Юлски Бебета 2021

• 44 343
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Аз нямам главоболие, но през деня ми се спи и когато мога си поспивам следобед Blush
Иначе забелязвам, че нощем се събуждам около 3-4-5ч.и известно време не мога да заспя.
Да ,през ноща ставам през 2,3 часа да пишкам и трудно заспивам после ,за това и ми се спи през деня

# 256
  • Варна
Дано всичко е наред 🍀 Дръж ни в течение

Не знам на кой ден закъснение,  но 30 ми се вижда нисичко. В рамките на два дни обикновено в началото ЧХГ се покачва двойно, така че ако си имала преди това кръвни, за да се покачват двойно и да стигат до 30..ми изглежда съмнително. Слушай докторите и дано всичко се окаже ок!
Ден 9ти ден след ову получих еднократно зацапване, на другия ден си пуснах кръвен тест с резултат 6.2 , предположих, че може да имам остатъци от хориомона , ,  в деня на цикъл резултат 4.6, два дни след това 19.5 и след това 32.2 (объркала съм го преди това, не е 30.5) . Имам и положителен уринен тест, тип лентички . Тъй като съм с късна ову на 16-17 ден, а лутеална фаза 12 дни и абсолютно редовен цикъл на 28 дни, следва да съм забременяла непосредствено преди датата на мц.

# 257
Здравейте, момичета, включвам се и аз плахо с няколко въпроса. Първо да попитам има ли момичета от Варна и ако да при кого ходите на прегледи, моля за съвет. До сега имах два прегледа при Д-р-Желязкова с добри впечетления съм и много ми помогна тъй като бях с кървене( моля се да не се случи отново), но знам че не изражда, а ми се ще от началото до края да съм при един доктор. Приемате ли нещо имуностимолиращо в момента и някакви витамини освен фолиева киселина. Успех на всички ни🤗

# 258
Здравейте, момичета, включвам се и аз плахо с няколко въпроса. Първо да попитам има ли момичета от Варна и ако да при кого ходите на прегледи, моля за съвет. До сега имах два прегледа при Д-р-Желязкова с добри впечетления съм и много ми помогна тъй като бях с кървене( моля се да не се случи отново), но знам че не изражда, а ми се ще от началото до края да съм при един доктор. Приемате ли нещо имуностимолиращо в момента и някакви витамини освен фолиева киселина. Успех на всички ни🤗
Не съм от Варна и не мога да ти бъда полезна,колкото до витамините аз съм само на фолиева киселина,не смея да взимам друго на своя глава без да съм коментирала с АГ

# 259
  • Варна
Д-р Елица Желева ❤️ Работи в ДКЦ Чайка. Израждала е,преди три години не израждаше,сега не знам. Заради тази докторка,аз не мога да си намеря АГ във Враца 😁 Иде ми да пътувам до Варна за прегледите.... Уникална... Ако искаш повече подробности,пиши ❤️

# 260

Аз съм от Варна,ходя при др Яков (майчин дом),той ме изражда със сина ми преди 7г

# 261
Eli91 имам главоболие и то често ... ту силно ту слабо - два пъти си позволих по 1 парацетамол през няколко дни ама не видях ефект.
Това, с което аз се лекувам по принцип преди да забременея са капки Кармолис разтвор, само че в момента приемът им е забранен понеже имат алкохол. Та те се прилагат и като инхалация и може да си намажеш болното място с тях. Само внимавайте имат много остър аромат и вкус.
Пробвах два пъти- мажа си слепоочието и наистина след 15 мин отшумява главоболието. Прочетете и пробвайте- капките са универсални за всеки от семейството - те са ми любимият лек при болест.
Другото, което пробвах против гадене и повръщане е хапването на джинджифил- захаросан с канела - ами засега мисля че има ефект, пробвайте ако се чудите и вие как да спрете тези чудесии и споделете.
Експериментирам, но има ефект и за това го споделям Simple Smile

# 262
Момичета, здравейте отново. Моля кажете в коя седмица чухте сърдечен ритъм. Аз преди малко пак бях в спешното на майчин дом, заради кървенето и един млад лекар, който ме прегледа ми каза категорично, че за него бременността ми е прикючена. Аз съм в 7ма седмица, плода отговаря на 6та и според него не е нормално да няма пулс. Даде ми направление за кюретаж и ми каза всеки момент да чакам спонтанен аборт, защо организма иска да изхвърли неразвиващия се плод. В последствие дойде една лекарка, която не беше така крайно настроена и каза, ако не се усложнят нещата до сряда да отида в кабинета за проследяване на рискови бременности за да ме видят пак.

# 263
С първата ми бременност преди 13 години ходих на частен преглед и на по стар видеозон ми казаха има плоден сак в 6 седмица ела след 2 седмици да видим сърдечна дейност. Сега наистина техниката е по напреднала, но мисля, че е по добре да изчакаш. Както каза личната всеки случай е различен, а тези изчисления са еднакви за всички и е възможно разминаване. Късмет

# 264
Момичета, здравейте отново. Моля кажете в коя седмица чухте сърдечен ритъм. Аз преди малко пак бях в спешното на майчин дом, заради кървенето и един млад лекар, който ме прегледа ми каза категорично, че за него бременността ми е прикючена. Аз съм в 7ма седмица, плода отговаря на 6та и според него не е нормално да няма пулс. Даде ми направление за кюретаж и ми каза всеки момент да чакам спонтанен аборт, защо организма иска да изхвърли неразвиващия се плод. В последствие дойде една лекарка, която не беше така крайно настроена и каза, ако не се усложнят нещата до сряда да отида в кабинета за проследяване на рискови бременности за да ме видят пак.
Здравей, има кървене в началото заради нисък прогестерон изписаха ми Утрогестан по схема и дро спаз и лежах около седмица и половина, пулсациите ги видяхме в 6г.с.. Моя съвет е ограничи движенията и просто изчакай както ти е казала до сряда. Стискам палци🙏

# 265
Момичета, едно бързо въпросче, като казвате 6 г.с., имате предвид от 5 г.с. + 1 ден до 5 г.с. + 6 дни ли?
Аз утре съм на първи преглед, който се пада на 8ми ден закъснение и различните приложения ми го показват различно, но е около 5 г.с. + 1, има ли шанс да се чуе сърце или е много рано за това?

# 266
На мен ми е трета бременност, като първите две са успешни с две момичета на 11 и 12. Минало е доста време и сега се вълнувам и интересувам повече от тогава. Сега си изтеглих приложенията Майко мила бременна съм и feia и там намирам информация до къде съм и какво се случва с бебо. За майко мила пишеше, че в един момент иска абонамент. Не знам за сега го ползвам безплатно и ми е полезно.

# 267
Мамчета, как е името на фб-групата? Утре съм на първи преглед и ще бъда с 14-дневно закъснение, ако всичко е наред, ще се включа в нея Simple Smile

Много съм обезпокоена, че от вчера не ме болят гърдите, само коремът ме придърпва по малко и за пръв път днес в късния следобед си върнах обратно цялата закуска.
Във вторник любопитството ми надделя и пуснах един кръвен, така, за спорта, резултатът ми беше 5170, в 5 седмица+ няколко дни. Дано всичко да е наред с всички и юли да си гушкаме най-пухкавите бебенца!

# 268
А приятелите ми ще видят ли ако се включа в групата? Малко ми е рано да разпространявам информяция, аз също не съм ходила на преглед дори.

# 269
Да, от 5+1 до 5+6 е 6 г.с. По принцип е още рано за сърчицето. С много добър ехограф може седмица по-късно да се чуе и види сърдечен ритъм. При мен на 6+1 се видя.

Facebook групата скрита ли е наистина?

Общи условия

Активация на акаунт