Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 778
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 405
  • London
След като Асен го избра него ще е адски смешно, ако Петър пък дръпне Стоян. Ако прави за каквото дава заявки би следвало да извика Ангел или Борислав ама надали.

# 406
  • Sunshine state
Калоян наклони везните Петър да избере Поля за дуелист, понеже го беше страх от Кустев. Иначе умело му вкара идеята, че уж Стоян щял да избере, да бе. 😁

# 407
Единственото нещо, което заслужава да се реве за него там, е овчицата. Много ми стана жал за животинчето.
Ваня рева, защото Анго я нарече егоист. А нямало как да е щастлива, щом е егоист. Брех, той пък ще каже. Най-добре са си точно егоистите.
Много ми е грозно как през цялото време й втълпяват, че трябва да е нещастна, след като е достигнала преклонната възраст от цели 37 години и нямала мъж. Ще речеш, че всичките там, дето са (били) омъжени, цъфтят и връзват от щастие. То реално погледнато от всички жени там, само Мара е омъжена ( и все ми се струва че опъва каиша за двама в тяхното семейство), Надя - с тежък предишен брак, и Поли - сгодена. Всичко останало са моми. Та на базата на какво съдят за чуждото щастие.
Пешо пък щял да забременява ...божее. Да не излезе, че на него му се е разцъкал часовника да се плоди, пък хората да изкараха Ванчето загорела?

Ваня всеки път като си отвори устата е или обидена, или се заяжда на ниво 7 клас. Много хепи!

# 408
Аз ако съм жена и някой започне да ме забременява с думи и да ме тупа по задника като крава директно му завъртам един шамар. Без значение, че може да ме изгонят. Достойнство не се купува.

# 409
  • София
Има ли шанс да пламне искра между Петър и Даяна?
Единствено те си подхождат визуално, възрастово и по всякакъв друг начин.

Тоя Данчо наистина доста наподобява на провинциален чичак, хич не и отива на Даяна.
Ванчето пък с Петър- още по-голям абсурд.

# 410

Тоя Данчо наистина доста наподобява на провинциален чичак, хич не и отива на Даяна.

Едва ли, почнал е да оплешивява малко.

# 411
  • София
И аз не харесвам Петър, но в дуела с Асен, се представи много добре и с триона и на превключвателя, където ги обърна всичките от първия път. Силен е на арената Петър, но не във всички игри, в битката даде добра заявка, но за спасяване от втори дуелист всеки път се представя посредствено. Може би не си дава толкова зор там.

# 412
  • London

Те така пламват искрите според представите за Барби и Кен на някой..... Stuck Out Tongue

Bengun, държи си се просташки Пешо, но реално Ваня му е скъсила дистанцията достатъчно за да смята, че може да си позволява волности. Защо не го направи това на Поли примерно или на Надя?

# 413
Според мене нямат много допирни точки с Даяна, той е чалгар, по друг тип жени си пада - кифли като Тончето и Жани.
А, като казах чалгар - нааай-сетне НЕчалгарско парти - на Поли. Че преди бяха едни тоалетни хартии... пффф...

Аха, да, добра заявка - срещу Асен, него и Дана би го победила. Simple Smile Срещу по-силен мъж - не се знае как ще е Пешо.

# 414
  • Варна
Между другото Даяна обесняваше скоро, как външната красота била много важна, за да си избере мъж - не че нещо ама Данчо ли? Като характер и поведение е най - земна,но относно ситуацията с Данчо и след като знае, че той има годеница, какво прави там, не казвам, че е само нейна вината, но все пак..

# 415
Аз сигурно съм единствена, но Петър въобще не ми харесва визуално. Нито невероятното му аполонско тяло, нито ултра, мега, гига секси излъчването на расов жребец.
И Данчо не харесвам, но ако не беше това положение с годеницата, мисля, че биха били много сладка двойка с Даяна. И не ми е чичо. Само в България на 40 години си на преклонна старческа възраст 😂🤪.

# 416
А, що да си единствената, и аз не харесвам Пешко, не е мой тип. Не го намирам и красавец в никакъв случай.

# 417
  • London
И аз не харесвам Петър. Особено като заговори с този тембър и веднага ме губи..... Данчо ми допада повече лично на мен вкусово както и Кустев. 

# 418
Футболист чалгар е ужасна комбинация. 😄Има хубави черти, но прекаленото самочувствие и манталитет отблъскват.
Този сезон ми липсват мъже тип "Караиванов"..
Кустев е голяма карикатура - какви физиономии правеше вчера като обясняваше за забележките на Поли. 😄

# 419
И аз не харесвам Петър. А като заговори, още по-зле .

Общи условия

Активация на акаунт