Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 588
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 300
  • London
Ама чакайте защо Ваня да трябва да дава глас за Калоян? Защо трябва да мисли Петър? Той миналата седмица направи женски дуел и тя можеше да е на арената, не Антония.... И? Той тогава мислил ли я е? Тя нищочко не дадоха да му казва, пък и очевидно само си я въртеше. И ако я върти е точно е заради това, да си плаща тя за вниманието с глас когато трябва. Е да ама не..... Тя явно се усети. И как отишъл да й се жалва, много прост излезе този Петър и с тоя лигав тембър. Ужасен ми е. Калоян също е един позьор буквално. Много са ми неприятни, както и Ангел. Не знам каква логика тук търсите в Ангеловото, че и стратегия, че имал някои вярват. Няма нищо, няма и мозък. То си е такова неориентирано, простотия без логика облечено в стратегия на думи. Комплексите избива върху всяка фуста и дотам. И той и Надежда за мен най-много броят парите мислено. Мария.... ОмМММм... Ако си позволи така да ми се облещи може и да подам жалба в полицията. Сигурно семейните й скандали се чуват в диапазон 3 махали. Адски просто добиче. Реално Поли не направи нищо лошо, вкара някакъв регламент културно и толкоз. Не бих се подразнила грам. Ама не сложно им е да кажат " Да бе какво толкова няма проблем". А се почва.... Ама аз това, ама аз иначе.

# 301
По принцип съм съгласна с Пешо, че Ваня трябваше да подкрепи Калоян за фермер. Тя му се чепати и лензи на Пешо непрекъснато, ама не го подкрепи в играта. Вижте Данчо, той винаги покрепя този, който подкрепя Диана.

Ами, Данчо като беше заедно с Даяна в агитката на Милена въобще нито ѝ ръкопляскаше, нито съвети даваше. Което е супер тъпо и безсмислено, нищо за уважение.
А пък Ваня защо да подкрепя Калоян като при дуела избра да подкрепи Поли и последните дни страни от Петър и му е обидена?

# 302
  • London
В агитката на Поли бяха и двамата, Йордан ѝ подсказваше на играта с буквите.
А той доста ме подразни и с гласа си за дуото, и с последвалите обяснения. Герберски приказки, пффф
Според мен гласува за дуото, защото правят женски дуели досега и смяташе, че така ще е и сега. А Поли може да направи мъжки дуел....

# 303
Да, а Ванчето подкрепи Поли, за да има мъжки дуел. И Пешо отиде да ѝ търси сметка защо така е гласувала, смешник.

# 304
Ами и той да не е Ахил, сепак, все той на дуел...

# 305
Оле, на Дана какви ги плещи? Ванчето ревнувала Петър от нея. Смях...От Дана?  Ама Дана дали си вярва на тези глупости?

# 306
Битките за фермер на седмицата предишните сезони бяха много по-вълнуващи. Сега гледаме само сеир - кой за кого е гласувал и защо. Този сезон в почти 80% от епизод се излъчват отношенията между участниците, фокусът е тотално изместен. Уменията и качествата остават на заден план( поне според това, което виждаме след монтажа). Има участници, които присъстват като фон.. дали в действителност е така или е по-важно да се покаже сеир и зрелища на аудиторията за рейтинг.

# 307
От първи сезон се набляга на взаимоотношенията между хората във фермата, показват какво работят, но между другото. Ако наблягаха на работата, нямаше да е интересно за гледане, аз не бих гледала как като работни пчелички се трудят група хора - мирно и тихо, скука пълна. И не го казвам за първи път.
Естествено, че гонят рейтинг, с коване на пирони и рязане с триони - нема рейтинг. Simple Smile

# 308
Ще бъде интересна седмица, определено. Или Червенобузко, или Джепето ще е ратай, вероятно и дуелист.

Аз продължавам да симпатизирам на Кустев и това е. А Надка така подмолно я плъзна Поли с тая драма с храната, пф...
Данчо се чуди и той на коу вятър да се носи

# 309
Аз ако искам да гледам как коват, редят плочки и мажат стени, ще ида на някой строеж да погледам.

# 310
Петър и Калоян сега ще гледат да придърпат нови хора към тяхната група. Това ще са Дана, Ванчето, Данчо, може и Мара.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 14:57 от monii

# 311
"Фермата е състезателно телевизионно риалити, излъчвано с грандиозен успех в над 50 държави по света. След пет успешни сезона в България „Фермата“ се наложи като най-позитивно ТВ риалити в българския ефир [3] и единственият подобен формат, който експлоатира темата за земята и природата, за изконните български ценности, традиции и занаяти."
Това, което се излъчва не мисля, че кореспондира със заявката, която дават.

# 312
Ох, Дана е много просто момиче. Вече ме измаря с напъните си да мисли. Тя така и не разбра, че Ваня я иронизира.
Ваня се разстрои толкова от Ангел, както и предния пък, когато бяха готвили. Той наистина го прави нарочно, защото вижда, че тя реагира. За мен това е жестоко отношение и изобщо не е мъжко (не че му е за пръв път).
А той е първа писта да изслушва на Надя жалванията, казва и да, да, а после след скандала на масата пред камерите - как можело да се карат за храна. То тръгна от неговата любимка.
Самата пък Надя, без значение крива или права, как остави Поли да и опере пешкира, не е истина просто!

Поли дано да прати Калоян за ратай и дуелист. Той е по-слаб от Петър. Ако успее да се абстрахира от емоциите си, няма да сгреши, ама не ми се вярва.

# 313
Миналата седмица ИиА казаха, че Стоян щял да се разгръща занапред, нещо от сорта. В тази връзка си мисля дали не е възможно утре ратай да е Калоян, а след това да го изберат и за първи дуелист, той да дръпне Стоян и вторият да направи голяма изненада?
(Няма да имам против и ако има дуел Петър/Стоян и вторият да спечели)

# 314
  • София
Не мисля, че Стоян може да победи Петър, вярно, че той игра срещу Асен, но беше много добър в някои от игрите.

Общи условия

Активация на акаунт