Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 616
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 005
И аз мисля, че Надка си беше права, всички работят на пълни обороти, Дана чете алманаха. Била го чела само половината, щото се е претрепала от работа сигурно.

# 1 006
  • Варна
Скрит текст:
После към нея има насочена реална агресия- от страна на Ангел, подигравките и явната ирония на Петър , който публично се подиграва с чувствата и . Ако аз харесвам някой и той видимо ме избягва и после спомене - ми на мен ми казаха еди си кой , че не ме понасяш ..и аз за това така , вероятно бих реагирала също остро  (не подозирайки , че ме лъже на прима виста)
Та не е просто да е изнервена , ей тъй щото птичките пеят не нейната песен, или леба е малко , или щото там някой си си нарязал 2 краставици
Абсолютно нищо не разбрах. За какво говориш?
Кой я е изъгал?
Думите на
Поли бяха - тя седна от моята страна , защото нещо се сдърпахте . Петър предаде на Ваня думите на Поли- че си седнала от нейната страна , защо не си можела да ме понасяш (има лека разлика ми се струва Smirk
Наистина не помня точните думи. В момента като го гледах, ми се стори че нямаше изкривяване. Не е голяма разликата.
Може би се е опитал да я провокира да му каже точно мотивите си..

# 1 007
  • Стара Загора
Поли избра Ваня, защото й е конкуренция! Това е решението й и не е нужно да се обяснява! И се чудя как всеки път някой е изненадан или обиден, че е избран за ратай или дуелист! Сякаш са в друга игра или някой им е обещал , че ще са на финал без да ходят на дуел и са защитени!

# 1 008
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-edin-zhele … -se-propukva.html
Джентълменът Пешко сипе люти закани, брадва в главата можел да забие...

# 1 009
Бе, те може да й се подиграват на Дана, че четяла цял или пол'вин алманах, ама дотук от всички, които са ходили на дуел, най-малко зле се представи. Казвам "най-малко зле", защото останалите бяха МЕГА зле. Аз намирам за похвално дори самото желание да се чете. Това означава, че човек не е прекалено самонадеян, че всичко знае. Някакво желание да научи нещо ново. Надка- Истинската жена, дали е наплюнчвала пръС да разгърне Алманаха някогаш?...
В Пепи има нещо Жентъл, но...не е в посока кавалер(щина) и куртоазия.

# 1 010
Моето желание за Ванче на дуел се сбъдна. Сега остава да привика и Дана, и ще бъде изключително забавно. Очаквах, ако Ваня бъде първи дуелист, да реагира точно както реагира тя - драма, злоба и истерия. Ще се покаже в целия си блясък.

А това с подкрепата на жени към жени ми е много ученическо. Поради каква причина някой е длъжен да подкрепя хора от своя пол?  Те са там в състезание и никой не може да очаква от другия да го подкрепи. Обратното е много наивно. Това е игра и рано или късно почти всеки отива на дуел. Като цяло поведението на жените ми идва вече прекалено. То са драми, то е злоба, то са дребнавщини. Много се излагат вече.

А за Поли вече ми е жал. Типично по български, масата се обединяват срещу някого и го нападат. Преди беше Милена, сега е Поли. А не могат да осъзнаят, че почти всеки, който застане на фермерския стол, го грози същата съдба. Grinning Особено, ако е жена, защото като че ли участниците нямат много респект от жените вътре.

Даяна вече леко ме разочарова. Наистина е незряла спрямо мъжете, а и се оказа ревнива. Нямат нищо с Данчо, а му прави такива сцени. Представям си, ако имат връзка какво ще е.

Петър без Калоян е по-приятен за гледане. Още по-интересното е, че започва да харесва Поли, но се опитва да го прикрие. Първо на масата се изрепчи на Ваня, че не слуша Поли какво й говори. После в кухнята ги дадоха как си говорят. Аз прогнозирам пренареждане на лагерите. Поли вероятно ще спечели симпатиите на част от мъжете, а жените ще се опитат да я отстранят от играта.

# 1 011
А като го чете алманаха Дана, дали ще посмее да го сложи за повече точки, ако я викнат на дуел?
Надка се не знае какви ги върши, може и да чете - като нищо, докато ѝ втасват там мандраджийските работи.
За жалост - много тъпо с тоя бутон, но въпреки че Асенчо натискаше пръв, Митко с по една точка на отговор си взе играта. Та - не е само до бързина. Simple Smile

Според мене Ваня ще викне Даяна, не Дана, така усещам нещата, дали интуицията ми рАботи, ще видим довечера.

# 1 012
  • Варна
Поли избра Ваня, защото й е конкуренция! Това е решението й и не е нужно да се обяснява! И се чудя как всеки път някой е изненадан или обиден, че е избран за ратай или дуелист! Сякаш са в друга игра или някой им е обещал , че ще са на финал без да ходят на дуел и са защитени!
Най-изненадата и обидена че е избрана беше Поли.
А  Ванче още в началото каза на Петър, че е гласувала срещу Калоян, защото Калоян ще направи на 80 %женски дуел. Нормално е да е ядосана. Може би на себе си, че се е подвела.

# 1 013
  • London
На кой Петър ще удари главата с брадва, че не схванах?

# 1 014
А като го чете алманаха Дана, дали ще посмее да го сложи за повече точки, ако я викнат на дуел?
Надка се не знае какви ги върши, може и да чете - като нищо, докато ѝ втасват там мандраджийските работи.
За жалост - много тъпо с тоя бутон, но въпреки че Асенчо натискаше пръв, Митко с по една точка на отговор си взе играта. Та - не е само до бързина. Simple Smile

Според мене Ваня ще викне Даяна, не Дана, така усещам нещата, дали интуицията ми рАботи, ще видим довечера.
Ще видим. Зависи какви са й другите игри.
Много ще се радвам Надя да отпадне, ама нещо голям страх ги тресе другите от нея. Чутовна битка би била между лелЯ Надя и кака Мара.

# 1 015
  • София
На кой Петър ще удари главата с брадва, че не схванах?

На Поли май.

# 1 016
Мария е с ратайски дрехи?

# 1 017
  • Варна
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-edin-zhele … -se-propukva.html
Джентълменът Пешко сипе люти закани, брадва в главата можел да забие...
А какви са тези стари кадри-  Мария с ратайски дрехи..

# 1 018
Ретроспекции някакви - показват кога е започнал раздорът между Мара и Надя, че не е отсега.

# 1 019
А аз се чудя Надка защо пипа новородените кученца...Проси си ухапване от майката ли?

Общи условия

Активация на акаунт