Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 361
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 600
Първото ми мнение като видях още визитката на Ванче беше "Много нестабилна жена". Обикновено тия, които са вечно щастливи на пръв поглед, са дълбоко развалени емоционално. Ето че вече си оправдах мнението....
А моето първо мнение беше: как си мисли, че точно във Фермата ще намери Мъжът. Тя цял свят обиколила и не го намерила, камо ли от 10-тина мъже да хареса някой наистина. Даже реших, че от продукцията са й сложили тези думи в устата. Аз не искам да има женски дуел. То няма да останат никакви жени във фермата.
Докато има кухня и готвене и това не е официална задача на На(Пад)ка, тя ще мрънка постоянно, че някой не се справя както трябва. Вижда си силата в тези неща тя и има кураж да ходи и да критикува. Виж, за строителните работи изобщо не се меси. Горките й синове, след време си представям каква свекърва ще е...

# 601
  • София
Продукцията разреше тогава, но първо Шопски се съгласи да се откаже от имунитета си, а се стигна дотам, защото все се заканваше, че трябва двамата да се изправят един срещу друг, а реално не му стискаше. Митко обаче като го предизвика така пред всички, нямаше много избор какво да каже, щеше да е доста срамно да се откаже. Е, отпадна.
Тази година обаче няма такива ситуации и не мисля, че ще се стигне дотам.

# 602
Вярвате ли, че Дана наистина е журналистка, която пише успешно статии? Откритие на Сашо Диков...
Щом авторите на тези заглавия се водят "журналисти", защо не и Дана да е.
https://show.blitz.bg/rialiti/bremennost-grozi-uchastnichka-vv-fermata
https://www.marica.bg/lajfstajl/goreshti-snimki-ot-fermata-eto-k … -trima-zdravenqci

Разваля настроението на всички около нея. Енергиен вампир е.
О, не! Ванюшка е такъв шемет и забавен образ, че  умирам от смях. Ама, аз не съм около нея, да му мисли Петрето.

# 603
  • гр.София
Шопски беше много неприятен миналия сезон и всички дружно се радвахме, че отпадна. Не знам защо продължават да ни го натрапват и в този сезон

# 604
Продукцията разреше тогава, но първо Шопски се съгласи да се откаже от имунитета си, а се стигна дотам, защото все се заканваше, че трябва двамата да се изправят един срещу друг, а реално не му стискаше. Митко обаче като го предизвика така пред всички, нямаше много избор какво да каже, щеше да е доста срамно да се откаже. Е, отпадна.

Още помня на*кания поглед на Шопски в последната 5та игра, където видя че няма на къде и си изгуби Grinning Grinning Grinning
След което почна да се обяснява как добре че бил той, за да може Митко всъщност да се забележи в тая ферма, което си беше абсолютно вярно в интерес на истината.
Иначе за тогавашната ферма топ участничка беше Бети - не си представям ако Бети и Дана трябваше да са на дуел сигурно щяха да обърнат цялата ферма наопаки Grinning Grinning Grinning

# 605
Караиванов ми е фаворитът за всички сезони досега.

# 606
Ще е много яко другата година да има ол старс!

# 607
  • при късмета
Този Шопски ми е неприятен, макар и да гостува само веднъж седмично. Представям си какъв е като обитател на фермата. Съдейки по коментарите за него из соц. мрежи и тук, изглежда, че е бил доста дразнещ. 😆
Беше рядко неприятно същество
Накрая се оказа, че не може и да губи достойно
Много се изкефих на Митко, за това, което направи. Човек, който може да реши всеки проблем. На никой друг няма да хрумне това, защото всеки приема, че не може да викне фермера. Обаче така прецака Шопски, че ще се помни, докато го има предаването

# 608
Поли хубаво го каза, че им предложи да гласуват по съвест, а не за да ѝ гледат сеира. Има проблясъци и тя.Simple Smile
Поли не знае истинската причина да гласуват за нея. Гласуваха, за де е Калоян, а не защото някой иска да ѝ гледа сеира, както тя си мисли.

Може би си имала предвид "за да не е Калоян".
Естествено не знае, проблясъците са в нейната глава и ги споделя на "нас" зрителите пред камерата. Усети се, че я следят изкъсо и коментират.

Шопски и Митко бяха в групата на така наречените богати. Шопски си го нарочи Митко за въздухар, а видиш ли той е един родолюбец, знаещ, можещ...не се траеше. Имаше директни заплахи от Шопски, а ИТ интелегентно ги отклоняваше без да се свива или крие. И най-яко се получи Шопски като фермер направи Митака ратай и дуелист. Тогава стана тя каквато стана. Митко поиска падане на имунитет и предизвика Иво. С разрешение на продукцията - прецедент Wink се получи страхотен дуел. Накрая Шопски пак нещо се репчеше, май не искаше да поздрави Митака? А бе отърва ни от надувката.

# 609
  • София
Гаранция, че ако годеницата влезе във фермата, Данчо ще се държи като шушумига. Ще обяснява как с Даяна са само приятели и той и е най-близкия човек вътре, ще отрича наличието на всякакви други емоции и флирт.
Самата Даяна ще се дистанцира и заядливо ще страда.

# 610
Аз забелязвам отдалечаване на Даню. С избора на вице сега цяла седмица далеч от косите на Дая...Май след визитките се присети, че "либето" му съществува и така един лек разрив в отношенията им усетих.

# 611
  • София
Аз забелязвам отдалечаване на Даню. С избора на вице сега цяла седмица далеч от косите на Дая...Май след визитките се присети, че "либето" му съществува и така един лек разрив в отношенията им усетих.

Типичното поведение на обвързан мъж. Забавен е, флиртува, минава граници, провокира емоционално и сексуално, но..... кляка пред жена си и мига невинно, когато е притиснат в ъгъла.

# 612
  • София
В никакъв случай не искам годеницата да влиза. Явно много им липсва Къртицата на Иван и Андрей, където всеки си влизаше и излизаше когато му скимне. Целата род до девето коляно.
Дуелът между Шопски и Караиванов е във вечния златен фонд не само на Фермата, а изобщо за родните ни реалити формати. Simple Smile
Аз ги харесвах и двамата. Митко възпитан, интелигентен, обран, точен. Шопски някакъв ултра шовинист. Бях за Митко в интерес на истината, но никога не съм хейтил Шопски. Сега липсва такава фигура, не знам дали е за добро или зло, май първото, хаха. Чудя се дали ще има някой мъжки дуел поне на половината заряд от онзи паметен дуел. И разбира се трябва да видим пак и горящите колесници. Simple Smile

# 613
  • София
Не смятам, че Камелия би си го прибрала обратно. Едно е подхлъзване насаме, друго е пред камера и да говори все едно не съществува.

# 614
Ооо, жените прощават доста неща. Ако успее да й изчетка егото достатъчно добре после, може и да бъде забравен романсът с Дайчето. А колкото до самото Дайче, ако годеницата влезе, имайки предвид как винаги е в ролята на морален стожер там, може би ще се сапикяса и ще се отдръпне от хлъзгавия годеник. Аз на нейно място даже бих го пратила на дуел, че да се връща и да стяга сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт