Объркана

• 11 082
  • 260
  •   1
Отговори
# 45
Несиха, мъжете не ме искат. Освен да намеря нов и него да издържам, щото децата ми са само две, къде две, там и три.
Повече за мъж не ща да чуя. Нямам качества и привличам само боклуци и лузъри. Качествените са на бг мамите.
Просто я разбирам авторката и аз на нейно място съм се чувствала по същия начин, но мъжът ми не е баш като нейния, той е малко по-различен, а и аз живея в неговия дом. Та нещата са с отенъци.
За мен лично лошото е зад гърба ми. От тук насетне само за хотели и екскурзии мисля. Сите мъжове са ми ясни като бял ден.
Ааа, слушала съм я тая песен и малко след това пламна голяма забранена любов : ))
Всеки ден носи нови неща

# 46
Събрали сте се незрели. И понеже не сте самостоятелни и не сте били никога, по време на връзката ви, сте си останали такива.
Не бих давала конкретни съвети за окончателни решения, нито ще седна да врачувам, но определено бих опитала на ваше място да се отделя като семейство и да поживеем самостоятелно.

# 47
  • София
Аз, след като авторката започна да подава информацията по малко, нищо нередно не виждам. Само тя нервничи нещо.

# 48
Той е готов да си тръгне. Аз не разбирам - тя гони ли го от вкъщи, той сам ли си тръгва, а тя не го пуска?

# 49
Аз друго не мога да разбера. Уж месечният им доход стигал и до 4000лв, а пък живеят при родителите.
А в същото време, тя работи на минималната заплата.... Нещо не ми се вързват нещата.🙄
Авторке, взели сте се млади, но за съжаление за 10 години не сте пораснали. Мъжът ти не се прибирал в къщи, ами реално той дом няма. Ако искате да си запазите семейство, трябва да се отделите да живеете отделно. Чак тогава мъжът би могъл да осъзнае, че е глава на семейство и носи отговорност. Сядайте, говорете и се изнасяйте. Като поживеете известно време сами, тогава ще си покаже дали ще ви бъде като семейство. Да се разведеш, винаги можеш.

# 50
  • София
След като са в провинцията, с този доход спокойно могат да се изнесат под наем. Но нещо започна да куца информацията.

# 51
Колкото и сега 49 кг. За Щастие. 😁Но има една приказка, за мъжа кокошка за други патка, тъй че и като Мис Силикон да изглеждах в един момент щях да му омръзна и да стигнем до същото положение. 🙂
Тук си права... Нали го знаеш случая с оная жена, дето излиза от банята, гледа се в огледалото и подхвърля на мъжа си:
- Е, не съм толкова зле, нали?
- Супер си! - отговаря той - Ако беше и чужда, цена нямаше да имаш!

Поздравления, че след две раждания и 10 години брак продължаваш да се поддържаш! Малко са жените като теб, за съжаление... А ако една жена изглежда като Мис Силикон, аз лично бих избягал с писъци още като се приближи с намерение да ме заговори Grinning

# 52
Може роднините да и помагат с децата и домакинската работа.
Каза, че само някой месеци достига 4000 лв, така че през другото време може да са по малко. И като сложиш кола, хобита, приятели може доста пари да отиват и да не живеят широко и да нямат възможност да се изнесат.

# 53
Могат да се изнесат, но най-вероятно авторката не иска /след като живеят при техните/. Аз и тоя филм съм го гледала. Да живееш с родителите е удобство, за което пращаш огромна цена.
Аз никога не бих живяла нито ден със семействата на синовете ми, защото моето удобство и тяхното удобство им коства семейното щастие и води до напрежение, скатаване и изневери.
Нормалните хора живеят сами, дори и да вечерят само супа с хляб, но това те сближава. А не като при авторката - майка и гледа децата, тя учи, общо взето и да не е рахат, то е един по-приятен живот, но губи мъжа си.

# 54
Колкото по-малко е сивото вещество в нечия глава, толкова по-голямо е значението на килограмите за нея.
Каквито и да са им доходите, след като имат 10+ години семеен стаж с две деца отдавна вече е трябвало да са станали възрастни хора, което включва възможността да се издържат. Надявам се и да е така в случая. Защото ако не е, проблемът изобщо не е в описаното в постовете на авторката.
Ако е сама с майка си и баща си е едно, но три поколения с две семейства в една къща е много. И не става въпрос за младо семейство с 2-3 години семеен стаж. 

# 55
  • София
В интерес на истината, откакто останахме сами 2011, от тогава моят мъж стана мъж и съпруг. Преди това беше - аз съм на работа, вие жените се оправяйте, аз нямам какво да правя в кухнята или с детето /децата.
"Много баби - хилаво дете."

# 56
И аз подкрепям мнението,че трябва да заживеят самостоятелно.Този човек,не стига ,че се е оженил абсурдно млад,но и никога не се е почувствал мъж със собствено домакинство.

# 57
Много млади сте се оженили , трябва поне да бяхте си дали времето поне да си пожевеете младостта и тогава да правите неща . Сега човека сигурно иска да си изживее изпуснатото време , но той не осъзнава , че има отговорностти . Опитай да поговориш с него и му направи график кога да гледа децата и кои са му дните да излиза с приятели . Дано помогне . Той сигурно иска почивка от всичко еми дай му . Ако искаш семеен живот потърси човекх, който вече е изръстнъл и да иска да ти отгледа дечицата.
Тук сарказъм ли долавяме или ще летим на юг?

# 58
И аз подкрепям мнението,че трябва да заживеят самостоятелно.Този човек,не стига ,че се е оженил абсурдно млад,но и никога не се е почувствал мъж със собствено домакинство.

За жената важи същото.

# 59
Всъщност аз искам да се изнесем той, не иска. Вие веднага му направихте и психо профил. Ами не, той не е от нашето градче, и тук му е по спокойно има си приятели и хубава работа.Не не съм го гонела нито той иска д си тръгва, проато се е случвало да се скараме, да ни писне и на двамата да стигнем до разговор, евентуално как ще я караме разделени. Проблема е, че аз позволявам да ме мачка. Ето днес ми се развика все едно съм някой прошляк, къде били ключовете на колата. Вместо да ме попита човешки. Да се разведе всеки може, така е но нашето е непрестанно. 2 дни ако сме добре 15 сме зле, не си говорим с седмици, аз каквото и да кажа го товаря, ако питам как е минал денят му пак. Общо взето го дразня иска разбиране, а той не проевява такова към мен. И не няма да говоря повече защото 7 години самл аз говоря, 7 години само аз се извинявам и 7 години само аз искам нешата между нас да са добре. Е вече ми писна и нямам нито желание нито нерви. Искам само да бъда по силна и да преодолея този мой пуст страх от самота, това ме дърпа и не мога да вървя на пред. Сама няма да ми е по лесно, но пък поне няма да посрещам кисели физиономии, и няма да ме третират като най-тъпото животно на планетата, което каквото и да каже все е грешно.

Общи условия

Активация на акаунт