Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 724
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 165
И аз мисля, че Боби ще спечели.
Ангел на финал не го искам.

# 166
Да, Джоли, за едните стотинки... толкоз пакости.😂
Видях, че писа, но никой не си и помисли нещо такова.
Аз сериозно се замислих след като краде и от арената нещо. 😂 Някое въже е отмъкнал.
Защото Ангел е арогантен селяк, невъзпитан и никога не е с масовката.
И милена ако върнат ще гледаме баш шоО!

# 167
Аз ще се радвам Боби да спечели.

И аз.

Жили и сухожилия е едно и също. Въпросът е защо му ги дават на Анго, . Да не би да са за кучетата, пък да се смиляват и да му дават и на него като на гладно кученце. Simple Smile
Чисти постановки са си Анговите простотии с консервите, със или без подкрепа/подшушване от продукцията, все тая...

А Милена не ща да я връщат, никога не ми е било интересно връщането на отпаднал участник. Толкова ли пък зацикля в скука битието на фермерите, че да се налага да връщат някого. Пък и то Никога Не оправя положението - досега поне.

# 168
Мислете логично - няма как Ангел да яде жили. От де ще ги вземе? Прави се на интересен.
В дома на Антония изкуство не видях. Изкуство е сам да измислиш нещо. Това с палетите се е изхабило и не е нейна идея. Освен това тя маса не е направила, а е залепила 2 палета и ги е надраскала. Разочарована съм - очаквах поне някаква дарба в това и поприще.

# 169
  • Sofia
Аз продължавам да не харесвам Стоян. Ангел също не ми харесва, прави някакво шоу, но дотам. Все ми е пред очите как ближе една чиния с език - ужас.

# 170
  • Sunshine state
.

# 171
Мислете логично - няма как Ангел да яде жили. От де ще ги вземе? Прави се на интересен.
В дома на Антония изкуство не видях. Изкуство е сам да измислиш нещо. Това с палетите се е изхабило и не е нейна идея. Освен това тя маса не е направила, а е залепила 2 палета и ги е надраскала. Разочарована съм - очаквах поне някаква дарба в това и поприще.

От задачата със суджуците

# 172
  • Варна
Аз продължавам да не харесвам Стоян. Ангел също не ми харесва, прави някакво шоу, но дотам. Все ми е пред очите как ближе една чиния с език - ужас.
Ами с какво да я ближе? Joy
Не виждам какво чак толкова гнусно има, невъзпитано - да.
Ама явно във форума много нежни души има.

# 173
  • Sunshine state
Не вярвам,че Тоца ще направи не емоционален, а обмислен избор - залагам за тарикатите.
Аз казах вече, но все пак
+1
+1
+1

# 174
ХАЙДЕ и ние да  изиграем една игра.

Делим се на две групи - едната ПРЕДПОЛАГА,че Тонка  ще  избере някой различен  от Калоян и Пешко.
А , другата  група  Предполага именно тях.

Групата, която спечели,  измисля анкетата за другата седмица, като  бонус.

Започвам първа - мисля,  че ще избере различен от двамата  тарикати.
Вие сте !
+1

избере различен от двамата-бай Митко

# 175
Харесвам Боби, но са го дали няколко пъти само. Умишлено някои хора не ги показват и така си остават симпатични за нас 😄.
Така, че не ми е фаворит за финал.

# 176
  • Sunshine state

избере различен от двамата-бай Митко
Аз обърках цитата, смятам, че ще избере Калоян или Петър. Не й стига акъла за различен избор, според мен.

# 177
Ами с какво да я ближе? Joy
Не виждам какво чак толкова гнусно има, невъзпитано - да.
Ама явно във форума много нежни души има.

Да не говорим пък колко улеснява този, който мие чиниите. Joy
А това, че си облизват чиниите Анго и Стоян, показва, че изобщо не им дреме, че са пред камера. Селяни са си хората, някой очаква изискани обноски от тях ли?

# 178
  • София
Анго е такъв простак,тарикат,но ми е интересен.Видно е,че няма да излезне от криминалните хроники,щом и на Арената успя да се включи.Последователен е.Вероятно в ролята на фермер би изневерил на принципите си,но също е възможно и точно тогава да ескалира Simple Smile
Аз не го посочих в анкетата като анти-,защото на този етап той усърдно работи по моята мечта-тези там да останат без храна,цигари,но с много алкохол.
На въпроса относно избора на Антония-аз залагам на класическия вариант-Пешко и Калчо.

# 179
Да не говорим пък колко улеснява този, който мие чиниите. Joy
А това, че си облизват чиниите Анго и Стоян, показва, че изобщо не им дреме, че са пред камера. Селяни са си хората, някой очаква изискани обноски от тях ли?
Да се храниш с прибори отдавна не се счита за изискани обноски, а за нормални такива.

Общи условия

Активация на акаунт