Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 793
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 140
Покани го в качеството си на Фермер. Преди не е била такъв и някак не върви да го направи. Особено пък като ратай. А другите Фермери що не се сетиха до сега.?. Grinning

# 1 141
  • Другата България
Пешо какви високопарни слова изрече пред Андрей. Пръв обединител се извъди.
Тъкмо идвах за превод на речта на Джепи.
Нищо не разбрах.
Какво толкова дълбокомислено изрече, че аплаузи чак от Мара и Ваня?

# 1 142
  • София

Моля те, до миналата седмица беше влезнал твърдо за парите, сега вече застава зад "Съединението прави силата", и а-ха да пусне тлъста сълза 😢

# 1 143
На мен ми се видя искрено. А и не върви да определя с поканата си дейности за Фермер, пак според мен.

# 1 144
Тъкмо идвах за превод на речта на Джепи.
Нищо не разбрах.
Какво толкова дълбокомислено изрече, че аплаузи чак от Мара и Ваня?
Говори че се при познава в Андрей, че победител ще е този който ще го обедини, че за него това е кауза. Не трябва да са разединени, че за него съединението е по важно. Ей такива дрънканници.

# 1 145
  • София
Изпуснах, Надя какво каза на Мара, че втората се напрегна?

# 1 146
  • София
На мен ми се видя искрено. А и не върви да определя с поканата си дейности за Фермер, пак според мен.

Ако е било нейна идея, е било, за да се покаже колко е над нещата и да натрие носовете на недоволните от нейното управление, че се е сетила и направила нещо, което те не са. Демек колко е над тях. Храни им душите. Не е нужно да работи. Един път не е отишла да помогне в строителството. Избира си кое ѝ и по-малко неприятно да прави и ѝ е все тая кво се случва. Нали има Данчо. Пълна кифла.

Боби ходил ли е на наддаване? Някои се показват по няколко пъти, а някои май изобщо не са ходили.

# 1 147
Петрето говори, вярно. Аха и дя каже нещо, ама не можа 🤣

# 1 148
Мария не е в агитката на Дана.Надявам се ако Дана падне това да е причина да не я посочи за фермер. Айде да е Ангел, Кустев или Надя от жените.

# 1 149
  • Другата България
Мария не е в агитката на Дана.Надявам се ако Дана падне това да е причина да не я посочи за фермер. Айде да е Ангел, Кустев или Надя от жените.
Тъкмо същото идвах да пиша.
Значи ако Дана отпадне, ще имаме или Надя фермер, или мъж фермер.
Но! Дана последната седмица беше плътно с Джепетър и Руменобузко. Тоест, хич не бих се изненадала да посочи отново някой от тях двамата.
Според мен именно това е причината Румен Селчов да е в отбора на Дана.
Така ми се стори - че онзи от ИДИЛ е с Шкафа, а  брат му с Дана.
Не вярвам някой да вярва, че гвардееца харесва Дана, според мен е обиден на Ваня заради Косъма от една страна, че не застана зад нея, и сега връща един вид, и от друга естествено - ако падне, да го посочи за фермер. Сигурна съм.
От другата страна на Шкафчето от яхтата, положението е същото. Ако отпадне, ПепИ е сигурен претендент.
Та вече се замислям дали наистина не е по-добре безработната стюардеса да застане начело, че иначе пак ни чака познатия до болка и втръсване сценариЙ......
Единствената ми надежда е Дана да посочи различен мъж от винаги двамата. Но нещо се съмнявам.

# 1 150
Верно бе. Дана ще посочи Калчо. Него го забравих. Тя пък и май го харесваше. Лошо. При всички случаи  пак ония двамата ще е на власт. Дали като фермер, дали като вице на фермер. Те ще са.

# 1 151
Стюардесата и да стане фермер, вицето и ще е Пепо. Така че, все тая.. идва пак време деспотично и схемаджийско. Само дето жените не осъзнават, че си вкарват постоянен автогол с тези двамата. Но няма да има нищо интересно, докато Стоян не си отиде, с лека тренировка на който и да е противник 🙄

# 1 152
Те нейните деца горките, сигурно са свикнали с този начин на комуникация. Утре, много е вероятно да я копират. После се чудим от къде агресия в училище и правим репортажи...

Явно съм пропуснала поста, за който говориш Мери. Явно е имало повече трити, отколкото аз съм видяла.

# 1 153
  • Другата България
А, аз не съм се връщала да търся.
Но по поста на Παύλος се сетих какво е изтрито, и защо. Един определен пост лично аз го докладвах, няма защо да крия.
Тази вечер следя в реално време.

За Дана съм утре, твърдо.
Не вярвах, че ще го напиша, защото е ултрас на Левски, абстрахирам се от факта, но предвид опонентката и последните ѝ изяви предпочитам Дана да се върне.
Но не го вярвам.

# 1 154
Не знам за коя съм утре. И двете са ми неприятни. И от двете нищо позитивно или хепи не видях. И за работа не ги биваше. А и ако Дана изгуби и посочи Калоян знаете кое царство ще дойде. Шкафчето ако спечели пак същото. Лоша работа.

Общи условия

Активация на акаунт