Юлски Бебета 2021

• 44 353
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Здравей, аз също в  5 г.с получих зацапване и веднага отидох до спешното, но се оказа не голям проблем. След няколко дни АГ-то ми изписа Утрогестан и от тогава нямам никакви неразположение. Както каза Ели не се предавай, отиди възможно най-бързо на преглед и пожелавам успех!

# 241
Отиди задължително до спешното. Не чакай телефони. Може да е нещо спешно, особено с болки и важно да те видят.
Аз с първата бременност имах кървене като при цикъл 1 ден и веднага ходих до болницата. Лежах няколко дни и бебето се закрепи.

# 242
Отиди задължително до спешното. Не чакай телефони. Може да е нещо спешно, особено с болки и важно да те видят.
Аз с първата бременност имах кървене като при цикъл 1 ден и веднага ходих до болницата. Лежах няколко дни и бебето се закрепи.
Благодаря ви , момичета! ❤ Има ли някоя от вас от София, за да ме ориентира къде да отида?

# 243
Здравейте, момичета. От доста време ви чета, но не се осмелявам да пиша. В 7ма седмица съм и преди 2 дни получих зацапване, сутринта розово, до вечерта стана кафяво и се засили. Веднага отидох в спешното и откриха минимално отлепване. Изписаха ми утрогестан през устата и но шпа. Но кървенето от вчера се засили. Кафяво е, а сега виждам че цвета леко се освежава, което ме кара да изпадам в ужас. Т.к. лекаря ми каза че не е страшно да е кафяво, проблем е ако стане червено. Чакам да видя какво ще стане довечера или утре. Започвам да се настройвам за аборт.... Ако някой преминал през същото може да ми даде съвет ще съм безкрайно благодарна.

# 244
Благодаря ви , момичета! ❤ Има ли някоя от вас от София, за да ме ориентира къде да отида?

Отивай в Надежда е моят съвет! Би трябвало бързо да те приемат и прегледат - успех!

Алекса - и към теб съветът ми е не да чакаш, а да идеш веднага да те видят и да се чуеш с лекаря!

# 245
Момичета, бях на преглед. Нищо не се видя на ехографа, но за тази седмица било нормално. Съответно не могат да отхвърлят или потвърдят бременност след като имам и +кръвен тест в понеделник. Продължавам да пия дуфастона, нош па и диаспорал ми изписаха.

# 246
  • Варна
Какви бяха стойностите от кръвният тест? На кой ден е правен?

Момичета, бях на преглед. Нищо не се видя на ехографа, но за тази седмица било нормално. Съответно не могат да отхвърлят или потвърдят бременност след като имам и +кръвен тест в понеделник. Продължавам да пия дуфастона, нош па и диаспорал ми изписаха.

# 247
Какви бяха стойностите от кръвният тест? На кой ден е правен?

32.2. Преди това бях правила и други, в които се виждаше покачване. Докторът ми каза тогава, да спра да правя повече тестове и  да отида на 25.11. на преглед. С късна овулация и след инсеминация съм.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 14:25 от pink dreams

# 248
Не знам на кой ден закъснение,  но 30 ми се вижда нисичко. В рамките на два дни обикновено в началото ЧХГ се покачва двойно, така че ако си имала преди това кръвни, за да се покачват двойно и да стигат до 30..ми изглежда съмнително. Слушай докторите и дано всичко се окаже ок!

# 249
Не знам на кой ден закъснение,  но 30 ми се вижда нисичко. В рамките на два дни обикновено в началото ЧХГ се покачва двойно, така че ако си имала преди това кръвни, за да се покачват двойно и да стигат до 30..ми изглежда съмнително. Слушай докторите и дано всичко се окаже ок!
Ден 9ти ден след ову получих еднократно зацапване, на другия ден си пуснах кръвен тест с резултат 6.2 , предположих, че може да имам остатъци от хориомона , ,  в деня на цикъл резултат 4.6, два дни след това 19.5 и след това 32.2 (объркала съм го преди това, не е 30.5) . Имам и положителен уринен тест, тип лентички . Тъй като съм с късна ову на 16-17 ден, а лутеална фаза 12 дни и абсолютно редовен цикъл на 28 дни, следва да съм забременяла непосредствено преди датата на мц.

# 250
По мой наблюдение и при мен овулацията е закъснял въпреки, че съм с редовен цикъл. Ходих рано на АГ, защото тъй или иначе имах ходене до кабинета и тя иска да ме прегледа. По лекарски изчисления трябваше да съм тогава в 4гс+6 и нищо не видяхме, което озадачи докторката. Накараме след това да направя кръвен и резултатите бяха 463. Отговора беше, че над 1000 вече се вижда плодно сакче и че на 48часа се удвоява чхг. След една седмица видяхме плодно сакче, което отговаря на моето изчисление и е с почти седмица закъснение от техните.

# 251
По мой наблюдение и при мен овулацията е закъснял въпреки, че съм с редовен цикъл. Ходих рано на АГ, защото тъй или иначе имах ходене до кабинета и тя иска да ме прегледа. По лекарски изчисления трябваше да съм тогава в 4гс+6 и нищо не видяхме, което озадачи докторката. Накараме след това да направя кръвен и резултатите бяха 463. Отговора беше, че над 1000 вече се вижда плодно сакче и че на 48часа се удвоява чхг. След една седмица видяхме плодно сакче, което отговаря на моето изчисление и е с почти седмица закъснение от техните.
Пожелавам успешна бременност и едно живо и здраво раче. 🤗 Утре ще отида да си пусна пак кръвен, че днес нямам сили.

# 252
Момичета, стискам палци на всички вас! Дано всичко е наред с бебчетата! И чакаме само добри новини! Heart

# 253
Да се включа и аз с един въпрос. Имате ли главоболие,и как се справяте ?През деня ми се спи доста ,но не мога да заспя и го отдавам на това,отделно и ми се гади докато ме боли главата но не е нетърпимо

# 254
Аз нямам главоболие, но през деня ми се спи и когато мога си поспивам следобед Blush
Иначе забелязвам, че нощем се събуждам около 3-4-5ч.и известно време не мога да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт