Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 643
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 660
Ванче има нужда от добър психолог. Ще и олекне.

# 661
Ох, егати истерията е тая
Реве за всичко. Айде за Ангел съм съгласна че прекалява, но тя го допуска и му се връзва. Ама рева и щото нали Поли казала това, онова.
Евала на Даяна че му се изрепчи на Анго.
Ваня е много, много лабилна, лесно манипулируема, истеричка буквално. Има нужда от лечение.

# 662
Ох, егати истерията е тая
Реве за всичко. Айде за Ангел съм съгласна че прекалява, но тя го допуска и му се връзва. Ама рева и щото нали Поли казала това, онова.
Евала на Даяна че му се изрепчи на Анго.
Ваня е много, много лабилна, лесно манипулируема, истеричка буквално. Има нужда от лечение.
Харесва ми, че Дая винаги си казва когато има да каже нещо, без да се притеснява!

# 663
  • София
Охх леко ми е жал за Ванче, има си проблеми някакви, във фб имаше един коментар за нея, което би обяснило всичко 😁 Ванче -

Скрит текст:
-Недоеб*нче

# 664
  • Варна/Амстердам
Анго пресоли манджата-факт, но Гръмпи Ванче прекали със сълзите и псувните. Ами изръмжи му два пъти на този човек, постави го мястото му. Кукурига и бяга в обятията на Джепеш Ага (почти като Депеш се получи, ако има фенове на групата 😎).

# 665
  • Mediterraneo
Вярно е, че това обяснява всичко!

# 666
Много дават Ванче, дали тя ще на дуел и ще загуби? Има ли такава логика според Вас при опосумския монтаж?

# 667
  • София
Не харесвам Ванчето, но от всички там тя е единствената, която директно идва от друг свят. Доста ограничен при това. Познавам професионални моряци, които не са много различни на земя.

Жал ми е, че допуска така да я мачкат.

# 668
Тая жена Ванчето не се трае - пълна отврат. Някаква истеричност я тресе нон стоп - аз лично не бих я изтраяла и 2 часа с вечното мрънкане, дуднене, говорене, хлипане.
Тя къде си мисли, че точно е влезнала? Откъде накъде някой ще й пази душевното равновесие. Ангел, че прекалява - окей, но това в крайна сметка е игра.

# 669
Много дават Ванче, дали тя ще на дуел и ще загуби? Има ли такава логика според Вас при опосумския монтаж?

Тъкмо и аз това мислех да пиша. И аз имам такива подозрения.

# 670
Даяна прави муцки за това, че Данчо говори с тая и оная ама тя награбила Кустев

# 671
Очаквам скоро "Един от участниците се наложи да излезе поради ментални проблеми, срив в системата".

ПС: Колко му е Пешо да плъзне по пързалката една Крейзи Ванче. Само й казваш "какво си чул" и гледаш истерия и сълзи. Хвани единия удари другия.

# 672
Ох, жал ми е. Умряха от глад този сезон. Сега ще се скарат дали да ядат Ванче и Пешо.

# 673
  • София
Добре де, какъв е проблемът да се заделят по 2 порции и за ратаите? ОК, не може да са на масата, ама това значи ли, че не може да ядат от храната?

# 674
Айде моля ви се. Щом в Пешко дай да наруши правилата. Той що не даде на ратаите.
Ваня в стремежа си да е много хепи допуска хората да се възползват от нея. Тича като изоглавена нагоре надолу, уж все ухилена, а Пешо си я врътка както си иска и тя реве. Анго и той я усети че е лабилна и я мачка, а тя вместо като жена на 37 г да се държи на ниво, пак реве. Като 12 годишна пикла.

Общи условия

Активация на акаунт