Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 891
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 360
Не мислите ли , че между Ангел и Надежда се случва нещо. Тя държи на мъжа си , но основно се грижи на Ачо да му е добре, и скандала за храната беше заради него.  Надежда вижда основна конкуренция в Мария. Затова започва леки интриги от сега. Скрита лимонка ми се вижда, все много работна, много справедлива. Прекален светец....
Сцената с Дана на прозореца зад Калоян и Петър искрено ме развесели. Simple Smile

# 361
На всички жени ще им идва. Кошерът жужи.
Скандал за два 10см. корнишона и 3 картофа? Rolling Eyes

Двамата мушмурока така ме развеселиха, детската градина - 3та група. Палавата им приятелка Тонче е преместена в друга група. "Кво ли прай Антония? Спи!" и"папка" добавям. Smiley

Данчо като вице е добър избор. Милена го отряза за спането, а сега Даката хич и не предложи да си остане до Даяна. Облече гащеризончето за спане и хоп в удобното легълце.Wink

Калоян ми се ще да отпадне от някой привидно слаб играч. Я Стоян, я Митко. Как е възпитано това момче, то бива сексизъм и величаене на мъжество. Не се вижда какво е рядко, как можела Ваня да гласува за Поли? Не виждала ли тя, че пращала Петър ратай? Satisfied То вярно Ванчето с лещи, ма бива ли дорде стоиш диван чапраз за украса в главата ти да се гонят само бръмбари?
 Петър като мазняр се върти край къщичката да държи сметка на Ваня, доката тя работи. Много добре си го наредиха с Дая "Не ти ли писна да си вице?" "Не, не ми писна! Щот сега ще съм ратай и дуелист накрая!" - Глупак Satisfied

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 11:27 от Cafelate

# 362
Аз, вчера не гледах много, много. Бяхме на рожден ден и само от тук от там нещо, ама видях как Поли стана фермер и как онез двамата окапаха.
Друго което видях или по точно ми направи впечатление - вече и аз си мисля, че Мария е нагаждачка. Тя с тоз който е на власт. Чичо Митко/на който аз съм му кака/май и той се нагажда
Не разбрах защо рева Ваня.

# 363
Единственото нещо, което заслужава да се реве за него там, е овчицата. Много ми стана жал за животинчето.
Ваня рева, защото Анго я нарече егоист. А нямало как да е щастлива, щом е егоист. Брех, той пък ще каже. Най-добре са си точно егоистите.
Много ми е грозно как през цялото време й втълпяват, че трябва да е нещастна, след като е достигнала преклонната възраст от цели 37 години и нямала мъж. Ще речеш, че всичките там, дето са (били) омъжени, цъфтят и връзват от щастие. То реално погледнато от всички жени там, само Мара е омъжена ( и все ми се струва че опъва каиша за двама в тяхното семейство), Надя - с тежък предишен брак, и Поли - сгодена. Всичко останало са моми. Та на базата на какво съдят за чуждото щастие.
Пешо пък щял да забременява ...божее. Да не излезе, че на него му се е разцъкал часовника да се плоди, пък хората да изкараха Ванчето загорела?

# 364
Да, винаги ми е било смешно да сочат някого с пръст, че е егоист. То пълно с алтруисти, налЕ. Какво значи егоист в крайна сметка - човек, който мисли повече за себе си, отколкото за мен. Joy
Надка нарече Милена егоист, че не ѝ показала как да се катери, мъкааа, тя е длъжна да споделя тез велики умения, които се оказа, че май няма, де, но - все тая.
Всичко правим от егоизъм, и като се грижим за някого - пак за собственото си его се грижим. Дори семейството ни е продължение на собственото его. Малко хора го осъзнават, де.

# 365
Цитат
Не разбрах защо рева Ваня.
Според Дана, защото е несподелено влюбена в Патаран.
Според Цървулан, защото е проста.
Според Анго, защото я прати да види овцата и да измете обора.
А според Ванчето, защото е чувствителна и ще й идва.
А според мен, защото разбра, че гардероб няма да получи.

# 366
Хармония пак с ракия я промиват. Confused

# 367
  • София
Не знам в края на сезона Вокси и Дори как ще си поделят титлата "Най-забавен потребител", умирам от смях с вас, дами 😁😁😁

# 368
За това животинче ветеринарен лекар няма ли да извикат вече?? Или фермери, и баш собвственика се извъдиха баш лекари, пф... Милото животинче, проблемът се разраства, ама ракията нали лекувала всичко, пфф

# 369
Аз хич не вярвам този Андрей да си поверява животните изцяло на грижите на ратаите. Нищо, че обясняват как сами се гледали. Да не е луд, нали уж породата ще спасява. Когато бяха Милена и Асен ратаи, идва лекар и изписа някакви инжекции на Хармония. Даже и специално място си имаше отделено, но не знам дали е имала подобрение, та са я смесили с другите или няма какво повече да се направи. Не разбирам от овце изобщо. Възможно е точно във връзка с нея да не дават всичко и затова сега се чудим какво-защо.
Добро впечатление ми прави Дана, че проявява някаква загриженост към животните. Нищо, че е със слаби нерви и нито може да удържи кучето, нито да гледа раните на овцата, все пак е там и участва.

# 370
От промото се вижда кой от мъжете е ратай според мен и кои от дамите не са.
Скрит текст:
В обора с Поли облечен в ратайското облекло беше Петър, така че явно него е посочила, а не Калоян. За жените на вечерния обичай се видяха Даяна и Дана, тоест Петър е с друга девойка, не както Ванчето си мислеше.

# 371
Ангел май затова я яде Ванчето. Щото си избира само удобни задачи. В обора не искала да стъпи, като готвачка я видяхме, а и тя си призна, че само паста правела, по български да си го кажем отваряме пакета спагети и минутите варене си ги знаем И някое сосче.
Не му влизам в защита, но и намекна, че се очаквало от него да е в обора. А там не е чак малко работата. Даваха че с лопата рине вътрешната кошара, вън 2 часа може и да отиват в метене. Вода сменя, храна го видях да сипва, напоследък все той мели брашно... край Надя Wink
А интересно какво хапваше Хепи така пред кухнята, що тъй не на масата с останалите краставици, мм?

# 372
  • London
Страшно участие на Дана при овцата, то не бяха лигавщини, пози, панаири. Един ден като заражда ще е чудна картинка сигурно. Joy

Аз пък Ангел основно да седи, яде и нищо прави го виждам. Явно гледаме различни предавания.

# 373
От промото се вижда кой от мъжете е ратай според мен и кои от дамите не са.
Скрит текст:
В обора с Поли облечен в ратайското облекло беше Петър, така че явно него е посочила, а не Калоян. За жените на вечерния обичай се видяха Даяна и Дана, тоест Петър е с друга девойка, не както Ванчето си мислеше.

Къде, къде? Аз нищо не видях....

# 374
Катрала, точно, че тези кадри са така между другото, не са наблягали изрично. Гласа зад кадър разказва и вменява разни неща, а кадрите вървят и току изтипосат Ангел на стола да ръси размисли.

Общи условия

Активация на акаунт