Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 731
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 450
Много вярно.
Просто се сетих за Сами, Караиванов, красин Митко...изглеждаха уравновесени, в мир със себе си, пораснали хора. В сегашния сезон само Боби горе-долу е на център, но той пък много напъна на циганската драма.

# 451
Е, не мисля, че Боби е прекалявал със сиханските драми, веднъж-дваж малко говорѝ по темата, но спря навреме, та да си запазя симпатиите към него - засега. Че то няма на кого да симпатизирам в този сезон, бе, мАкааа, мака. Weary

# 452
Всички са влезли за пари.
За бай Анго ❤️знаете, специално ми отношението.
Но най харесвам Кустев.

# 453
Коментар от ФБ:
Тази вечер очаквайте, голямата изненада във Фермата. Тити Папазов и Любен Дилов син,влизат като преводачи на Мария. 😂

# 454
  • I want it all and I want it now.
Те и двама фьфлят 😂трябва да ни пуснат субтитри. 🤣

# 455
Много вярно.
Просто се сетих за Сами, Караиванов, красин Митко...изглеждаха уравновесени, в мир със себе си, пораснали хора. В сегашния сезон само Боби горе-долу е на център, но той пък много напъна на циганската драма.

Всички изброени плюс Красимир, че и Силвия, Бети бяха хора с чувство за хумор.
В този сезон ми липсват шегаджиите.

Нормално ли е, че не могат да излекуват овцата още? Или ни въртят стари кадри от когато е още болна?
Как ме е яд, че няма готини хора във фермата, всички огорчени, недоволни, винаги склонни да скочат на разправия...Неуверени, в отбранителна позиция, недооценени...
Като състезание на неудачници...Дали в професия или личен живот , всички ми изглеждат неудовлетворени.
Може да греша, кажете, кой изглежда щастлив и е влезнал за тръпката, не за реклама и за пари?

Е как кой? - Марето Smile
Аз не я виждам нагаждачка, не и в лошия смисъл на думата. Иска ѝ се да се хареса на повечето, иска ѝ се да си имат приказка, но определено не ми изглежда така модното "схемаджийка". Малко като гръмнал бушон или от тези неразбрали вица, но се смеят да не се изложат. Знае, че е силна и работлива, каквото и да се случи в играта ще го приеме. Точно с това нейно перфектно семейство ми е като на почивка от тях в предаването, но няма съфермери които ѝ се вързват на щуротиите.

През тази смотана година риалитата ги налазиха всякакви странни екземпляри и психолозите не са насмогвали.

# 456
То...за мене между нагаждачството и желанието да се харесаш на всички - границата е тънка сякаш... Simple Smile

# 457
  • USA
Нека си го кажем с точните думи.. Много жени биха се държали по същия начин, ако са на мястото на Шкафчето...

Абсурд.Ваня е просто лабилна и глуповата,реве за щяло и нещяло.Изглежда ми примадонска,с претенции и големи очаквания към хората.Ако някой не е на нейната вълна,реве от яд.
Хепи Ванче въобще не й отива,не виждам нищо "хепи" у тази жена.

Продължавам да вярвам и твърдя,че Мария не е нагаждачка.Тя гласува произволно,без да го умува предварително или брои гласове.Нагаждачите им чатка мозъка къде,какво се случва,слухтат,правят си сметката кой им е изгоден,пък Мара е просто една глупава жена.
И докато говорим за подмазвачество и нагаждачи,сега като я няма Антония и Дана много бързо се намърда при дуото.Случайност?Wink

Ачо си пада по Надя,явно такива си ги харесва - работливи селянки,които да му перат гащите,готвят телешки жили по цял ден и му чешат егото "Геееле,това,Геееле онова.." Бай Ганьовец в завършен вид.

# 458
  • София
+100 за Марчето, аз си ѝ оставам фен, така като гледам как ѝ окапват феновете от нищото, накрая ще съм последен мохикан 😁 За мен е простодушна и забавна, не се влияя от зъбите, диалекта или късия ѝ фитил. С нейни лафове съм се смяла най-много тоя сезон, който като цяло не е много забавен.

Ензимче, разликата е дали го прави осъзнато или не. За мен 100% не е осъзнато при нея, просто нормален човек, леко конформист.

# 459
  • USA
Аз също съм фен на Марая,защото е силна в игрите и е себе си.Аз оценявам хората,които не влизат в роли и се показват с хубавото и лошото им.Е,Мара е от тях.
Каква нагаждачка,че тя няма 5 грама мозък да върти интриги и схеми? То за там акъл трябва.

# 460
Ванчето не плака,че някой не е на нейната вълна. Каза на Анго,че има поставена задача и съответно срок. Той пък я определи егоист,че не пожелала въпреки това да ходи в обора. И намилаше Ангел по нея. Не съм й фен, но пък не мога да я съдя,че се засегна. Ами има такива хора, лесно стигат до плач.
А относно нагаждачеството и схемаджийството, има разлика. Да си нагаждач ти стигат и 2 грама мозък.

# 461
  • Другата България
Разбира се, че е нагаждачка Мария, поредно доказателство беше гласуването за фермер.
Седя, седя, изчака да види кой ще гласува за Поли, и в 98-та минута реши да ѝ "даде шанс".

# 462
  • София
Гледах сега промото-Поли и готви,и чисти обора,мъжът-ратай й помага,а жената?Да не би да саботира нещо?

# 463
  • Другата България
В цикъл е.

# 464
  • София
Ееее,то направо разбрах коя ще е Satisfied
Ам тя и Поли една мислителка...трябваше да пусне някоя стабилка ратайкиня.Освен да не мисли да гони женски?

Общи условия

Активация на акаунт