Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 603
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз малко драмата с тея салати не я разбирам, дребнаво ми идва и на мен, при все изобилието от храна тоя сезон...

Тая Даяна иска да "намалят", викайки 😁

# 241
Май и Пешко, и Смешко ги е страх от дуел. Ама все другите подиграват,че ги било страх.
Ванчето се е уситила май. От къде на къде му е длъжна за каквото и да било на Петър?

# 242
Е, изпокараха се за храна, това им дай на опосумите - какво по-интересно от това... Unamused

# 243
Надето обаче седи ни лук яла, ни лук мирисала, пък то от нея тръгна.

# 244
Наистина ли за две краставици и два картофа ще стане скандал? Ще кажеш, че са умрели от глад.

Поли стана голямото важно, но бързо ще падне от високо. Продължава да ми е неприятна, единственото хубаво е, че се смени статуквото на Петър и Калоян.

А Калоян много неприятен и прост, голям схемаджия. И Дана - колко е долна тази, не е истина.

# 245
  • На морето!
Надя има някакъв ужасен страх да не остане без храна.
Много искам Ванчето да се усети и да натрие носа на Петър. Не знам той какъв играч е, но и тя доста е поживяла и не е на акъла на Дана.

# 246
Оф, на Ванчето ѝ е дошло, на мене така ми се струва. Simple Smile Гадаят какво ѝ е, толкова ли е трудно да се сетят, хлътнала била, да бе.

# 247
Ей, Надя тамън се беше кротнала и пак намери за какво да направи драма.
Поли обаче е права, слага ли се нещо на масата, трябва да има за всички.
Хубаво бе, Пешко, прияли ти се краставички, нагазил си в градината и си откъснал две. А не можа ли да откъснеш шест и да направиш салата за всички на масата. Значи, ти ще си похапваш сладко каквото ти се е прияло, а останалите на масата ще преглъщат като гладни циганчета.
Много, много нагъл.
А, да, и кога паднаха от власт със Смешко, кога започнаха да работят яваш-яваш и с почивки.

# 248
Ей, Надя тамън се беше кротнала и пак намери за какво да направи драма.
Поли обаче е права, слага ли се нещо на масата, трябва да има за всички.
Хубаво бе, Пешко, прияли ти се краставички, нагазил си в градината и си откъснал две. А не можа ли да откъснеш шест и да направиш салата за всички на масата. Значи, ти ще си похапваш сладко каквото ти се е прияло, а останалите на масата ще преглъщат като гладни циганчета.
Много, много нагъл.
А, да, и кога паднаха от власт със Смешко, кога започнаха да работят яваш-яваш и с почивки.

Така е, ама другите не разбраха всичко, защото разбира се и Поли не обясни както трябва ситуацията. Ама и Надя и тя - мълчи си там и не каза какво е станало. Всъщност трябваше просто да си откъсне и тя краставица, ама може би на сутринта да си направи закуска и кафе само за нея Wink

# 249
Да, дребнаво изглежда, но се опитвам да разбера Надя - тя готви за всички, а някои си режат салата само за тях. Ма то не било салата, било краставица просто. Ми, все тая, откъсни и нарежи и за другите.
 Много са  ми неприятни скандалите за храна, то бива битовизми, бива, ма чак толкова...

# 250
  • София
Да де, ма да си каже после Надка на масата, въъх значи, тамън беше почнала да ми харесва лееко 😁

# 251
Оф, на Ванчето ѝ е дошло, на мене така ми се струва. Simple Smile Гадаят какво ѝ е, толкова ли е трудно да се сетят, хлътнала била, да бе.

По-скоро е ПМС така като гледам Grinning Grinning
Нищо, ще й се оправят хормоните, естрогенът ще литне нагоре и всичко ще е наред.

# 252
  • На морето!
В съзнанието на Дана съществуват само влюбен, лицемерен и номиниран за дуел. Много плоско момиче, как се справя в живота навън?!

# 253
  • Другата България
Изненади от ТоЦа - ниХт. Предвидих го.
Изненади от МаРа - ниХт. Предвидих го. Виждам, че все повече от вас мислят като мен за нея.
Изненади от НадКа - ниХт. Видя жена начело и започна да се изявява къде - на масата.
А дори още не съм гледала обстойно, по-късно ще го изгледам.

# 254
В съзнанието на Дана съществуват само влюбен, лицемерен и номиниран за дуел. Много плоско момиче, как се справя в живота навън?!

😄 Как си правите крайни квалификации за хората от 2 минути много странно.
Иначе днес не съм чула да е нарекла някой лицемер? Или съм изтървала 🤔

Общи условия

Активация на акаунт