Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 763
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 975
Не мисля, че Поли харесва Петър, по скоро се страхува от него. Също не мисля, че Петър харесва Ванчето. Simple Smile

# 976
  • Варна
При условие, че жените са нечетен брой, как ще се процедира, когато останат три...

# 977
Петър определено харесва повече Ванчето от Хубавенската. Не до там, че да си я хване за гадже, но поне като приятел. Изобщо не се страхува от Петър. Точно ако се страхува ще се постарае да го изхвърли. А така зорлям го оставя да и е конкуренция. Пада си по него - гаранция

# 978
  • при късмета
Скрит текст:
Аз не мога да харесам Надка. Прекалено много отрицателни лични качества има според мен. А що се отнася до това, което прави във фермата, ако беше дала възможност на друг да го прави, щеше да  се справи със същия успех. Не, че другите не могат, а тя не им дава възможност. А и задачите вече не им определят, а ги избира фермера и Надка беше много мазна, докато завземе мандрата, след като Милена я изрита от кухнята
[/quote
]
Ами съмнявам се че ще се справят. Видяхме в какво състояние е кухнята след кат Надя и Кустев я оставиха.  Пълна кочина. Те не искат да си почистят, съдовете не си мият както трябва. Всичко е покрито  с мазнина и мръсотия. Коя друга от жените би се справила и в мандрата с толкова мляко при положение че за нищо не ги бива. Може би само Мария.
За чистотата си права. Аз имах предвид правенето на продуктите в мандрата. До сега в предишните сезони, когато наставниците даваха задачите, работата в мандрата всяка седмица се възлагаше на различен участник, точно с цел всички да се научат. И рецепти им оставяха, и обясняваха и показваха. Не помня за някой, който не се е научил. Само веднъж Яни и Калоян бяха объркали топла и студена вода на едно масло и го биха 2 дни. Ама после се светнаха, а маслото май е най-трудно или поне най-трудоемко.
При условие, че жените са нечетен брой, как ще се процедира, когато останат три...
Миналата година беше така май. Имаше дуел Веселка с/у не помня кого, а Маргарита директно отиде на финал, защото след този дуел така или иначе остават 2 жени, а те трябва да са толкова

# 979
Най - вероятно ще има дуел за имунитет. Миналата година беше така - дуел между Дана, Веселка и Маргарита.

# 980
Аврорче, пропускаш съществена разлика - Анго си плачка самичък пред камерата, не товари всички наоколо с истерия и рев като Ваня. Има разлика, мисля.

Поли беше смешна да обяснява на Ванче, че, видиш ли, и тя живее в друг свят, ах, нидьей - презадоволена и носена на рЪце от годеника си. Толкова е разбрала на Ванчето "другия свят" , който е съвсем друго - Ваня, борец с несгодите, продължава да вярва в доброто, без да стане циник, едва ли не. Да, бе, не на мене тия, хич не вярвам аз на такива приказки. Поочука ли те животът, си ставаш циничен - искаш или не.
Е добре де душичка , ревала искаше сама , камерите се кефят и излъчват , човек не може се скрие си му поолекне. Както и да е, в какво все пак е обвинена в инфантилност или в цинизъм (двете са коренно противоположни неща)
ЦИНИК _ Човек който вярва, че човешките действия са мотивирани единствено от личностен егоизъм. Човек който не вярва или гледа със снизхождение на актовете на доброта. Вярва че зад всяко човешко дело стои някакъв себелюбен замисъл. Значението на думата циник погрешно се свързва с простак, и "човек който псува" (Нап: "Не говори цинизми?" = "Не говори псувни"), чиято връзка имайки се предвид оригиналния произход на думата е твърде малка. Значението на циник е по-близко до песимист от колкото до простак.
Ваня я бият точно по слабото място , за това реве, но да не беше си признавала къде е то
По това Уики тълкуване , аз май съм си бая циник:flushed:Yum

# 981
Хексе, досега на полуфинал май имаше осем души, четирима мъже и четири жени. Имат дуели по двойки и остават четирима - две жени и двама мъже. Но в трети сезон се случи мъж срещу жена на полуфинален дуел. Беше Дивна радост тука, като Вили победи Алек сълзата, поВните ли? Joy
А ако продължават да гонят жени, не знам...

Оф, естествено, че Поли се уплаши, че Петър би се върнал от дуел и ще ѝ стъжни живота. Кви харесваници, кви пет ле'а.

Аурора, аз много добре знам значението на думата циник и я употребявам точно в този смисъл, а Не за такъв, който говори простотии. Simple Smile
Това не означава да не запазиш нищо човешко у себе си, просто си реалист и си наясно, че никой не прави нищо за черните ти очи, дет' се вика. И че животът с сУрав и кУрав, това е, всеки го осъзнава все някога.

П.П. Понеже не съм сигурна, че ме разбра - не мога да повярвам, че някой на 37 години е толкова наивен като Ваня, не мога, сигурна съм, че Не е. Няма как просто. Изнервена жена виждам аз, пък и с тежък ПМС, това е.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 12:03 от Ензимче

# 982
  • Варна
Хексе, досега на полуфинал май имаше осем души, четирима мъже и четири жени. Имат дуели по двойки и остават четирима - две жени и двама мъже. Но в трети сезон се случи мъж срещу жена на полуфинален дуел. Беше Дивна радост тука, като Вили победи Алек сълзата, поВните ли? Joy

Оф, естествено, че Поли се уплаши, че Петър би се върнал от дуел и ще ѝ стъжни живота. Кви харесваници, кви пет ле'а.
Мерси за разясненията.

Не мисля че Поли се уплаши от Петър. Ако е така, е по-логично да го избере за дуелист. Все пак може и да не се върне,а той така или инче е настроен против нея.
С избора на Ванчето настройва всички жени срещу нея и възможността който и да спечели дуела да й стъжни живота се увеличава.
Никаква логика не виждам в действията й. Затова и ченето ми увисна снощи, когато посочи Ванче.

Хипотезата, че харесва Петър би могла да е обяснение, макар че ПАК не схващам логиката.

# 983
  • София
Аз искам Кустев победител. Нормален човек, показва и хубави и лоши черти, но има позиция и не мълчи. Бачка си и то с желание, активен човек е и се вижда как се забавлява със задачите, а не го прави като други само, за да стигнат по-напред.
Не мога да преценя обаче дали ще му стигнат силите на арената, сякаш Боби и Ангел са по-силни, но смятам, че Кустев и Пешо им дишат във врата и зависи как се подредят битките кой ще е фермер, кой първи дуелист и коой ще има имунитет, за да видим кои двама от тях четиримата ще са на финала.
За жените твърдо Мария и Надя, освен ако не се скарар нещо и да се предизвикат една друга.

# 984

Аурора, аз много добре знам значението на думата циник и я употребявам точно в този смисъл, а Не за такъв, който говори простотии. Simple Smile
Това не означава да не запазиш нищо човешко у себе си, просто си реалист и си наясно, че никой не прави нищо за черните ти очи, дет' се вика. И че животът с сУрав и кУрав, това е, всеки го осъзнава все някога.

Поли и да не избра  Пешо , нищо го не бърка да и стъжни пак живота- кво го бърка.

# 985
Така е, тя няма полезен ход просто, каквото и да направи, почти всички са против нея, не само Пешо, това е.
И в промото се вижда, че се опитва по някакъв начин да си пооправи отношенията с него, та явно доста му е досадила, щом му иде брадва в главата да ѝ забие. Joy Ма много нежен в приказките, бе, да го изпапкаш направо. Joy

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 12:12 от Ензимче

# 986
Ммм както предположих онзи ден Ванчето е на дуел. Според мен ще извика Даяна, която мейбииии ще отпадне, не се знае нищо. И ще стане интересно...

# 987
Ако Пешо не беше се "гаджосал " с Калоян перото би  стоял  стратегически по добре сред другите.

# 988
Олеле, заспала съм малко след лютеницата по изгрев слънце. Relaxed
Явно Даяна е доста хлътнала по ДаЯнчо. Изгрев само по джулай-морнинг може да ме изрита някой да гледам и то с триста зора. Ама да стана в 5 часа да ям лютеницааа...Ех, любов, любоов.
То вече си личи, че са гаджета, а още не са започнали да ся цЯлуват. Жалко...
За овцата ми стана много жал.
За Ваня - не. Даже не я смятам за откровена и честна. Лъже и маже и тя като всички останали. И наистина е лигла. Овчарка ще го играе, а мрънка за закуска. Къде по-приятно е да си хапнеш на къра, както и направиха после.

За Данчето мисля, че може би не е лош човек, но...устата й изпреварва разума с 1-2 оборота и сигурно казва доста неща, за които после съжалява.

Ачката - доскоро му се чудих на загадъчната и противоречива личност. Ама ...за да изреве толкова сълзи за Надка, сигурно причината ще да е че...просто бута масло човекът.

# 989
За Поли играта е в етап, където всеки е за себе си както тя сама си каза. Така че не би трябвало да и дреме кой я харесва и кой не. Тя е в същата позиция, в която е и всеки друг фермер. Проблемът и е че излъчва нарцисизъм и егоизъм и това отблъсква другите. А тя това няма как да промени, защото е част от природата и. Единственото, което може да и облекчи положението е да стане по-работлива. Така поне оправданието, че нищо не прави, няма да могат да използват когато я пращат по дуели. А ако наистина прави нещо полезно за всички може и да спрат да я пращат. Вижда се, че гледа да им угажда, но загубено уважение трудно се връща, а с угаждане и мазнене още повече се закопава щото хората виждат защо го прави и така само се излага. Само на арената има шанс да провокира респекта им.

Общи условия

Активация на акаунт