Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 774
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
След като Асен го избра него ще е адски смешно, ако Петър пък дръпне Стоян. Ако прави за каквото дава заявки би следвало да извика Ангел или Борислав ама надали.
Да видим колко е горд. Стоян може да изглежда лесен, ама пък ако падне от него ще е два пъти срам.
Ще извика Кустев.. Нека да обяват ратаите и ще залагаме.

# 421
И аз не харесвам Петър. А като заговори, още по-зле .
Да беее, лицемери! Интуицията Ви не работи!
Шкафчета не сте получили, затова ще да е...

И аз не го трая в интерес на истината, особено как скърби за Тонито...голям артист.

# 422
Мисля, че Петър ще е ратай и 1 дуелист, Кустев ще е 2
Скрит текст:
Някой преди време беше писал, че е видял чичо Митко. Голям смях ще е ако избере него. Имаше инфо, че Даяна е навън(появила се във видео да честити рд на Р.Паскалева на 20.09) т.е тази или др сед. трябва да отпадне ако е така. Ние гледаме точно 6 седмици назад. За кой друг имаше инфо, че е навън? Почти съм сигурна, че Данчо си е вътре - и във фб пак забравят да добавят админ преди публикация [/ spoiler]

# 423
  • Стара Загора
За мъжа ратай залагам за Петър, който после отива на дуел. Но срещу кого? Може би Кустев. Ще видим....

# 424
Е , вкус другар няма.  Аз казах ,че Данчо ми е чичак като излъчване,не като възраст.Аз съм на 46 ,по-голяма съм,за да ми е чичак.Визуално според мен Дая си подхожда с Петър, измежду хората вътре.
  Интересно ми е Ангел докъде ще стигне с тъпите си провокации.Защо държи да покаже ,че може да разплаква жените и да им лази по нервите?!И защо никой не се противопостави на поведението му,да му каже да спре с глобите.Само му се хилят.Кустев нещо опита, ама така по -лежерно.
  Що не се заяде с някой мъж?Щял да се включи на самостоятелен режим/автопилот , забравих как точно се изрази.Все едно досега не е бил на нещо друго.Вярно,че бачка в обора,мели брашно,ама няма нужда да си психогамен.Беше ми мъчно за невървежа му с жените, за случилото се с детето, но явно е имало защо жените да бягат от него.
   Преди няколко епизода каза,че съжалява,че на 17 г не е направил едно дете,сега да е пораснало.А е ходил по дискотеки .Щял да каже на сина си,като направи 17 да направи едно бебе,той щял да ги издържа.Браво,евала.Вместо да се поизучи,да поработи,да се осъзнае,да праЙ деца, а Анго ще ги гледа.
   Много ми хареса,че Ванче не гласува за Калоян.

# 425
  • Варна
Аз си признавам, че малко след началото на сезона, Петър ми хвана окото со все визия и говор, обаче за последните 3 седмици магията изчезна и прогледнах и сега яко ме дразни (мъж с кръстосани крака - иууууу Weary ) и понеже дерибействаше с властта си, то заслужава да падне с обрат на арената.

# 426
Май не смеят мъжете да се закачат с Анго, да му правят забележки. Така като го гледам - изглежда ми най-силен физически от всички мъже вътре, отгоре на всичко - и пъргав, много лоша комбинация за евентуалния му опонент на арената. Simple Smile

# 427
  • London
Дааа за мен има някои женски маниери Петър, кръстосаните крака са един от тях, начина по, който говори. Това мен ме отблъсква в един мъж.

Лош опонент, колко да е лош? АКо му дадат два пъзела, няколко греди да ходи по тях или въжен мост нещо и разни пируети да прави е взел дал Ангел.Smiley Евентуално, ако върнат любимата ми горяща каруца може да се представи добре. Искам много да гледам тази битка...., ако четете от продукцията не я забравяйте.Stuck Out Tongue

# 428
Ако Петър отиде на дуел ще дръпне Кустев или Данчо. Под достойнството ще му е да посочи Стоян. Макар, че за Калоян правилния избор е точно гайдаря, като най-слаб мъж във фермата.

# 429
Кат, подценяваш го според мен. Но, ще видим, де, има време. Simple Smile Забравяш, че само той успя да се изкачи по въжето - освен Йогата.  Simple Smile Не е за подценяване бай ти Анго.

# 430
Петър на пръв поглед визуално и облечен ми привлича окото. Като се загледам, обаче- не ми допада, има нещо, което ми е доста отблъскващо. В тяло изоооообщо не ми харесва, просто нещо в гърдите му ми е супер анти. А в поведението - абсурд. Невър евър не бих си паднала по такъв мъж. И кръстосването на краката, женските стойки- пас. Само единият глас му е хубав.
На мен в лице, тяло и в поведение ми допада Кустев, просто е мой тип мъж. Единствено височината му не ми допада, твърде нисък е за моята височина.

Ама се разписах и аз... Най си харесвам моя си съпруг Grinning

# 431
Аз не съм убедена в искренността на приятелството между царчетата и джукесата. И в нейното, и в техните изказвания си пролича как шанс за това приятелство навън няма.Просто взаимно се възползваха те от нея и тя от тях за няколко седмици.
Особено и със съмненията на Пепича дали били постъпили както трябва, съзирам една преднамереност в това да пратят Поли на дуел. Осъзнавали са, че ще жертват Тони, но не са се замислили, че след дългото им царуване някой ще предпочете Поли пред тях за фермер. Сега щат-не щат ще се усукват около останалите и ще им се мазнят. На първо време Данчето, че то и без това си се навърташе, но го игнорираха горконкото. Може би Марчето, Митко...
От Ачката обаче всеки се пази. Голям ми е Зурльо, душата.

# 432
  • Другата България
Джепето и Шкафче ратаи? И защо? Те наистина стават много предвидими.
Много ми се искаше да е Калоян, ама много. Това надуто селянче трябва някой да го свали на земята, той стана по-големия БОС от двамата, коли, беси, разпределя кой с кого, кога, къде...от друга страна пък видя се, че като са двамата отцепени от всички ни работят нищо, а основно прилягват и страдат, та е по-добре да ги разделят /очаквам ритуално сепуко или поне опит на червенобузко и спешна намеса на психолог по повода/.
Но Ванче? Ами те ще умрат от глад, тя е всичко друго, но не и женя-домакиня, това ли е целтя - да се изпокарат за манджата? Отново?
А ако все пак Джепето наистина избере Стоян за съперник, окончателно ще си затвърдя мнението за него за въздух под налягане. Не беше ли той този, който при всеки избор /особено при този на Асен/ намилаше, че трябва да се избират достойни и изборът на най-слабия всъщност говори за немощ? Нека го видим сега, аааа, забравих, той съветника клюкаран ще му "каже" кого да избере. Стоян. Щото е "мишок". Плъхчо нарича дугите мишоци. Класика.
Какво ли прави Антония? Grin

# 433
А защо мъжете правят женски дуели и жените мъжки ? Не е ли по- логично да чистят от своя пол ..
мисля , че само Надя и Кустев биха чистили от тяхния пол

# 434
Скрит текст:
Мен ме кефи развоя  на сценария.Поли фермер - интересно.Има интересни ситуации,които разкриват участниците/ако приемем,че кадрите и действията не са много манипулирани/.

Относно мизерията в кухнята - как не са усетили тия мишки да смърдят?И то до печката.Последно там готвиха Антония и Поли май.Голяма мизерия.Разбирам защо Надя се разфуча.
Също така разбирам и репликите за краставиците и картофите.Въпросът не е, че някой си е ял,а че идеята е да се хранят заедно.
   /У дома на вечеря,а и на обяд когато има повече от един човек,се храним заедно.Никой не си сипва преди да сме се събрали/

Скрит текст:
Оффф,тоя Петър що не продължи да си е вълк единак,що така се сплоти с мозъка и Калоян???Яд ме е на него.
С Даяна щяха да са хубава двойка - визуално.А тя с тоя чичак Данчо.В чичак влагам какво ми носи като усещане,не като визия.

Те се хранеха заедно, всички обядваха, с бобеца на Надето. Но пред Калоян и Петър имаше нарязани надълго краставици, а пред Кустев и Мария картофената салата. Надя демонстративно побутна чинията и стана от масата, гладна щяла да стои!
Можеше още на масата къде на шега, къде направо да им каже, че като режат за себе си краставици, да направят салата в количество за всички. За картофите също. Мария нямаше смисъл и тя да се оправдава как нещо щом е на масата е общо, когато си го попридърпал към себе си. Но тя първо плямпа, после не знам дали и мсли Wink

Скандал от всичко може да се направи, желание да имаш.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт