Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 864
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 960
Аз не смятам, че Анго е влюбен в Надя.
Прави ли ви впечатление, колко много плаче Анго? Зад "просташката" му външност се крие един много добър, честен и изстрадал човек. И сълзите, и отношението му към животните и храната, издава това.
Досега, явно е попадал на кофти жени, които са го предавали и използвали. Надя е противоположност на тези жени. Къщовница е, домакиня, работлива е и т.н - все качества, които търси, но не намира в жените, с които е бил.
Във фермата Надя го защитава, съветва, грижи се за него. За него тя е сестрата, майката, добрият приятел. Той сам си каза, че Надя е жена, която никога не е срещал и и се възхищава. ''Никога за мен жена не е мислила."
Дана с късите панталонки ми беше много неприятна гледка.
За дуела, ако е Ваня - Дая, съм за Дая.
Ако е Ваня - Дана, съм за Ваня.

# 961
Надето си играе играта, някои чак сега почнаха да се досещат, че играе, умници.
И на финал ще иде, ако има късмет - може и победител да стане, стига зрителският вот да не е определящ. Но и той зависи от това кои ще са другите финалисти.
Мара и Надя отиват на финал, от мъжете, мисля - Анго и Кустев или Боби, отдавна направих тази прогноза и още мисля така.
 Не искам Калоян и Петър на финал, поизложиха се в периода "Сезонът е наш" .
Данчо... не знам, взе веднъж имунитет за дуел, но не мога да преценя колко е силен. Кустев и Ангел ми се струват най-силни физически. Митко със сигурност има доста умения, знания - също, та и него не бих подценявала, нищо че изглежда лесен противник (на фона на по-яките и млади мъже). Откровено лесен ми изглежда само Стоян, но всеки може да ни изненада.

Е, сега, що са били по бански в калта - по-лесно е да изпереш бански, отколкото други дрехи. А и други дрехи биха натежали от кал. Пък и трябва да ги видим по бански, деее.., еее, кви сте. Simple Smile
Ми, всички изглеждат добре по бански според мене, даже много добре.
Не знам дали Даяна има бричове, или просто ханшът ѝ е съразмерно широк с раменете. Затова има и добре изразена талия, екстра си е момичето.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 10:34 от Ензимче

# 962
А може пък ако Надя стигне до финал да спечели и добър зрителският вот. Сигурна съм че има хора които я харесват на фона на другите жени. Аз също и симпатизирам до някъде. То зависи и с кои други ще е финалист. Да играе си играта, но не може да се отрече че от жените работи най много и е най полезна за фермата. Силна е печели игри за имунитет, печели и на историческите въпроси. Добър финалист от страна на жените при този кастинг.

# 963
  • Асеновград
Хареса ми избора на Поли за дуела. Все пак е игра , и трябва жените да махат жени. Там не са отишли да се харесват , пазят и т.н.
Ванчето вече се обезводни да реве....то страшна работа. Това ако е ,,Хепи,, !!!
Надка подмолна , интригантка и мрънкало , но не мога да и отрека на битките се раздава има и акъл , те от нея имунитет няма да видят.
Мара изобщо не ми допада , не ми харесва държанието и , вечно се изказва неподготвена.....Тъпичка си е.
Дана горката е много зле където и да е подхванеш.
Дая и Фокусника много ме дразнят , не знам и аз защо????
За сега си харесвам Кустев.

# 964
Надя все така ми напомня Маргарита от миналия сезон.
Като свекърва е, голяма досада.
По-млада е от Кустев с 2 години, а изглежда възрастна, заради държанието сигурно.

заради пропорциите на физиономията изглежда по стара, но няма да влизам в детайли. Подобни на тия на Кустев, но при него е по-различен ефектът защото е мъж

# 965
  • при късмета
Аз не мога да харесам Надка. Прекалено много отрицателни лични качества има според мен. А що се отнася до това, което прави във фермата, ако беше дала възможност на друг да го прави, щеше да  се справи със същия успех. Не, че другите не могат, а тя не им дава възможност. А и задачите вече не им определят, а ги избира фермера и Надка беше много мазна, докато завземе мандрата, след като Милена я изрита от кухнята

# 966
Е добре де , Ваня плаче- истеричка, побъркана , изрУд....Анго плаче - изстрадала, бедна, добра душа Sweat Smile
Жените на Анго , да не му ги е избирал баща му или племето , че все такива . Има , има добри черти, не споря, за малко ми беше фаворит, но това подмолство и чиста радост от чуждото нещастие ми идват в повече. Хич да не се прави , колко милее за животните , вижда ги единствено като яхния. Когато се инатеше срещу Милена , защо си го изкара на животинките , когато отказа да се грижи за тях. После изведнъж му домиля , когато стана Жанчето ратай и се натисна да е вътре. После , жените не се грижели за него, еми дойде му ума явно , поне ще знае какво да търси.
Надя- същото мнение имам - ако не беше долна и подмолна, от всякъде щях да я харесвам. Но това пусто злобеене за чуждата паничка, не знам ще го изкореним ли някога.
Все повече харесвам Мара - натурална до откат , без преструвки без лицемерничене. При първия и скандал с Дана , вместо да я нарочи и да и говори зад гърба (Както прави Надя) , се разбра с нея , точно както майка с дъщеря от позицията на възрастния. Не е съскала зад гърба на Поли а отиде да я попита директно- така и трябва, вместо да си мишкува и бълва само пред камерите. Всички я обвиниха защо искала отчет, ми щото е нормално, когато имаш недоразумение с някой и не разбираш постъпката му да го попиташ лично , не да дуднеш
И така Дая фаворит , след нея Боби и след тях Мара

# 967
  • София
Не ми харесва изборът на Поли, защото смятам, че мотивите й са безпринципни. Моето лично усещане е, че тя адски иска да се присламчи към групата на "готините", където се смята, че е Петър и всъщност направи избора именно затова. Спомням си колко мазно аргументира подкрепата си за Петър, когато беше дуелист, още тогава се надяваше да им се хареса и да я приемат в тяхната среда. За съжаление с всяка подобна проява, вместо да ги впечатли, още повече губи уважението им.

Надка е много подла. Освен това е пълен Тартюф, непрекъснато си надява маската на принципна, почтена жена, а всъщност е злобен и завистлив човек, който непрекъснато има нужда да се доказва за сметка на другите. И работността й е демонстративна, някак не идва от вътре. Непрекъснато се изтъква, нарежда, назидава останалите. Страшно неприятна персона!

Много се надявам Даяна да не отпадне. Единственият светъл лъч сред жените е.

# 968
Цитат
Ензимче
 Митко със сигурност има доста умения, знания - също, та и него не бих подценявала, нищо че изглежда лесен противник.
Скрит текст:
Някой писа, че е видял Митака с куфари на гарата.
Скрит текст:
Скрит текст:
https://www.facebook.com/Mitko.Shestaka Профилът му е активен от 14.10. Явно е отпаднал.

# 969
Аврорче, пропускаш съществена разлика - Анго си плачка самичък пред камерата, не товари всички наоколо с истерия и рев като Ваня. Има разлика, мисля.

Поли беше смешна да обяснява на Ванче, че, видиш ли, и тя живее в друг свят, ах, нидьей - презадоволена и носена на рЪце от годеника си. Толкова е разбрала на Ванчето "другия свят" , който е съвсем друго - Ваня, борец с несгодите, продължава да вярва в доброто, без да стане циник, едва ли не. Да, бе, не на мене тия, хич не вярвам аз на такива приказки. Поочука ли те животът, си ставаш циничен - искаш или не.

# 970

За дуела. Права е Поли че който и от двамата са избере ще бъде обвинена за избора си. Права че играта вече на друг етап. Ами и аз да бях щях да гоня жени, защото де факто по този начин се придвижва с една стъпка до финала.

Права е ама за себе си. Кога играта мина на друг етап? Когато тя от ратай стана фермер? До вчера се сърди, че са я избрали за ратай, но сега като  тя избира ратай - на друг етап била играта и никой няма право да се сърди. Айде марш. Поне си признай, че си гледаш интереса вместо да лъжеш като дърта циганка само щото твоето положение се е променило. Да си каже  На мен така ми изнася и няма да се обяснявам, вместо да изкарва хората виновни, че реагират както тя самата оня ден реагира. Начи за нея може, за другите - не. Абе... овенът си е овен - принципите ми се променят според личния ми интерес, който браня със зъби и нокти и най-вече наглост и лъжи.
А коментарът и за розовия и презадоволен живот насочен към Ваня беше тотално неадекватен, точно защото Ваня е работник, а не разглезено лайно намерило глупак да го обгрижва докато се то се лендзи и мацоти. Как можаха да напълнят фермата с ку...ви ?

# 971
  • при късмета
Аврорче, пропускаш съществена разлика - Анго си плачка самичък пред камерата, не товари всички наоколо с истерия и рев като Ваня. Има разлика, мисля.

Поли беше смешна да обяснява на Ванче, че, видиш ли, и тя живее в друг свят, ах, нидьей - презадоволена и носена на рЪце от годеника си. Толкова е разбрала на Ванчето "другия свят" , който е съвсем друго - Ваня, борец с несгодите, продължава да вярва в доброто, без да стане циник, едва ли не. Да, бе, не на мене тия, хич не вярвам аз на такива приказки. Поочука ли те животът, си ставаш циничен - искаш или не.
Мда, Ваня ако наистина живееше в розов свят, нямаше да подчертава, че и в работата си е ратай, само, че на лодка. Противоречат си двете. Или си се сблъскал с реалния живот или обстоятелствата ти позволяват дас и живееш в розов свят. Аз предполагам, че на Шкафчето просто така ѝ е удобно да се представя, защото изобщо не е в състояние да се справя с взаимоотншения, заради инфантилността си. И това на тази възраст.

# 972
Поли, според мен искаше да бъде от  групата на "готините" във Фермата ама не и се получи и прави последни напъни да се хареса на Петър и Калоян. Не че ако не беше избрала Петър нямаше пак да има хейт, но щеше да е доста по-очаквано от съфермерите и. Според мен обаче и доста се страхува от Петър, защото ако се беше върнал от дуел и беше станал пак фермер, тя отиваше първа ратай и след това на двубой. Като цяло вече Поли няма полезен ход и жените я намразиха, а мъжете също не я харесват, така че очаквам и тя да си ходи скоро. Колкото до избора на дуелисти, не съм много запозната, тъй като не съм гледала предните сезони ама не е ли по-логично и стратегическо да избираш силни противници? До сега всички избираха само на личен принцип (може би без Милена), та ми е интересно по-запознатите от мен да кажат как е било в миналите сезони.

# 973
Каквото и да се случва между Даяна и Данчо занапред.. Това сега за мен изглежда красиво.

Сериозно ли ти е красиво да има годеница и да се натиска с друга пред очите и? Ами пожелавам ти го същото щом ти е толкова красиво, ама да си на мястото на годеницата Wink

Завижда за нещо на Ванчето и затова направи неадкватния коментар за розовия си живот - с цел да се изтъкне и да я издразни. Най-вероятно я е яд, че Ванчето е в прегръдките на Петър, а не тя самата. За мен Поли си пада по Петър и затова предпочете да го остави във фермата и да отстрани конкуренцията. Опитва се да спечели благоволението му, а по-логично беше да му отмъсти, защото той я прати на дуел. Но тя избра да отмъсти на горката Ваня, която абсолютно нищо не и е направила. Кучка от класа е - от тихите, подли и подмолни. Но колкото и да се гримира Петър пак ще предпочете негримирата Ваня, щото е натурална и истинска, а тази е фалш и като човек и външно. 

Винаги всичко е било на личен принцип - целият живот е такъв. Но рядко ще си го признаят хората - страх ги е. Да ги питаш от кво. Мишки.

# 974
Аз не мога да харесам Надка. Прекалено много отрицателни лични качества има според мен. А що се отнася до това, което прави във фермата, ако беше дала възможност на друг да го прави, щеше да  се справи със същия успех. Не, че другите не могат, а тя не им дава възможност. А и задачите вече не им определят, а ги избира фермера и Надка беше много мазна, докато завземе мандрата, след като Милена я изрита от кухнята
Ами съмнявам се че ще се справят. Видяхме в какво състояние е кухнята след кат Надя и Кустев я оставиха.  Пълна кочина. Те не искат да си почистят, съдовете не си мият както трябва. Всичко е покрито  с мазнина и мръсотия. Коя друга от жените би се справила и в мандрата с толкова мляко при положение че за нищо не ги бива. Може би само Мария.

Общи условия

Активация на акаунт