Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 827
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 155
Коя жена разбира от строителство?! На мен пък ми хареса фермерството на Поли. Да се "качат" там и тогава ще говорим.

Андрей е слънце.

Мария почва да ме губи. Твърде е агресивна.

Стана много добре всичко. Да им е честито.

# 1 156
За Ванчето съм утре.

# 1 157
Пешо какви високопарни слова изрече пред Андрей. Пръв обединител се извъди.

Моля те, до миналата седмица беше влезнал твърдо за парите, сега вече застава зад "Съединението прави силата", и а-ха да пусне тлъста сълза 😢

Ама Пешко е толкоз прост, горкичкият, че и тази сентенция, която ни е и държавен девиз, не запомнѝл както трябва. Той каза Не Съединението, а Обединението прави силата. Почти същото като коефициент на полезНА дейност. Mr. Green

Сега, да бъдем честни - Мария Не нападна Поли с нож. Подаде ѝ нож с думите - "ето, вземи да Ми прережеш вените"
Не ѝ адвокатствам, но това видях аз от сцената с ножа. Иначе ужасно агресивно се държа Мария, много мутренско поведение, като се скара с Дана преди време - същото перчене, все едно ще я бие. Много неприятно.

За първи път се чудя за кого да "викам" на дуела. Сякаш повече клоня към Ванчето...

Нааай-сетне имат легла фермерите, толкова време спят по земята, сега имат и матраци, голям лукс.
Дая и ДаЙчо - вече като истЕнско (по Андрей) семейство, така каза Дайчето.

А на Надка сиренето го поФалиха, станáло е тоя път.

Това с избирането за заместващ ратай е някаква нова измишльотина, преди просто другите вършеха ратайската работа, докато дуелистите се усамотяваха в къщичките си. Добре, че нищо от развитите тук теории не се е случило и всички са здрави.

# 1 158
И аз съм за Ванчето. Не ме кефят такива превъзбудени хора, но при този избор- за нея съм.
Андрей ми изглежда много благ...

# 1 159
Андрей ми е като Анго, а именно другият е виновен,  а аз света вода ненапита.
Кустев подкрепи Дана, не ми хареса тая работа, ама и отсреща Ванчето...

# 1 160
Тамън ми беше станала много симпатична Мара и прекуца.
Верно че нямаше заплаха с нож , както го изкара Поли - Мара отговори на обвинението и - заради теб смениха правилата, (което всички знаем че не е баш така) - и и подаде нож да и пререже вените щом толкова я обвинява. Но викове и крясъци мразя .
Предния път бях за Поли , този път против нея . Но ако накрая има изненада и кажат - хайде сега и двечките , и победителка и победена, вземете си по един мъж и вкупом навънка, ще ми е балсам за душата. Misc Hammer

# 1 161
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 42 (23.10.2020)

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 23:32 от Mari_Mar

# 1 162
  • Другата България
Скрит текст:
Пешо какви високопарни слова изрече пред Андрей. Пръв обединител се извъди.

Моля те, до миналата седмица беше влезнал твърдо за парите, сега вече застава зад "Съединението прави силата", и а-ха да пусне тлъста сълза 😢

Ама Пешко е толкоз прост, горкичкият, че и тази сентенция, която ни е и държавен девиз, не запомнѝл както трябва. Той каза Не Съединението, а Обединението прави силата. Почти същото като коефициент на полезНА дейност. :mrgereen:
Сега, да бъдем честни - Мария Не нападна Поли с нож. Подаде ѝ нож с думите - "ето, вземи да Ми прережеш вените"
Не ѝ адвокатствам, но това видях аз от сцената с ножа. Иначе ужасно агресивно се държа Мария, много мутренско поведение, като се скара с Дана преди време - същото перчене, все едно ще я бие. Много неприятно.

Скрит текст:
За първи път се чудя за кого да "викам" на дуела. Сякаш повече клоня към Ванчето...

Нааай-сетне имат легла фермерите, толкова време спят по земята, сега имат и матраци, голям лукс.
Дая и ДаЙчо - вече като истЕнско (по Андрей) семейство, така каза Дайчето.

А на Надка сиренето го поФалиха, станáло е тоя път.

Това с избирането за заместващ ратай е някаква нова измишльотина, преди просто другите вършеха ратайската работа, докато дуелистите се усамотяваха в къщичките си. Добре, че нищо от развитите тук теории не се е случило и всички са здрави.
Аз не прочетох някой да пише, че Поли е нападната от Мария с нож.
Мария метна ножа от разстояние към мивката, на сантиметри до която беше Ваня, и ножа тупна на земята в близост до краката на Ваня. Аз това коментирам, това мятане, не е задължително да е към Поли, и към кучето да е, то е АГРЕСИЯ, в състояние на афект. Тя беше като обезумяла, навря се със същия нож, държейки го в ръка направо във физиономията на Поли, буквално - тя затова ѝ каза, че ѝ навлиза в личното пространство. Тонът, маниерите, крясъците, заплахите, че "ще я навре в печката"....тази комбинация, съпроводена с финала - мятането на ножа, самия жест-към място, до което стои човек, за мен е за наказание и дори за гонене.
Тя има проблем с нервите, не може да се владее, и оправданието, че е такава, защото е "емоционална", е меко казано смешно.

# 1 163
  • София
За Ванчето съм на дуела. Дана ми е твърде първична, което ми идва в повече. Ванчето е куку, но значително по-култивирана.

# 1 164
В целия епизод най-хубавото беше раждането на кученцата.. Най-после нещо фермерско.
Тъкмо ще стане хубава фермата(сградите вътре)  и ще си ходят.

# 1 165
Мхм, на едната част от риалити героите монтажа им е виновен, че ги е представил в лоша светлина, а на другата безграничната емоционалност. Аха. И един мармот завива шоколада в станиол...
Най-страшното е, че всички вътре наблюдават и си мълчат... В началото с грозните провокации на Ангел към Милена, после хвърлянето на чаши от Петър... Стоят и се хилят под мустак.

# 1 166
Никого не е наранила Мария, та да я гонят. Един нож за мазане не може да нарани никого, не беше хвърлен с все сила, а леко, върнах си момента, много се преекспонира случката. Иначе е много груба Мария, това е ясно, и то не отсега.
Мара може да е много проста, но и Поли не ѝ отстъпва. Решила да се мазни на стопанина Андрей (и на публиката, разбира се, да не пропуснем да ѝ чуем отвратителното блеене, пффф) И вика Мара да готви, колко удобно. Права си е Мара - готви си ти, като искаш да се мазниш. За мене си е чисто мазнене и опит да блесне.
А Андрей не ме впечатли, разделил се с жена си, за да става селянин, така ли? Предпочел овцете пред жена си? Ми, не съм във възторг от това.

# 1 167
Как да не е Мария виновна за връщане на старите правила? Виновна е, точно тя. Тогава рева,че се чувства виновна, а сега какво е различно? Айде аман от неврастенички. Човек не може да си пусне телевизора без някой оттам да истерясва, крещи и чупи. Не знам дали мога да понесе още една такава Ферма.

# 1 168
"Пердаших катерицата цяла вечер" - номер 1 е тая.

# 1 169
По- скоро мисля, че жената на Андрей в знаела с какво се захваща , но не в могла да свикне и приеме това.
Баща ми е като Андрей. Има си своето кътче, ходи си, отдал се е. Иска и майка ми да е на тази вълна , но тя е друг тип човек. И все пак намират баланса.

Общи условия

Активация на акаунт