тогава засякох с честването на 15.08 и именния ден на Мария.

# 950
  • София
Каквото и да се случва между Даяна и Данчо занапред.. Това сега за мен изглежда красиво.

# 951
  • Sofia
Оказа се, че бай Анго е влюбен. Как се разчувства само, когато говореше за Надя.
Това за пореден път потвърждава максимата, че "За всеки влак си има пътник". Надя може да не е атрактивна като жена за много мъже, но за Анго тя е божество. Simple Smile

Атрактивните жени са за кревата, а такива като Надка за съпруга.  Тя е работлива, грижовна, има умения от всякакъв  характер , изглежда жена,
 отдадена на дома и семейството, сериозна и вярна.
Даже и в лице е симпатична като се усмихва и е с разпусната коса.
Изненадващо много мъже сред познатите ми я харесват, даже я намират сексуална, което аз не разбирам.

# 952
Смятам, че Ваня няма да избере Дана, защото ще бъде заклеймена като страхлива, понеже Дана е все пак привидно най-лесния противник. Може би ще избере Даяна ката среден вариант, а лично аз очаквам Ваня да си тръгне, тъй като анализирайки епизодите, натам ме води мисълта.
Харесвам Ангел, макар и да простее на моменти. Има интересни изказвания и не се е вкарал в игрички, освет с Надя, де😁

# 953
Според мен Ваня изглежда доста по състарена за годините си от Надка

# 954
  • London

Защото си търси майка той, не жена.Satisfied

# 955
И аз си мисля, че Ванчето ще избере Даяна.. и вероятно Даяна ще отпадне- тя не е много пъргава, висока е и това пречи на повечето от състезателите...пък и доста се ядосва за несполуките си и това ще и изиграе лоша шега

Ваня vs Даяна!

Относно другите участници- и аз харесвам Надя, Ангел и Кустев. Не знам какво точно пречи на участниците да знаят, че някой играе, че някой има маска- е нали е ИГРА. Естествено, че ще играе! Маски има и в реалният живот.
Аз съм за Надето Simple Smile Харесвам си я

# 956
Вчера, като ги даваха по бански мога да кажа за Мария и Надя, че изглеждат прекрасно въпреки, че са родили по две деца. Даяна ми  изглеждаше по-слаба преди да я видя по бански, просто структура.. има си бричове.

# 957
  • London
Дана беше нелепа с тоя бански изрязан, че и наврян в гъза. За там не се научиха, че се носи спортно потниче и боксери евентуално, някакъв спортен бански.

# 958
А защо изобщо беше нужно да са по бански? За сеир най-вероятно. Можеше да са с бюстие и еластични къси панталонки примерно.

# 959
На мен Кустев ми  е най-симпатичен от мъжете .

Общи условия

Активация на акаунт