Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 609
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 315
  • London
Ох, Дана е много просто момиче. Вече ме измаря с напъните си да мисли. Тя така и не разбра, че Ваня я иронизира.
Ваня се разстрои толкова от Ангел, както и предния пък, когато бяха готвили. Той наистина го прави нарочно, защото вижда, че тя реагира. За мен това е жестоко отношение и изобщо не е мъжко (не че му е за пръв път).
А той е първа писта да изслушва на Надя жалванията, казва и да, да, а после след скандала на масата пред камерите - как можело да се карат за храна. То тръгна от неговата любимка.
Самата пък Надя, без значение крива или права, как остави Поли да и опере пешкира, не е истина просто!

Поли дано да прати Калоян за ратай и дуелист. Той е по-слаб от Петър. Ако успее да се абстрахира от емоциите си, няма да сгреши, ама не ми се вярва.

Ангел си е направо енергиен вампир. Такова цели като те види нахилен да те ядоса, да ти стане минорно, да ти изчерпа енергията и да ликува. На такова просто не трябва да му даваш храна и далече, де що те заговори и вече си зает и бягаш....

# 316
Ох, Дана е много просто момиче. Вече ме измаря с напъните си да мисли. Тя така и не разбра, че Ваня я иронизира.
Ваня се разстрои толкова от Ангел, както и предния пък, когато бяха готвили. Той наистина го прави нарочно, защото вижда, че тя реагира. За мен това е жестоко отношение и изобщо не е мъжко (не че му е за пръв път).
А той е първа писта да изслушва на Надя жалванията, казва и да, да, а после след скандала на масата пред камерите - как можело да се карат за храна. То тръгна от неговата любимка.
Самата пък Надя, без значение крива или права, как остави Поли да и опере пешкира, не е истина просто!

Поли дано да прати Калоян за ратай и дуелист. Той е по-слаб от Петър. Ако успее да се абстрахира от емоциите си, няма да сгреши, ама не ми се вярва.

Петър май отива ратай.
Надя ме изненада как реагира.
Относно Дана, не знам очевидно не забелязахте, че тя не коментира  само днешната реплика, а каза, че цяла седмица това не е спряло и очевидно има неща, които не сме видяли.
А Ваня и за пастите се оправда с този цикъл, сега пак. Цял сезон ще слушаме за нейните различни настроения. Като гледам промото май и други хора негодуват за това, ако правилно съм разбрала.

# 317
Оле, на Дана какви ги плещи? Ванчето ревнувала Петър от нея. Смях...От Дана?  Ама Дана дали си вярва на тези глупости?

Много пъти го пиша за други участници ще го напиша и тук.
Тя каза, че цяла седмица не е спряла с подобен род коментари очевидно е, че това на Ваня не и е за пръв път. Явно са имали разговори, които не са излъчени. Също се каза и, че, когато някоя жена, която и да е припари до Петър милото Ванче се ядосва, значи още нещо, което е пропуснато. И Марчето нещо спомена миналата седмица ама уви от части се показва.
И друг път ми е правило впечатление как някой говори за нещо, което не сме гледали. (Мое мнение)

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 02:23 от lolina33

# 318
Така е, с индивиди като Ангел не трябва да се влиза в диалог и разправия - преместваш се другаде и приключваш. На него му прави кеф да тормози другите. После като обяснява ситуацията пред камерите - все с насълзени очи... Той преко сили се държи като говедо, за тяхно добро дет се вика и му се къса сърцето.
Обаче има по-чувствителни хора, които се връзват и го преживяват, и не смятам, че заслужават подигравки за това. Не всички са силни стоици.

Стоян в промото не знам по чий адрес го каза това за мено-паузата... нямам думи просто. То остана ли някой да не се омаскари, освен Боби?

# 319
Така е, с индивиди като Ангел не трябва да се влиза в диалог и разправия - преместваш се другаде и приключваш. На него му прави кеф да тормози другите. После като обяснява ситуацията пред камерите - все с насълзени очи... Той преко сили се държи като говедо, за тяхно добро дет се вика и му се къса сърцето.
Обаче има по-чувствителни хора, които се връзват и го преживяват, и не смятам, че заслужават подигравки за това. Не всички са силни стоици.

Стоян в промото не знам по чий адрес го каза това за мено-паузата... нямам думи просто. То остана ли някой да не се омаскари, освен Боби?

Боби не го дават 😄🤔. Иначе, знае ли се??

# 320
  • Sunshine state
Ейй, Надя отново си показа мръсотията и ревна за салатите, а после Поля излезе виновна. 😡 Като не й се готви на Надка, да не я кара някой да става рано да върти черпака?? После се оплаква.. Нейната работа е все такава.
Мария пък какво се развикала и тя?? Патки.
Пешо и Калоян направиха грешка и се отцепиха от групата и докато Пешака има шанс да се оправи на дуелите, не съм сигурна за Калоян. А той пък какви сълзи зя Антония ронеше.. 🤦🏼♀ Нямам думи. Ванчето изпляска тотално, а Пешо щял да я запложда.. 🤣 С тия тъпи реклами на колаген са ми много смешни.. Стана ми много гадно с умрелите мишки в кухнята, брр.. 🤢

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 03:43 от Pupitka

# 321
Аз Ангел различно от Вас го виждам, странна птица , не ми е злобен ( лицемер не смея вече да кажа, че интуицията ми не е сигурна...).
Само заяждането с  Ванчето не ми се връзва , може и да греша за него.

# 322
  • Sunshine state
На мен Ангел ми е симпатичен, а не ми беше в началото. Добряк ми е. ✌🏻

# 323
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Meн ще ме е гнус да ям каквото и да е,излизащо от тази кухня.С мишки,бягащи навсякъде,разложени мишки и мръсна кухня.😮 Потрес.Надя за това я разбирам,наистина е недопустимо.
Докато Кустев беше в кухнята,сякаш такава мърлявщина не е имало.

Хейти Ванче ми е непоносима вече,защо си мисли,че целия свят се върти около нея и всички са й длъжни.А някой да й каже нещо накриво,и веднага реве.Все я засягали..да се маха вече.Тя и Дана са ми в челния списък на изгонени жени.
Антония....Когато номинира Калоян,тя директно направи Поли фермер и сега един от двамата,най-вероятно Петър отива ратай и дуелист.Ама кой да ги мисли тези неща,то за там 1 мозъчна гънка трябва,ама на..и това й е сложно.
Дано Стоян да си замине - точно на такива хората казвам нагаждачи и лицемери,като един мишок се скатава и трепери да не иде на дуел.

# 324
Аз си мисля, че една жена трябва да подкрепя мъжа, който обича, а не да играе срещу него.
Аз мисля, че е очевадно, че Поли ще прати Пешо ратай и дуелист. Тя не действа разумно, за Тони я разбирам - там беше люта ревност.

# 325
  • Другата България
Изгледах. Изчетох.
Мисля, че веднъж писах за хигиената в кухнята им. Когато мазилата на Макиажа бяха върху посудата им, а Тоца се решеше до печката върху тавите. Днес просто мнението ми се затвърди. Не бих хапнала каквото и да е, излязло от тази кухня. И не само заради плъховете. Отврат.
Анго. Завършен психически терорист. Това е по-опасно от физическото насилие. С ехидната усмивка,  с маската на Душко Добродушков агресира върху жените. Само и единствено. Топки няма да се опълчи на мъж, зарязан от жена - може би има защо, и сега си го изкарва на цялото женско съсловие. Вече знам защо не го харесваХ, продължавам. Това е и причината да се сдушат именно с Надка. Същият манипулатор, така изработи наивната Хубавенска, и то само защото не стана така, както тя искаше да стане. Така беше и с Милена-настрои цялата ферма срещу нея само защото видя в нейно лице конкуренция за Мама Ферма. Същото в момента прави с Мария. И ще мине през нея ако трябва, за да си постигне целта. Неслучайно старите българи са казали - краставите магарета се надушват. Е, тези двамата направо се намериха.
Данчо. Който също си следва програмата по план. Към Калоян и Петър-"Абе хайде да ги чистим тези жени вече"......и след  това отива да прегръща Даяна. Бляк!
И естествено, червенобузото момче.
Този когато и да си тръгне, все ще е късно. Това селянче толкова си е повярвало, толкова насериозно се е взело, че три минути не можа да повярва на избора на Поли, а не на величествената МУ персона. Веднага се вкара в схеми, планове и кроежи как ТОЙ ще каже на Петър кого да викне на дуел и кого да изгони. И забележете, за кой се направи на мъж - за Стоян. Боби, Кустев, Анго - и те гласуваха за Поли. Ама за тях не му стиска. Щото са силни. Ще мачка най-слабия. Какво да се каже повече, първите седем, вече го писах.
Най-мъжко поведение тази вечер имаше ....Даяна

# 326
  • София
Аз пък бях изненадана колко много хора подкрепиха Калоян, не очаквах да са толкова. Мисля, че Мария видя,че че повечето са за Поли и в последния момент ... Да дам шанс. И като гледам Мария + Ванчето, която се отдръпна и отново Калоян щеше да е фермер.
Аз мисля, че Калоян и Дана ще посочи за ратаи и Калоян първи дуелист. Когато Петър беше фермер Калоян според мен го настройваше да не е мъжки дуел с Кустев, защото се опасяваше да не викне онзи Стоян....спорвд мен Калоян си пази Стоян да е негов противник.

# 327
Никак не подценявайте Калоян в игрите . Той е жилав гъвкав и пъргав. Единствения шанс да издуха Педро Джепето де ла Идил

# 328
Юху, здравейте Simple Smile
Изгледах, четох някои от коментарите и да споделя и аз.
Продължавам да си харесвам Калоян и Петър. Въпреки всеобщите негативизми към тях.

На мен Калоян ми прилича на едно объркано малко момче, което не разполага с достатъчно жизнен опит, че да премълчи нещата, които първо му идват в съзнанието, не е обигран. Факт е, че когато държиш на някого, го подкрепяш, дори понякога не е прав. Той ясно си харесваше Тони, но отиде да поздрави Поли и й сподели, че не му е добре, не се радва и не иска да се забавлява с другите. Глупавите му изказвания тип: "ще ги чистим" или "да ги обяздим" му изиграха лоша шега. Сигурна съм, че ако си подбираше по-добре фразите, нямаше да има толкова отрицатели. Има нещо наивно, добро и мило в него, поне според мен.

Надето ми е симпатична, но беше тъпо това със салатите, направи си интрига, съгласна съм с вас.
Кухнята е гнусно място, не знам дали бих яла ястия, приготвена там. Като са сложили капани за мишки, защо не ги проверяват/чистят?

Дано най-сетне ги направят тези легла, че е смешно как още спят по пода....
Кучето няма ли да ражда?

# 329
Аз също смятам, че Ангел е насилник, който търси слаби жертви за да ги натиска, измъчва и да се радва, че е успял да ги разплаче накрая. Да не говоря, че имам сериозни подозрения, че и яко пие. Все очите му са изцъклени като с кеф разказва коя последно е разплакал.

Общи условия

Активация на акаунт