Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 549
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 650
Много лошо впечатление ми направи, когато Нада и Дана говореха за нещо и Нада попита , дали Дана навън разчита на жени ? Дана каза, че не , и Нада каза " А тук защо "?
За голям стратег се има , и тук и навън се мазни на мъжете явно, и сигурно ще се докара до финал. Но победител едва ли.

Не ми харесва как влезе под кожата на Ангел , помрънква за пред камерите, че е омъжена, но му мие гърба. Незнам дали Ангел го играе ,колко е запленен от нея, като гледам той харесва Жанетки, Данки,  etc.

# 1 651
Аз не мисля,че Надя се мазни на мъжете. Ето и въпросът към Дана е показателен. Аз също бих предпочела да работя с мъже. Повече от две жени на едно място има ли, зле е.

# 1 652
Много правилно Надка й каза на Дана да не разчита на жени, ни във Фермата, ни извън нея.

# 1 653
Надя според мен не се конфронтира с мъже, само зад гърба им пуска фитили ( краставици).
С жените доста зло се заяжда очи в очи, или греша...

# 1 654
Не знам, аз помня, че нарочно сутрин по тъмно почна да цепи Надка дърва, та да дразни фермера Пешо. Не е нужно задължително да влизаш в словесен двубой с някого, можеш и по друг начин да се заяждаш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 655
  • Велико Търново
Skrekkelig, думи "заставяне" и "нож" в мои постове няма. Това от мен по темата.

Slanchogledeno momiche, по какъв точно начин броят на изписаните страници зависи от използването на бутон "Полезно"?

За финала разсъжденията ми напълно съвпадат с тези на Adoralova - нито Мария, нито Надя ще получат достатъчно силен зрителски вот, за да им бъде достатъчен за победа. И за това ще са си виновни само и единствено самите те. Ама той народът неслучайно има не една и две поговорки на тая тема.

О, Ензимче, това с будилник "цепене на дърва" беше култово! Satisfied

# 1 656
  • Варна
Пешко смени амплоато, вече е патриот, сетИ се кога да трупа дивиденти, то сезонът свършИ. Да върнат Яни, викам аз, да спечели и да се свършва. Казах!

# 1 657
Не харесвам Надя, аз и не смятам, че би спечелила формата. На финал може и да отиде, но вота на публиката няма да го вземе. Шестака и той ептен ми опротивя снощи, викаше на Дана на дуелите като най-големия селянин. И аз смятам, че ще гледаме фермер него с вице Надя другата седмица.

# 1 658
  • Другата България
Аз да коментирам анкетата.
Очаквано.
Всеобщи любимци Боби и Кустев.
Всеобщ дразнител - Румената буза.
А имаше потенциал това момче.

# 1 659
  • Велико Търново
Вариантът "фермер Митко с вице Надя" е любопитен, особено от гледна точка на думите на Шестака преди няколко седмици относно ратаите. Дали сега ще му стиска да ги третира като роби? Защото на драгия зрител това едва ли ще се хареса...

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 20:54 от bubanka

# 1 660
Я дайте промото за утре, моля.

# 1 661
# 1 662
Благодаря. Какво ли им готви Иван. Дали няма да връщат някого.

# 1 663
  • London
Със сигурност и то май не един и двама ми 4 ма...., но дали като играчи или на гости.....

# 1 664
някъде горе прочетох - стари фермери да определят ратай ли какво беше

Общи условия

Активация на акаунт