Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 824
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Да си стюардеса на яхта за богати туристи означава в нито един момент да не можеш да бъдеш себе си. Винаги трябва да си усмихнат и любезен, денонощно практически, и да си на разположение. Ти нямаш реални отношения с клиентите, защото те не те забелязват, не си им равен. Това означава, че трябва постоянно да потискаш егото си, чувствата си, настроенията си и т.н., и т.н. Нищо чудно, че е толкова изнервена.
Това е така, но точно защото е напълно вярно /а и защото дълги години съм работила с хора/ съм на мнение, че човек трябва да си изработи механизъм, чрез който да се справя с всички тези негативи от потискането на собственото аз, защото иначе е трудно за понасяне и грозно за гледане, както видяхме всички.

Siempre, нЕ'ам нерви, честно казано, а и съвсем очевидно няма смисъл. Hug

# 811
Никой в никого не е влюбен всичко е театър-цирки ,фалш и едни 100 000 лева .

# 812
  • USA
За мен пък Петър не търси интрига.Той като пряко засегнат в ситуацията и нарочен според Поли за причината Ваня да застане зад Поли на дуела,нормално е да поиска обяснение от извора.Каза както е предала Поли и пита Ванче дали е така.
А Хепито,че е неуравновесена и не знае как да отиграе една ситуация,ми е ясно.Не се реве,а с 1 реплика поставяш дразнителите на място,но това тя не го умее.

По повод Ангел,аз си мисля,че нарочно я "потъпкваше" и държеше с нея като със слугиня.Дори в стаичката за интервюта много държеше да спомене,че е слугинче по яхтите.
Явно има изрязана част от обяда и не ни показват всичко.Явно е,че проблема не е в "не искам чаша,а купичка".Ангел от край време не я харесва и като един типичен селяк и невъзпитан мъж,скача на слаби жени.Как пък един път не го видях да се зъби на мъж?? Май за там се искат топки,пък той ги няма.
Не го понасям вече.

Искам Петър на дуел и да викне Ангел или Стоян.И да ги почва...
Направо последните дни Петър ми се поиздигна малко в очите.Дали защото се отдалечи от Калоян и Антония и го дават в друга светлина?!

# 813
  • София
Аз смятам, че Ванче и Дая не са вътре за парите. Няма да ги върнат, ако случайно стане да ги вземат, но и двете желаят нещо много повече. Едната иска мъж спешно, другата кариера и работа, но и мъжко рамо. Даяна е крайно разочарована от мъжете, обаче пак на такъв попада. Дори и Камелия да ритне Данчо, тя с него няма да е щастлива, той е флиртаджия и тя никога няма да получи това, за което копнее - спокойна връзка.
Тъй като двете не са вътре за парите, смятам, че чувствата са им искрени. И двете не са влюбени чак, но копнеят за ласка от даден мъж.

# 814
Критериите на Даяна тотално изключват Данчо като евентуален партньор.

# 815
  • София
А вие ровите ли в телефона на мъжете си ?Smiley
Наистина отказвам да повярвам,че Даяна е толкова хлътнала по Даню.
Дори наивната Ванче не е толкова зашеметена.
Петър категорично ,лично за мен разбира се,е всичко друго,но не и интригант.Мчи Дана веднага щеше с безпогрешната си интуиция да го надуши и да му лепне печат.
Това между Ванче и Анго е нещо с предистория,и то далечна.Защото имаше пак някаква ситуация с тяхно участие,в която Пешко скочи и защити хепито.
Фермерката Поли ми прави доста приятно впечатление,а това изпълнено ефирно време с Ванчето,ме кара да смятам,че все пак не само дуелът ще е женски,но и че точно тя ще си тръгне.

# 816
  • USA
Много сте ми забавни.Сериозно ли си мислите,че Ванче е влязла във фермата,за да си търси мъж?
Че тя света обиколи по яхтите и един не се намери като за нея,точно във формат,където предимно са селяци, ли ще го намери? Laughing
Даяна съм сигурна,че й е платено да участва.Дори започвам да си мисля,че са й дадени едни пари да се 'понатиска' на Данчо,защото е споменал пред продукцията,че е коцкар.Това,разбира се,е мое предположение без доказателства.
С тези сериозни критерии на Дая,към пък тоочно на Йордан от Каспичан се сложи? Няма логика за мен.

Апропо,снощи бях изумена колко хора на масата казаха,че са ровили в телефоните на партньорите им.
Никога не съм го правила и не мисля,че е ровено и в моите телефони.За мен е унижително  да ровя,а ако имам някакви съмнения,то бих провела разговор и задала правилните въпроси.

# 817
  • София
Смятам, че не е дошла във Фермата да си търси мъж, но и че в България сигурно, няма много контакти със свободни мъже и участието ѝ тук, ще я срещне с такива, всички казват, че много им пишат след това. Покрай продукцията също се срещат. В София ще изкара известно време, все от някъде ще изскочи заекът. Седейки си вкъщи заради ковида, ще е по-трудно, като приятелите ти вече са семейни.

# 818
Смятам, че не е дошла във Фермата да си търси мъж, но и че в България сигурно, няма много контакти със свободни мъже и участието ѝ тук, ще я срещне с такива, всички казват, че много им пишат след това. Покрай продукцията също се срещат. В София ще изкара известно време, все от някъде ще изскочи заекът. Седейки си вкъщи заради ковида, ще е по-трудно, като приятелите ти вече са семейни.
Ами дори и да е така с това което показва във фермата трудно ще и се върже някой мъж, дори и след формата. Никой няма да я изтърпи и ако все пак се появи някой и ако тя се държи по този начин, човека ще избяга с 300. Е сега, ако спечели стоте хилки може и да се сдобие с някой друг ухажор, поне докато има пари.

# 819
  • Другата България
Разбира се, че участва във "Фермата", за да си намери мъж.
И заради това, освен парите.
Колко забавно, че някой може и да си помисли дори, че ще го търси във фермата. Сред участниците.
Ванчето вече е известна в половин България, има ФБ, ИГ, ще ѝ пишат доста мъже, както се случва с почти всички участници в почти всички формати.
И човек никога не знае от коя трънка ще изскочи "зайчето".
Няма да е от такава в самата ферма със сигурност, това надали някой си го е мислил изобщо.
Джоли, за всеки влак си има пътници.

# 820
  • Sofia
Аз не мисля че Даяна играе увлечение,  видяхме я в наследниците, че не е много убедителна актриса.  А реакциите на Данювите приказки и действия са много автентични на лицето и.

# 821
  • Другата България
Изобщо не мога да си представя как е възможно жена като Даяна да се увлече по мъж като Данчо.
Наистина не мога.
А той, като разправяше снощи за поводите за ревност на жена си, седях и се почесвах умно.
Значи, бил известне фокУсник, участия, фенки, публика....ок.
Значи, имал асистентки, млади, красиви.....ок.
Значи, понякога се налагало да спят с тях в една стая.....ок.
Но! Може ли по ягодите някой да ми обясни кое би наложило да спят с тях на едно легло?
Защото той и това каза.
Е, сори, не съм ревнива, никога не съм била, ама при това положение и аз бих се замислила, поне това.
При толкова хотели, по света и у нас, тези ще са в едно легло? От икономия на кинти ли?

# 822
А защо Ангел трябва да се конфронтира с мъж? Сериозни дразги не е имало. Може и да не се харесват, но се разбират.
Повтарям се, но единствено с Милена освен вербални нападки и най-вече подигравки, предприе "дървени действия".
За Ванчето имам някакво предположение, от негови намеци, а и от съфермерите. За това, че я нарече егоист явно е на база нейни действия. Може и да обикаля света Ваня, но тук като се прибере живее сама, не е свикнала да се съобразява, не дели внимание и време, няма мъж и деца с претенции, цени си личното пространство и явно обича да си угажда с приятна храна и хубави вина Wink
На обектите все някой ѝ пречи, близо до нея бил (не помня кой беше), не правел нещата както трябва (Петър), на закуска претенции...

# 823
Бе, не знам друго, но силно се надявам да НЕ вкарват разни годеници там, че чааак такива бози ми са не гледат.
Достатъчно скучни са ми самите Данчо и Дая, дано по-скоро да приключва някак си тази мъка, страшна досада за мене.

# 824
  • Другата България
А кой е казал, че "трябва"?
Аз поне коментирам, че не го прави, и казвам защо според мен не го прави.
Не мисля, че трябва да се държи по този начин с никого, не само със жените.

Общи условия

Активация на акаунт