Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 636
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
catty m, значи, да. Такива са правилата още от началото - на ратаите НЕ СЕ полага от угощението от "Вкусът на баба". Според новите-стари пък те могат да ядат само това, което са си сготвили и то трябва да го сготвят там при тях си.

Харесва ми, че Дая винаги си казва когато има да каже нещо, без да се притеснява!
Само на Данчо нищо не казва, само се фръцка и се сърди Grinning

# 676
Добре де, ами Антония как си даде порцията тогава на ратаите?

# 677
  • I want it all and I want it now.
Ужасно му е просташко дьржанието на Ангелчо. Не случайно е сам, според мен той има психологични проблеми. Ванчето е прекалено чуствителна и живее в изолирана среда и не може да се справи с такава агресия.

# 678
Искам Ангел да направи някоя простотия и да го изгонят. Не мога да го понасям.

# 679
  • София
Мислех, че фермерът решава за храната за ратаите при тези угощения. Това от скандала, когато Антония бе фермер.

На мен ми е жал за Ванчето, ужасно е лабилна. Ангел е отвратителен с този тормоз, типичен агресор, мачка слабите. Той Петър й го каза, но Ваня си  просто такава натура. Въпреки всичко Петър има положителни качества - как се опитваше да я успокои, той ще измие чиниите. Не мисля, че създаде умишлено интрига. Но е прав, че Поли приема всичко прекалено лично. А че Ваня избра емоционално страна за дуела, си беше вярно.

Дая с тези драми не ми харесва.

# 680
  • Sofia
Боби е забавен.
Ванчето я разпознавам в тези симптоми
Скрит текст:
Прекомерната веселост или свръхвъзбуда се нарича маниакален епизод и се свързва с повишена енергичност и активност. Това е характерна особеност на биполярно разстройство тип І.1 Симптомите включват преувеличена самооценка и бързо преминаване на идеи, намалена нужда от сън, прекомерно говорене и склонност към импулсивно и неразумно поведение.

Маниакалните епизоди може да се редуват с продължителни епизоди на депресия, по време на които има понижаване на настроението и намалена енергичност и активност. Може да има и смесени „епизоди”, когато мания и депресия се появяват в един и същи ден, като човек преминава бързо през двете състояния.

# 681

Бяха със старите правила.

# 682
Еееее, събраха се!🤡

# 683
  • Варна/Амстердам
Утре ще играят "Да бие, да бие...". Когато бях малка ми беше любима игра, но си мислих, че се казва "Да би, да би...". 😆😱😧
Очертава се скучен епизод според промото. Почти съм сигурна, че идилския ратай ще е номиниранщ. По-интересен ми е изборът му за втори дуелист.

# 684
  • Велико Търново
Тогава Антония беше фермер на седмицата. Преди да върнат правилата от предишните сезони, всичко, което касаеше ратаите, можеше да се случва с разрешението на фермера. И когато Антония си даде храната, не беше нарушаване на правила. В това отношение не знам точно как стоят нещата сега, но се видя как Поли не посмя да вземе еднолично решение. Имам усещането, че отново не са напълно наясно с нововъденията. Или просто я достраша от съфермерите ѝ.

# 685
Да, явно сега правилата са други.

# 686
# 687
На мене много ми хареса гост-готвачът Георги. И той самият, и ястията, които им приготви, така де, с помощта на Калоян. Някак много одухотворен, досега такива не бяха влизали да готвят. А и във фермата няма такива хора, затова, предполагам, толкова ме впечатли. Друг път гледам готвенето с едно око, този път го гледах заради готвача.
А усетихте ли, че докато чете рецептата за печените ябълки, Мара доста се постара да говори по-добре, много по-добре.

Толкова неприятно пък ми стана от историята Поли/Пешо/Ванче, че...  Като оставя другото настрана, че ми е противно да го коментирам, "много ме впечатли" защо Ванчето е подкрепила Поли на дуела - видяла у Поли ъпгрейд - тя спряла да се гримира и отишла да свърши работа, Тонка - продължила да се гримира... Joy Joy Joy

На играта накрая и аз паднах от смях. Толкова ли беше трудно на продукцията да покаже всички двойки? Значи за тъпотии има време (например взаимоотношенията между Данчо и Даяна са ми безкрайно скучни), а за малко смях - няма.

Днес стана нещо велико в предаването - свършиха нещо фермерски, не строително, фермерско - отидоха да пасат овцете! Не мога да повярвам, че се случва, от колко сезона насам не сме виждали такова чудо!
А всички кучки бременни, кога ще има кученца най-сетне. Добре, че котката е мъжка.

Относно това, че няма порции за ратаите от специалната вечеря - прав си е Кустев, не са умрели от глад. Вчера ставах да си режа и аз луканки и квото намеря мезе, като даваха масата на горкинките ратаи - мезета, вино, ракия - беднотия.
А Поли много смешна - понеже спечелихме от играта, дайте да ни глобят, ама да дадем на ратаите. Явно от продукцията не дават, щом е така, що ще го набиваш на всички следващата седмица? Та да почне и следващият фермер с глоба. Тя плаче, ох, много пък чувствителна, ще рече човек, че ратаите наистина са на сух 'леб.
Аз досега Поли толкова малко съм я забелязвала, че чак днес видях какъв огромен бюст има. Дали е истински?
Сигурно, щото е по разни роклички, че нали е шефка. Simple Smile

# 688
  • при късмета
Ванчето е по-зле от разглезен тийн. Този път не разбрах какво чак толкова направи Ангел, като поиска чаша, вместо купа. А Петър пред нея разговора с Поли го представи по съвсем различен начин и съвсем умишлено направи интрига. А Шкафчето изобщо не е в състояние да види как я върти на пръста си.
Данчо беше напълно прав за ревността. Даяна уж и сама знае, че това чувство вреди първо на ревнуващия, преди всичко, но не може да го контролира. С тази ревност и критериите които има за партньор, доста време ще е сама.
Боби беше много смешен на играта

# 689
Поли каза, че има импланти

Общи условия

Активация на акаунт