Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 301
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Честит ти рожденник,Sunnily!                                                     
Да е жив и здрав!

Дидка,Алексче е голяма сладуранка,малка принцеса  Heart Eyes

# 226
  • София
Добро утро от нас! Днес решихме да станем рано, рано......Малкия си играе с колите, а мама  kaffeetrmker_2 и чете на компа....
Дидка, Алекс наистина е невероятна принцеса, една малка фея от приказките, пу, пу, много е сладка и мама е супер  newsm10 newsm03
Ирка, това което се е случило на твоята приятелка наистина е най голямото зло на земята, нямам думи...голяма трагедия! Много съжалявам!
Желая ви приятни разходки днес! Чао!  Heart Eyes

# 227
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТЕТО НА ЯВ!

newsm59 hbday newsm59

ДА Е ЗДАРВО, ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ! ГРИЖОВЕН БАТКО НА МАЛКИЯ СЛАДУР!

Дидка и аз да се включа в похвалите! Страхотни сте цялото семейство, а за Алекс нямам думи! Направо ми взе акъла, мноооого е готина! smile3521

А в четвъртък все още го дават хубаво време, така че ако се организираме може да си направим една разходка до южния парк!Ммммм? Какво ще кажете някъде към 13ч. след като сме взели кухнята на мъниците. Тъкмо ще се разберем и за някоя срещиччка в клуб, за да включим и работещите мами!

Живота е толкова крехък, като пламаче, някой изненадващ вятър може да го изгаси внезапно! Нека да прегръщаме и целуваме хората които обичаме по-често! Sad

# 228
irka , съжалявам за случилото се Cry

За предложението ти за Южния утре съм ЗА, даже и аз щях да предложа  Hug Може в 13ч. от към Нишава??? Нека се включат и днругите мами и да кажат  Heart Eyes

# 229
  • Sofia
Здрасти!

Честит рожденик на Sunnily!

Дидка, наистина сте перфектни мадами двечките  Mr. Green

Ирка, ужас, милото детенце и горката майчица  Cry

Аз бавно полудявам, сутрин на лекции 1 час и после на работа и накрая търчане към яслата Crazy А днес и на обяд ще тичам към университета, добре че поне ни дадоха транспортни карти да си се лашкам по рейсовете  Laughing
Снощи пък Ради беше ухапана жестоко по лицето, някакво дете й се любувало и за секунда ги изпуснали от поглед и хрус! Не знам дали няма да й остане белег, трябва ли да мажем с нещо или не  newsm78
Отделно, че от събота има 2 тъмночервени пъпчици по лицето, които не минават, но не се появяват и нови (мислех, че може да е шарка) и сериозно се чудя от какво може да са, утре вече може и лекарката да посетим Sad
В неделя правихме прощъпулник и ще си имаме бизнесдама Mr. Green Ради клекна до предметите, огледа, огледа, избута един по един всички, докато остане само GSM-а, взе го и започна да води важни разговори, обикаляйки стаята  hahaha
Снимки по-късно.
Питката и соленките ми станаха супер, печката е виновна, перфектно ги изпече  Grinning

# 230
Какво става мацки???
Очаквах поне 4-5 от вас да се включат за срещата утре???
Ако няма да се срещаме - жалко, защото от петък го дават дажд.

# 231
Какво става мацки???
Очаквах поне 4-5 от вас да се включат за срещата утре???
Ако няма да се срещаме - жалко, защото от петък го дават дъжд.

Джиджи, аз съм навита за среща утре. Само не знам Алексчето в какво настроение ще бъде, че утре ще ходим да ни сложат прословутата ваксина за шарките... Дано всичко да е наред, че много ми е кофти че ще я бодат Rolling Eyes
Така че стига да кажете и беба да е добре - идвам. Но ми се искаше да знам от тази вечер, че тази седмица мъжа ми е с мойта кола и ако ще се виждаме, утре ще трябва да ми я остави да се замъкнем до парка...
Съни, обикновено и тя е първа писта за срещи, но нещо не се е включвала от два-три дена ...

# 232
  • София
Ами кажете кога и къде за срещичката, и без това обикаляме по кварталите тия дни... 

# 233
  • София
Ние ще пасуваме за срещата, че с татито сме решили да отидем на почивка за уикенда сами и бабите ще се съберат да гледат децата.
Та, утре чакам свеки да дойде и няма да мога да дойда..... а и те моите по това време заспиват, а при нас вече не става номера със спането в количката, нали лежат милите един върху друг.......... Приятно изкарване!  Laughing

# 234
ъх, аз приключих цикъла празници тази седмица  Crazy и сега съм фрииии, е почти  Mr. Green утре майка ми е на гости - ще дояждаме тортата  Joy НО ЗА 13 ч. съм много ама много навита АЙДЕ КЪМ ПАРКА 13.00 ч. от към  НИШАВА

Много мерсим за поздравите, РД мина чудесно, а Яв се чудеше защо пък на него всички са му сърдити и тоз път обръщат повече внимание на батко му  Mr. Green и се правеше на маймуна, за да привлича внимание  Mr. Green Иначе на кръщането си се държа изключително благоразумно и сериозно слушаше какво му пее чичото със страното нещо на лицето  Joy

Ирка, Съжалявам за приятелката ти, светът вече няма да е същия за нея никога повече  Cry няма по-голяма мъка и няма нищо по-жестоко от това да загубиш детето си.
Колкато и да си ги целуваме няма никога да ни е достатъчно.

# 235
Честит Рожден Ден на Веселина  bouquet

# 236
Ето един микс от снимки от изтеклите 10тина дена  Crazy

# 237
Честит Рожден Ден  Веселина! Здраве, късмет и любов!    bouquet

# 238
ъх, аз приключих цикъла празници тази седмица  Crazy и сега съм фрииии, е почти  Mr. Green утре майка ми е на гости - ще дояждаме тортата  Joy НО ЗА 13 ч. съм много ама много навита АЙДЕ КЪМ ПАРКА 13.00 ч. от към  НИШАВА

Там съм!
който ще идзва да знае

АЙДЕ КЪМ ПАРКА 13.00 ч. от към  НИШАВА

# 239
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕССЕЛИНА!

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНООООГО ЛЮБОВ!

И аз ще съм на линия в Южния парк!

Общи условия

Активация на акаунт