Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 313
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  bouquet Честита годишнина,Дидка!Желая ви много щастие и любов!  bouquet                                                                                                             
Честито християнче на Деси!  Heart Eyes

Браво на Вилянка,Силвия,Татянка и Явор за хубавия избор!  Hug

Приятен и слънчев ден на всички!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 13:07 от milena000

# 166
  • Sofia
Здрасти!
Честито на всички, които имат повод!

Ние се преместихме и още нямаме ни интернет, ни телефон  Close
Ради още е болна, днес баба я гледа, дано издържи цялата седмица, да походя и аз малко на работа.

# 167
  • В лудницата на 2-рия етаж.
ДИДКА-Честита годишнина от сватбата!Много любов и щастие!И много детски смях вкъщи  Mr. Green
Пускай снимки да видим красавицата с обички.

Честито християнче на Деси!

Честито прохождане на ВИ ,СИЛВИЯ и ТАТЯНКА!

# 168
  • Чикаго / София
ДИДКА ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ! МНОГО ЛЮБОВ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ХАРМОНИЯ ДА ЦАРИ В ДОМА ВИ ВИНАГИ, А СКОРО И ОЩЕ ЕДНО МАЛКО СЛАДКО БОНБОНЧЕ ДА СИ ИМАТЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ! Heart Eyes
[/size]

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА ДЕСИ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРОХОДИЛИ САДУРЧЕТА!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ЯВОР, ВИ, СИЛВИ И ТАНИ ЗА ХБАВИЯ ИЗБОР!

И аз да похваля Лъчи, че вече ходи /от около 10 дни/ и в неделя ако се спретнем и ние ще правим прощапулник! Simple Smile

# 169
  • София
Здравейте от нас!

Честито на проходилите бонбони!!!

Чудя се, лошо е времето, а темета не върви?!..
Вчера май видях Gigi в Mall-а, но говорех по тел. и големия нещо пак мрънкотеше и въобще не загрях в първият момент кой ми маха и се усмихна! Извинявам се за което! Ще се реванширам с една скорошна срещичка! Хайде, кога в колко  часа и къде точно? Gigi, да нацелуваш Стефанаки и давай отговор!
Който желае може да се присъедини/даже е задължително/!!! Hug

Е, дойде си есента и това е!

# 170
.. да, есента дойде!

Преди малко заваля, много се надявах да пропусне, обаче ...ъхъъ

Вили от вчера е с хрема, днес като че ли е малко по-добре.
При нас нищо интересно, освен че вчера като бяхме следобяд навън в рамките на 1 час Вили падна два пъти по един и същ начин, резултата е: обелени чело и нос ooooh!, обаче в едно съм я признала пада, поплаква, става и с усмивка продължава отново Grinning

Приятен ден Hug

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 15:29 от Toni4ka

# 171

О, милата сладурка - да я нагушкаш и нацелуваш от нас с Алекс Hug Но и при обелени носле и чело си е все така сладкишка;)

Аз пък тичам по задачки, вече сме напълно готови с приготовленията за сватбата, остава само да дойде събота и всичко да мине както трябва.
Алексче е на "бабин дом" и много й липсвам, та като ме види е като гербова марка залепена за мен..но няма как, трябва да свиква, че като дойде време за ясли да се приспособи по-лесно.

За среща...много трудно се организираме, а и като е лошо времето още по-трудно се навиваме, но аз другата седмица вече съм свободна и на линия, така че ако искате да се съберем в някое клубче, хем децата ще си поиграят, хем ние ще се видим?

# 172
  • Smolyan
Привет   Hug
Toni4ka, Вили ще има най - здравата глава, не се притеснявай  Hug  Crazy. Милото човече, страшничко изглежда, но по - важното е, че й няма нищо и че не се е изплашила, браво на нея  Heart Eyes
Дидка я признай кой на кого повече липсва  Wink. Искам и аз да оставя Таско за повече при баба му, ама нещо ми е пусто вкъщи без него и това е  ooooh!
Таско още не е проходил и вече май започвам да се притеснявам, макар че аз и татко му сме проходили на година  и 3 месеца и за него има още време. Бяхме на консултация понеделник и казах, че е въпрос на страх това, че не се пуска. Надявам се да е така   Всеки момент ще започна щофьорски курсове, но незнам дали ставам за шофьор, струва ми се, че е прекалено отговорно, а аз май нямам такава концентрация, която е наобходима.
Приятен ден!

# 173
Привет и от нас Hug

nineto_boy , не се притеснявай видях че не е удобно и затова просто ти махнах byeSimple Smile

Toni4ka , милата много е обелена, целувки и от нас  Heart Eyes

Идеята на Дидка ми допада, че вече наш Стефанаки издивява сам, даже като стане още по-гадно времето от това което е в момента навън поже да си се срещаме по-често в някой детски клуб.

Днес обаче ще се разходим въпреки мрачното време, пък ако ще да вали.

# 174
Здаравейте и от нас  Grinning                                                                                                                             
Toni4ka,Вили и така си е голяма сладуранка  Heart Eyes Алекс е същата фурия,пада,поплаква малко и продължава да беснее  Laughing ,но за сега нямаме такива контузии  Praynig Целувки и от нас и бъзо да минат раничките  Heart Eyes 

Аз не искам да оставям Алекс на свеки,че много я глези и всичко и угажда.Като се прибере в къщи,почват едни глезотии и ако не стане по нейната се тръшка и реве  ooooh! Майка ми е всеки ден на работа(без неделя) и не я оставям при нея да може да си почине малко.И за това си се гледаме двечките  Grinning

Дано не завали,че след като нахраня Алекс ще ходим на разходка.

Приятен ден на всички!

# 175
  • София
Здравейте! Днес е приятно на вън времето, нищо че е мрачно!

Аз не знам кога ще мога да оставя Криси на майка ми?!..Той не иска дори и баща си, когато съм около тях, а когато ме няма плаче за мен! Няма такава привързаност! Как ще се разделяме не знам? Вече все повече ми се иска да го оставя само за една вечер при майка ми...за сега обаче е мисия невъзможна...ще стискам още малко, че не мога да го гледам как се тормози и плаче едно жално...

# 176
Здравейте и от нас  Hug
Основно ви чета и  не се много много отчитам, но то и няма много интересно около нас.

Честито на всички с поводи тия дни   bouquet  Heart Eyes

Toni4ka доста сте пострадали, но това да е само  Hug И имате невероятни очи (пу пу пу)!

И ние сме сиамски близнаци все още  Thinking Не сме се разделяли и не знам как ще стане това, като се наложи един ден. Понякога ми се иска ей така да я оставя за 2-3 часа, да не е все за мен залепена, но  Confused няма начин.
Вече ходим стабилно и трябва да се стягаме да направим прощъпулник  Simple Smile И любимото забавление на Жанета е да носи нещо насам натам. Най е смешна като вземе нещо по-тежичко и пъшка високо като го тътрузи  Laughing Друга любима игра и е да ми барне гардероба и да вади всичко едно по едно + разглеждане. Вади си играчките от коша и сяда вътре ухилена до уши  Laughing и най-вече постоянно бърбори (на кой ли прилича  Wink ). Понякога дори като цока, но е превъзбудена от играта, пак бърбори с пълна уста. Казва вече Дай, Не, Да + мама, тате и баба на място. На всички други вика Да Да. Маха на хората по улиците и ако не и обърнат внимание започва да вика Да Да... Оууу... Циркове сме големи  Laughing
Пораснали сме до 11,200 кг. и 81 см. Косата ни е все още кът (а аз съм приготвила една камара фиби, ластици...).
Изчезвам, че ме вика  Hug

# 177
И ние сме за среща, но до сряда сме с натоварена програма - събота кръщане, във вторник РД  на бати и са емоций и приготовления и чудооооо  Crazy. Та можем да дойдем, но ако се организираме за от сряда натам. Например можем в Ментов носорог да се събираме, той  е до Южния парк, където ни е любимото място за срещи  Hug или пък друг клуб  newsm78

Тоничка, малката е страшно сладка дори с разкрасените носле и челце - целувки от Явор за бързо заздравяване.
В тая връзка се сещам за едно мехлемче с билката Арника - хомеопатично за бързо заздравяване на рани на ветерани  Mr. Green

Явор като сме на заведение задължително трябва всички него да гледат и не мирясва докато не привлече вниманието на набелязаните обекти  Joy Ккъдето веднъж сме ходили вече ни познават като стари клиенти..........................ама само като сме с Явор  Joy

# 178
Момичета благодаря ви за съчувствието, тя Вили отдавна забрави за раната. Сега я пазя повече пак да не падне, че ако сега се удари върху срупа ще боли много повече.

За очите й много хора казват по нещо /все хубави неща де/, обаче както един непознат дядо веджъж каза: "С тези очи, като порасне, беля, беля ..." Grinning

... Ето пак си уговаряте срещичка ... И ние искаме да се запознаем с вас "на живо" Heart Eyes, обаче чак до София, може би догодина пак като се стопли Confused

Приятен ден Hug

# 179
  • София
И ние сме за среща, но до сряда сме с натоварена програма - събота кръщане, във вторник РД  на бати и са емоций и приготовления и чудооооо  Crazy. Та можем да дойдем, но ако се организираме за от сряда натам. Например можем в Ментов носорог да се събираме, той  е до Южния парк, където ни е любимото място за срещи  Hug или пък друг клуб  newsm78

.....
Този път ако се организира срещата-бройте ни със сигурност и нас с Валето-обещавам -без измъкване.... Peace
А за този Ментов носорог само слушав хубави отзиви- време е да го посетим,нищо че не ни е близо-идваме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт