Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 917
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 735
Хепи Ванче е много натоварваща за гледане и е доста податлива на манипулации. Дано скоро излезе, че не се търпи.

# 736
ХВ има нужда от един месец релакс някъде на ол инклузив - само ядене,спане и кекс. Ще е като нова след това.

# 737
  • където ми е най-добре
ХВ има нужда от един месец релакс някъде на ол инклузив - само ядене,спане и кекс. Ще е като нова след това.
За 1 месец няма да може да навакса за отминалите години.

# 738
  • London

А бе.. не е заради мускулите, не са ѝ много мускулести ръцете, за мене никак не са малки импланти това. Simple Smile

Харесват ми тези гърдички.Stuck Out Tongue Идеално размерче.

# 739
Тя може и да се е надявала че част от тези неща ще и се случат във фермата, ама.... греда.
Сериозно но хора като Ваня, ако са около теб те изморяват и досадяват яко. То търчи като улаво на тук натам, хили се , дрънка постоянно, пита нещо постоянно. Явно в стремежа си да затвърди и защити прякора си се изморяват, пренаеива и после от най малкото реве.
Ваня има проблем със себе си, не с Ангел и Петър. Те просто се възползват от поведението и, особено Пешо.
Грозно е да го кажа но не се учудвам че е сама на 37г Това нещо трудно се търпи. За мен има нужда от психолог.

# 740
  • Варна
На Надето бившия съпруг евродепутат ли е? 🤔 Спомена, че са имали дете, което означава, че единият й син е от него. Явно алкохоликът, с когото е живяла е друг човек, тъй като с този са се разделили заради изневяра. Да не е Барека? 😅 (шегичка)
Спокойно може да е алкохолик и да й е изневерявал. Може да не е евродепутат, а някой чиновник.

Ваня има проблем със себе си, не с Ангел и Петър. Те просто се възползват от поведението и, особено Пешо.
Как Петър се е възползвал от Ваня?

# 741
Ванче, че не е на център е ясно. Цялата история с "Хепи" Ванче си е една маска, нещо като защитна реакция, може би за да не я съжаляват хората. За мен Петър копае дъно, подмолен тип, който използва чувствата на една лабилна жена в своя полза. Харесваше си той Косъма, ама заради Калоян нищо не направи. Ванчето обаче въпрек че ми е дразнеща я съжалявам малко... очевидно е че Петър я върти на малкия си пръст ама тя толкова е клъвнала милата, че е по-силно от нея. Иначе не мога да преценя Поли кой ще избере довечера. Имам някакво усещане, че иска да е харесвана тя и с фермерство тази седмица има възможност да блесне в очите на другите. Калоян вчера каза, че е очаквал да е доста по-зле тя, но се справяла добре, освен това разговора й с Петър вчера отново ме наведе на мисълта, че тя се опитва да изглади отношенията с тях, но да видим. Петър е много долно същество и смятам, че веднъж щом я е нарочил няма да и се размине така лесно.

# 742
Подхранвайки от време на време илюзиите в главата и.

# 743
  • Варна
И каква полза му носи?

# 744
Мда... говори пред камерите колко го дразни ама в същото време ходи да я прегръща и спят в едно легло. Втръснало му е много от нея ама стиска зъби, защото му трябват съмишленици или по-скоро подлизурковци като нея и Калоян да му помпат егото на алфа мъжкар (особено сега като си тръгна топ кифлата).

# 745
Скрит текст:
И каква полза му носи?
Малко или много манипулирайки я стреля по управлението на фермата, като посява/захранва раздори за глупости.

# 746
  • Варна
Малко или много манипулирайки я стреля по управлението на фермата, като посява/захранва раздори за глупости.
Аз не виждам успешно да я манипулира.
Именно защото се е вкарала във филма с него, тя подкрепи Поли и гласува за Поли.
Та възползва е смешно, Ванче носи повече вреди на Петър отколкото ползи.

# 747
На мен Петър без присъствието на Тонка ми харесва. Не е така пренавит и напомпан.
Даяна ми става все по-антипатична наред със Шкафче.

# 748
За това съм напълно съгласен с теб.

# 749
За това съм напълно съгласен с теб.

Вярвате ли си ??? Носи му стабилна реклама на мачо . Ако гушне парата супер , но и ако не гушне - отвън го чатак една сюрия Тончета Жанчета. Пука му какво дрънкат някакви поотживели домакини в некъв форум (да не се засегне някой, слагам се в кюпа на домакините)

Общи условия

Активация на акаунт