Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 274
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 215
Как останаха безучастни към скандала Петър и Ваня, много е страшно колко са бездушни. Петър често се просълзява, но явно е поза.Не му трепна сърцето да се намеси.

И аз мисля, че Ангел намери и реанимира кученцето,а Надя искаше да довърши драматургично епизода. Въпреки, че Ангел няколко пъти каза "Добре е " , тя използва много успешно момента, докато кученцето не започна да скимти.

# 1 216
Важното  е ,  че  оцеля !:smile:
Дано ги опазят само, че каквито са самобитни и " лични " ,човек  не знае...
Обаче, забелязахте ли сълзите, които се стичаха от майката, докато имаше контракции и течеше цялата родова дейност ?!
Куче,куче ....ама живот !
И после - облекчението и малките  фърфалаци !

# 1 217
Сега изгледах скандала Мария - Поли по -подробно . Като един хрисим и хуманен човек, за пръв път ми се доиска да лепна шамар на някого и това е на безпардонното Поли. Съвсем умишлено дразнеше Мария , първо не и казва какво иска от нея да прави , второ натяква. Истината е, че заради лешпери като нея точно (Поли) затегнаха правилата на играта. И верно натегачка, иска да се мазни на шефовете, ама да дойде някой да и свърши повечето работа . Ей такива нагли , които цял живот висят на врата на някой мъж и се задействат само, когато искат да оплетат поредната си жертва , която да им ходи по гайдата е добре да ги поставят от време на време на място. Мислеше си , тъй като я е страх Петър да не се върне от дуел и да я разпердушини и за това избра женски дуел, като по безопасния вариант, ама хубаво я насадиха . Твърдо съм зад Мара, естествена честна и като такава фалшът и идва в повече и не може го търпи във всичките  му форми

# 1 218
За да има още поводи за конфронтация и напрежение сред фермерите, от продукцията измислиха поредната тъпотия - да се избира нов ратай на мястото на първия дуелист. И си постигнаха целта - грозен скандал.

# 1 219
От промото правя извод, че ще спечели Хахо Ванче.
https://fermata.btv.bg/videos/obratnoto-broene-za-vanja-i-dana-zapochna.html
И както вече казахте -
Скрит текст:
Поли ратай и дуелист 1, Даяна дуелист 2 и Даяна отпада на 19.09.

# 1 220
  • София
За да има още поводи за конфронтация и напрежение сред фермерите, от продукцията измислиха поредната тъпотия - да се избира нов ратай на мястото на първия дуелист. И си постигнаха целта - грозен скандал.

Да, пръскат се от кеф продукцията и мисля затова и нищо не предприеха спрямо Мара, която си е за сериозно мъмрене минимум.

А Поли е глупава, може ли на афектиран човек да му хвърлиш: "Заради теб сме на тоя хал с ратайството", Мара тогава превъртя вече.

Поредният човек на възраст в тая ферма, който не умее да се държи адекватно според ситуациите. Това ще да е от розовият ѝ живот, в който я носят на ръце 😁 (болезнено ревнивият ѝ приятел)

# 1 221
  • London
Що до Мария трябва да стъпваме на пръсти, да не й казваме нищо та случайно да не ни набие, защото то точно така се получава. Поли й говореше цивилизовано факт, едва успяваше думата да вземе от австралопитека. Да пазим психото да не превърти. Това пак говори само за всяване на страх и невъзможност да му кажеш две приказки. Психо тест е нужен преди влизане, а на Мария и спешен логопед. Такива хора не са за екран.

# 1 222
  • София
Ми не, става дума да имаш достатъчно акъл да знаеш къде има смисъл да се пениш, и къде не. 🙄 Не да стъпва на пръсти от страх да не я набие, а трябва да я е срам, че пада на това ниво, но то явно и нейното си е ниско 😁

# 1 223
Как ще гонят Марчето?
Тя е златна кокошка и тепърва ще пали.
Колко пъти снощи излъчиха  кадрите от скандала с нож. М?
Ко ще гледаме иначе?
Само СМР. То не е интересно.
Ето Дана не ми е интересна и няма да съм за нея.
А у ХВ колко сълзи от любов има още ехеееей.
Снощи бай Анго спаси кученцето обаче Надка си направи ПР.
Но хайде от нас да мине.

# 1 224
Абсолютно съм съгласна с горното мнение! Безмълвна гледах, чак ми е интересно как Поли запази такова хладнокръвие по време на този диалог.

А за Надя коментарите са ми много странни - стратегия била имала, само А отговори била отбелязвала... ами има си стратегия жената, следва си я. И как точно минава между капките като всеки път печели имунитет я от ратайство, а от дуел! Заслужила си е да стигне до тук.

З а мене Надя е най-добрата участничка сред жените, всичко , каквото прави е правилно , тя знае  и може да работи  всичко , навсякъде се справя.Стратегията И е много правилна . Силна , работлива и умна жена!
Никоя друга от жените те заслужава финал!

# 1 225
  • Варна/Амстердам
Всичко сте изказали по темата, така че споделям мненията ви. Не харесвам Поли, но Мария се държа като участничка в Кеч Мания. Толкова агресивна, простовата и безумна жена отдавна не бях виждала в българския ефир.

В днешния дуел ми е безразлично кой ще победи. Смятам обаче, че следващият фермер ще бъде или Калоян, ако Дана излезе, или Петър (по-малко вероятно Боби), ако Гръмпи Шкафче не победи.

Надя за пореден път направи лошо впечатление, приписвайки си заслугите по съживяването на палето. За всички нас бе ясно, че Ангел бе спасителят, но Надежда не можа да устои на възможността да "блесне". Действително се изживява като майка пчела (според мен оса) на всички.

Крайно време беше да създадат спалнята. Тази седмица постигнаха много, но съм далеч от мисълта, че това се дължи на фермера-просто всички работиха усърдно и им се получиха нещата.

Даяна може да има много адекватни включвания понякога, но сцената по бански на матрака никак не ми допадна.

# 1 226
  • София
Та така...

Както казах, ако беше физическа агресия от типа на бутане, дърпане, шамар и т. н., съм съгласна да има санкции. Само че навиране на нож в ръката, за да го използват срещу теб, не е агресия. И то се видя как Мария го навря в ръката на Поли, за да може втората да ѝ пререже вените, понеже не спря да натяква колко виновна е Мария, че сега са в това положение. А далеч не е виновна само тя, като цяло всички си правеха каквото искат, но при нея вече чашата преля. И далеч вербалната агресия не е само викане. Има и пасивна агресия, която Полина показа. За това нищо не се спомена обаче? Просто агресивният подход на едната е един, на другата - друг. Но умишлено да натякваш на някой (Поли), че заради него са променили правилата (Мария), при положение, че и без това човекът се чувства виновен, а заслуга за промяна на правилата имаш и ти, е нелепо. Реши да се направи на жертва Поли и успя.

# 1 227
Ако беше викала докато си реже ябълките, ок. Обаче тя се навря на 2 см от лицето й и я заливаше с плюнки. Това си е агресия. Да не забравяме как блъсна Дана. Просто такива същества нямат място на тв екрана. Ако нямаше камери щеше да й скочи. Това за мен не е ок. Не е това начина да си решаваш проблемите.

# 1 228
  • София
Ами аз пък видях пасивна агресия от страна на Полина. Не може ли и нея да изгонят? По тая логика трябва да ги махнат едно 90%, защото в даден момент все са имали спречкване с някой и са повишавали тон, навлизали са в личното пространство на някой (макар че това е много разтегливо понятие).

Поли си беше нагла. Не стига, че е мързелива, не работи, приоритет са ѝ кафенцето с гримовете и сигурно е участникът с най-малко заслуги за тая ферма, ами и натяква как само Мария била виновна. Смешна е.

Била готова Мария да ѝ скочи на бой, е някакво неопределено време, защото това НЕ се случи. Нека не правим пророчески изводи. Коментирам това, което видях, а не какво е могло да се случи.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 11:17 от « Ѕmile »

# 1 229
Проблемът не е, че е повишила тон. Проблемът е, че се навря в лицето й и беше готова да й скочи да я бие. Много е тъжно, че има хора, които подкрепят такова поведение.

Общи условия

Активация на акаунт