Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 588
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 285
Поли пък как можа да раздели влюбените, сега Данчо къде ще си топли ръчичките...

# 286
Глупава е Поли, глупава. Ако иска да я обичат, трябва да остави кокошките да си се карат, а тя се направи на учителка в детска градина и съм сигурна, че вече не могат да я понасят - от първия ден на фермерството ѝ.
Не може да се правиш на умиротворител, без да засегнеш някоя от страните в спора.
И в промото се чува коментар на Мара, че Поли трябвало да стане фермер, та да покаже колко е работна... Simple Smile

А Мара и Надя май към разлъка вървят, тюх, язък. Simple Smile

Нина, а видя ли прегръдката на влюбените гълъбчета, като че далеч ще заминава либето, по тугя тугина. Joy

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 23:56 от Ендорфинче

# 287
Поли досега спа и се гримира, днес ще раздава справедливост между Нада и Мара. Едната ще се скърши от злоба, на другата й къс фитила и пали от раз, ще я сдъвчат и изплюят за нула време.

# 288
  • при късмета
Надка не можах да я харесам дори след излизането на Милена и сега знам, че е имало защо. Изобщо не е безкористна колкото се опитва да се изкара. Добра се отново до правенето на общата храна и се започна. Ох, тя благородната и загрижената ставала рано, готвела за всички и правила кафе и салата. А пък после мрънка "ще правя аз за всички, а те". Точно от безкористност ще да е.
Ако правиш нещо на своя инициатива, го правиш защото сам го искаш. Ако започнеш да го натякваш на другите, които изобщо не са го искали, е да правиш интриги, а не защото си безкористен.
А тя се развикала и затръшкала, все едно останалите са на нейната собствена маса или са изяли нейните лични картофи и краставици. Беше ми неприятна точно колкото Милена в началото и така ще си остане до края. Не, че Петър не беше виновен, като правиш нещо за ядене, разбира се, че трябва да има за всички, защото сега живеят заедно, но това не променя факта, че Надка се надценява.
Знаех си, че половината мозък няма да помисли, то не, че има начин де и ще предложи Калоян за фермер. Толкова горката е тъпа и предвидима, че и половин мозък няма, а половин мозъчна клетка. Колкото да мърда, за мислене не стига.
Поли няма да е провал като фермер, само и единствено, ако Данчо вземе присърце поста си. Иначе е почти сигурно, че ще се провали. Задачите няма да са от най-леките тази седмица, пропуснах цялото разпределение ли дадоха или само за някои хора каза
Ясно е, че Калоян или Петър са на дуел, останаха малко жени и много мъже. Стоян е вероятния изгорял, а ако е поредната изненада ще е много интересно.
На Ангел му набират успоредно с тях двамата. И той си прави експерименти и започва и той да се чувства недосегаем, правейки се, че не му пука и, ако нещо го закопае, това ще е. И вероятно сам ще си е виновен.

# 289
По принцип съм съгласна с Пешо, че Ваня трябваше да подкрепи Калоян за фермер. Тя му се чепати и лензи на Пешо непрекъснато, ама не го подкрепи в играта. Вижте Данчо, той винаги покрепя този, който подкрепя Диана.

# 290
Данчо май този път Не подкрепи този, когото подкрепи Даяна.
Ванчето не е длъжна да подкрепя Калоян, не е глупава тя, не е... Simple Smile Чак сега двамата глупаци осъзнаха, че те си пратиха общата любима на дуел и двата пъти.

# 291
  • при късмета
По принцип съм съгласна с Пешо, че Ваня трябваше да подкрепи Калоян за фермер. Тя му се чепати и лензи на Пешо непрекъснато, ама не го подкрепи в играта. Вижте Данчо, той винаги покрепя този, който подкрепя Диана.
Даже днес Даяна и Данчо гласуваха различно. И в различни агитки бяха на дуела
Шкафчето ме отегчава все повече. Миналата седмица хлътнала, сега му се цупи. Не може да се държи така на тази възраст, просто не го приемам. Сега пък циври заради Ангел. Тази жена не знае има ли позиция, няма ли. Заявява я уж, ама после циври и разчита на съжаление и емоции, че да я защити, вместо на аргументи. Егати, 12 годишните не се държат толкова детски. Сега пък Дана реши да заяжда, все едно никой не знае, че Дана изобщо няма да се натиска на Петър, при положение, че от самото начало заяви симпатии към Калоян и за никого вътре не са тайна. Особено сега, като двете половини на мозъка се събраха навън, Дана няма да се преориентира към Петър. Всичките ѝ постъпки на Шкафчето от инфантилни, по-инфантилни

# 292
В агитката на Поли бяха и двамата, Йордан ѝ подсказваше на играта с буквите.
А той доста ме подразни и с гласа си за дуото, и с последвалите обяснения. Герберски приказки, пффф

# 293
В съзнанието на Дана съществуват само влюбен, лицемерен и номиниран за дуел. Много плоско момиче, как се справя в живота навън?!

Хич не и е лесно с толкова лицемери;)))

# 294
Нина, а видя ли прегръдката на влюбените гълъбчета, като че далеч ще заминава либето, по тугя тугина. Joy
Мхм, чака ги тежка разлъка, чак до сутринта.

Аз обаче се чудя какво прави сега Тонито...сигурно спи, какво друго.

# 295
Йордан винаги е на страната на слабите, ако забелязвате. Когато Антония изглеждаше силна, не я подкрепи. Когато Калоян остана без подкрепа, се застъпи за него.
Аз се дразня, че твърде малко хора в тая ферма разсъждават и мислят в перспектива, да не кажа николко. Подвластни са на емоции. Два бързи примера - след отпадането си, Милена можеше да посочи Йордан вместо Даяна и щеше да смени властта. Антония пък трябваше да се спре чичо Митко или Мария, за да имат нейните хора по-голям шанс - много добре знаеше за настроенията срещу коалицийката им и видя, че повечето хора бяха на страната на Поли. Но кой да ти мисли, братче, слагай там 1 точка на алманаха само защото конкурентката ти го чете в момента на подреждане на точките и после реви, че са ти обърнали резултата.
По принцип съм фен на "Фермата", но в рекламите се заглеждам в "Игри на волята" и е дооооста по-интересно...

# 296
И Петър и Калоян са влюбени в Тонка и това е категорично. Тонка в кой от двамата е не знам . Кало и е сигурен , Петър по на тръпка но не може му се довери , за това показва отношение към калоян
Ангел - мързеливо лъжливо овчарче. Набеждава си най слабите или по скоро тези към които усеща че скоро време ще се спусне глутницата и почва да бие камбаната. Подъл и подмолен, който го мисли за добряк и веселяк, е доста в грешка. Има интелигентност на типичната безделна клюкарка ,която само седи и слухти кой какво казал какво направил. Същия е като  Надка Не знам защо обвини ДРУГИТЕ за мърлячеството в кухнята Тя не е ли в тази ферма, значи отговорноста всичко да стигне до тук е и нейна
Данчо Ергенчето , завоюва Хубава Даяна , почувства се уверен и се напери накокошини и хукна да се реди и той при Алфите. Дано скоро му омъкнат петелския перчем. В клоасацията ми по неприятност успя да подмине Петър
Поли пое отговорност да е лидер , значи ще си търпи негатива. Ако си  беше мълчала щяхме да я оплюем какъв е плазмодий и не може нищо да предприеме , за това и тропна по масата. Не е казала нищо лошо или неправилно. Щом са дигнали ръце да гласуват за нея за лидер, значи се съгласяват да и слушат нарежданията .
За мен Мария няма стратегия. простодушна и чистосърдечна - човек който не е обран и не се пристисква за пред камерите. това може и да е глупост , но ми се издига в очите и ако се скара с Надя , дори ще ми е сред любимците
Дана е лешояд . Това момиченце от толкова младо е толкова гнусно , че ми е по гнусна от кило тонкини косми. как само се намести и отиде да топи Ваня. Отвратителна , дано я изхвърлят, може би това е единствения човек който до този момент , просто искам да се махне.
Ванчето ту ме е жал ту и се ядосвам. Истината е, че не ние определяме влеченията си понякога , има хора които никога няма да седнат да избират с разума, винаги ще дават път на сърцето колкоти да страдат от това. Не мисля че това ги прави тъпи, глупави или прочие, вероятно не ги прави и щастливи но това си е техен избор. За увлечението и по Петър нито веднъж не съм я упреакнала, единствено заради кофтито и отношение към Асен ккогато беше със силните на деня

# 297
В агитката на Поли бяха и двамата, Йордан ѝ подсказваше на играта с буквите.
А той доста ме подразни и с гласа си за дуото, и с последвалите обяснения. Герберски приказки, пффф
Даяна сякаш помисли,че може би нея ще избере Поли за вице. А то, Данчо. И той, след като ни обясни герберската теория защо хората гласуват срещу баджанашките групи,  си опна едно хвалебствено слово, колко той е супер навътре в управленските тънкости.
Гласува срещу Поли, ми откажи се да си й помощник, дай малко достойнство...нъц.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 00:35 от mrav4ica

# 298
  • при късмета
Като на предизобрна агитация беше Данчо. От друга страна, точно с него никой не е говорил за смяна на властта, та може да е в неведение за точните причини. Кустев подхвана въпроса с няколко човека, но Данчо не беше сред тях. Няма да се учудя наистина да мисли, че като някой или група се задържат по-дълго фермер/и, да искат останалите само за това да го махнат. А той си има приказка от началото с Калоян и Петър

# 299
Петър не е влюбен в Тони, Калоян да- хлътнал е до уши. За Петър Тони беше приятна компания и подкрепа.
Ванчето си е виновна за това положение - може ли зряла жена да се върже така на Пешо. Вярно, че любовта е сляпа, ама пък тя трябва да има все пак малко акъл в главата.

Общи условия

Активация на акаунт