Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 757
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 435
Изобщо не подценявайте бат ви Анго. Смятам, че може да ги отнесе всичките като "куцо пиле домат", както вече стана този израз модерен Grinning Да не говорим, че е човек баш от село - нима няма да кове по-бързо пирони от останалите или да реже дъски с трион? Нямам търпение да го видя срещу пренавития гвардеец с малко сърце Grinning
Иначе относно спойлера
Скрит текст:
защо тогава никой не мисли, че може да е женски дуела, а вече всеки е с идеята, че тази седмица е мъжки дуела???

За Стоян имам някакви подозрения, че може да мачка. Не забравяйте Финци от 3ти сезон. Беше тамън колкото Стоян, но стигна до финал и то с 2-3 дуела ако не се лъжа.

# 436
Много ме дразни говора на Мария. То и аз говоря меко, ама нейното е още по-ужасно. И бързия говор, наема, наема.
За храната-Поли си е права. Щом е сложено нещо на масата, значи е за всички, ако ще и 2 филии хляб да са. Просто Надя стана от масата супер смешно, все едно 2ра група в детската градина и отиде да се оплаче на другарката.
Една потребителка беше писала преди няколко страници, че нещо в лицето на Кустев било признак, че е лош човек.
Би ли обяснила, стана ми любопитно.

# 437
Принципно Надя беше права- тя готви за всички, редно и друг, ако прави нещо за хапване, то да е за всички.
Защото и тя може дажим хвърли боба, а за нея да си направи пържени картофки примерно, защото ѝ се ядат.
Но трябваше сама да го каже, а не да се оплаква така на фермера.

# 438
Merri, всичко е предвидимо в тази ферма за сега с изключение на позорната загуба на Тонка Косъма. А гвардейчето се взе наистина на голям стратег...
Но факт е че, няма умни, мислещи хора, предвиждащи два-три хода напред.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 18:01 от monii

# 439
  • София
Джепето и Шкафче ратаи? И защо? Те наистина стават много предвидими.
Много ми се искаше да е Калоян, ама много. Това надуто селянче трябва някой да го свали на земята, той стана по-големия БОС от двамата, коли, беси, разпределя кой с кого, кога, къде...от друга страна пък видя се, че като са двамата отцепени от всички ни работят нищо, а основно прилягват и страдат, та е по-добре да ги разделят /очаквам ритуално сепуко или поне опит на червенобузко и спешна намеса на психолог по повода/.
А, точно същото влизах да напиша и аз. Hug
Иска ми се Поли да избере Калоянчо за ратай и дуелист, много е тъп този, не се търпи неговото. Петър поне се светна, че е дошъл техният ред и сега ще са на пангара, докато Калоян още не е прозрял, че играта се обърна в събота. Така че да го слага Поли на пангара, дано се светне най-после това самозабравило се човече, че филмът "Сезонът е наш" свърши.

# 440
  • София
Мария е силна на арената, ама е голяма нагаждачка и то не деликатно, а едно такова хлъзгаво. Хич не изглежда като стратегия, а като страх. Вдигна ръка за Поли, защото видя, че повечето гласове са натам, ама веднага каза, че я е шубе да не я нарочат сега, ако не мине добре седмицата.

# 441
Мария е силна на арената, ама е голяма нагаждачка и то не деликатно, а едно такова хлъзгаво. Хич не изглежда като стратегия, а като страх. Вдигна ръка за Поли, защото видя, че повечето гласове са натам, ама веднага каза, че я е шубе да не я нарочат сега, ако не мине добре седмицата.
Подкрепям.

# 442
Да: "Сьега ньещо ако прьекуца сьедмицата, ша ма набидят мьени за вЪновна, чи подкрипих Поли ." - каза Марето. Joy
Нагаждачка си е..

# 443
Мария е толкова повърхностна, захабена за възрастта си в лице, не си оправила кафявия зъб отпред пък ми говори за силикони. Да не говоря, че не й се разбира почти нищо и ако се уважаваше отдавна щеше да посещава логопед.

МОЛЯ ПРОДУКЦИЯТА ДА СЛАГА СУБТИТРИ НА МАРИЯ

# 444
  • София
Най-добре да има субтитри на всички, че като започнат скандалите... нищо не им се разбира.

# 445
Принципно Надя беше права- тя готви за всички, редно и друг, ако прави нещо за хапване, то да е за всички.
Защото и тя може дажим хвърли боба, а за нея да си направи пържени картофки примерно, защото ѝ се ядат.
Но трябваше сама да го каже, а не да се оплаква така на фермера.
    Да,и аз това имах предвид,като казах,че разбирам.И друго си мисля- то е ясно,че краставиците и картофите са на всички,но така сложени пред двамата "стратези" , са си баш техни.Ако са искали да предложат и на другите,ще сложат на две места на масата.
    Но няма смисъл вече да ги нищим ,кой кво искал, как го сложил.И тези картофи,ги споменаха,че останали от закуска.Ама те картофена салата ли ядат на закуска?
   Бабите им показаха толкова рецепти ,баница,онова другото с брашното,от началото,изобщо всеки път има десерт.Е пА толкоз ли не запомниха,не записаха?! Яйца и брашно имат,мая имат,едни мекички да си врътнат.Като не се сещаш,питай Кустев,да подскаже,да даде идея.
  Обаче с тези примадони вътре,много сложен стана  изборът  на ратай.Хем да е човек,който евентуално ще пратиш на дуел,хем да може да се справи с обора,хем да готви,че и рано да стане.В предишните сезони фермерът нали можеше да поеме част от задълженията?Сега може ли така?
    От жените май само Марче и Надя готвят.От мъжете ,някой освен Кустев?И бай Анго,ама едва ли ще му ядат бъркочите.Може би Митко може да готви?
     Като стана дума за Мария - тя пали от четвърт оборот.На тази възраст,че и заведение имаш,с хора работиш,трябва да си се научила да броиш до десет преди да избълваш един куп думи.Аз съм си такава.Ей тва обяснение като го чуя,полудявам.Всеки си е някакъв.

# 446
  • София
Много е лесно да искате субтитри за Марето,но вярвате ли,че някой от екипа може да я разбере,че да ги изпише Bowtie
Не мисля,че всичко и всички са предвидими.Ето Марето може ли някой да й прозре ходовете.Аз не я харесвам,но пък в нашата анкета беше първа ,следваше е Даная Simple Smile Опитвам се да й влезна в главата,но ме спира езиковата бариера.Другата хлъзгава участничка е Ванчето-не мога да я схвана каква й е борбата,но пък тя и рядко влизаше в кадър,поне до рождения си ден.Останалите са ми като отворена книга Simple Smile

# 447
Нормално ли е, че не могат да излекуват овцата още? Или ни въртят стари кадри от когато е още болна?
Как ме е яд, че няма готини хора във фермата, всички огорчени, недоволни, винаги склонни да скочат на разправия...Неуверени, в отбранителна позиция, недооценени...
Като състезание на неудачници...Дали в професия или личен живот , всички ми изглеждат неудовлетворени.
Може да греша, кажете, кой изглежда щастлив и е влезнал за тръпката, не за реклама и за пари?

# 448
  • Буркина Фасо
Нормално ли е, че не могат да излекуват овцата още?
Скрит текст:
Или ни въртят стари кадри от когато е още болна?
Как ме е яд, че няма готини хора във фермата, всички огорчени, недоволни, винаги склонни да скочат на разправия...Неуверени, в отбранителна позиция, недооценени...
Като състезание на неудачници...Дали в професия или личен живот , всички ми изглеждат неудовлетворени.
Може да греша, кажете, кой изглежда щастлив и е влезнал за тръпката, не за реклама и за пари?
може да търсят повод да и резнат главата. да си направят курбан.

# 449
  • Варна
Нормално ли е, че не могат да излекуват овцата още? Или ни въртят стари кадри от когато е още болна?
Който си е щастлив едва ли ще му трябва да търси тръпки в някакво си предаване, където куцо и кьораво да му се рови в личния живот, да го разкоства и лепи етикети.

Общи условия

Активация на акаунт