Юлски Бебета 2021

• 44 454
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
О до вчера се чудих къде са ми симптомите.. днес ме смазва главоболието и започна повръщане... направо е ужасно дано ми мине  че в понеделник да мога спокойно да отида на работа. 😇

# 136
О до вчера се чудих къде са ми симптомите.. днес ме смазва главоболието и започна повръщане... направо е ужасно дано ми мине  че в понеделник да мога спокойно да отида на работа. 😇

Значи пращам сили и в твоята посока! И аз вчера тъкмо се радвах, че имам апетит и съм добре и днес - събуждане с гадене и главоболие плюс бонус никаква сила и желание за нищо Grinning Надявам се и аз да се стегна до понеделник, че трябва да се работи, а и съм на втори преглед при АГ и стискам палци вече да чуем сърчице и да потвърдят, че всичко се движи добре Hug

# 137
Да се включа и аз с мързела който ме е натиснал,най ми е добре само да си лежа ,неразположения други нямам освен леко гадене от време на време и то много слабо,след като преди няколко дни получих кафеникавото течение (еднократно) АГ ми назначи утрогестан ,притесних се сега обаче,че забелязах на бельото си леко жълтеникаво или по точно като ръждиво петънце,малко е но все пак ме притеснява дали всичко е наред ,нямам болки

# 138
Момичета, както ви споменах, аз водя йога практики доста активно, средно по 2 -3 на ден, но днес с малкия, който е една глава над мен, решихме да се разходим в парка и след 30 минути ходене му предложих да поседнем да си починем. Скъса ме от шеги. На връщане ме прерязваше коремчето, явно час и половина разходка му се видя много. А от йога не се изморявам изобщо. Явно тялото е привикнало към определени натоварвания.
Аз продължавам да нямам нито гадене, нито киселини, явно и тази бременност няма да имам. С първата имах много силно главоболие, сега просто се изморявам по-лесно в 22 часа ми се спи, но пък 6,30 - 7 се събуждам кукуряк.
Странни промени, но хубави и за добро. Аз съм на преглед чак на 1.12, когато ще правим генетичен тест, дотогава си работя и опитвам да мисля позитивно и да не се тревожа излишно. Нещо, което на нас майките не ни се отдава особено. Но иначе се забавлявам как с каката и баткото вече се спорим кой ще възпитава големия 1 см. бебчо. Сладко и мило ми е, че макар на почти 19г. и 15г.  и двамата се вълнуват Simple Smile

# 139
Да се включа и аз с мързела който ме е натиснал,най ми е добре само да си лежа ,неразположения други нямам освен леко гадене от време на време и то много слабо,след като преди няколко дни получих кафеникавото течение (еднократно) АГ ми назначи утрогестан ,притесних се сега обаче,че забелязах на бельото си леко жълтеникаво или по точно като ръждиво петънце,малко е но все пак ме притеснява дали всичко е наред ,нямам болки

Ели, след като си била на преглед и са ти казали, че всичко е наред, не би трябвало да е проблем. Още повече, че нямаш болки. Стискам палци всичко да е точно, но вярвам, че е така! Hug Сподели отново с АГ, ако продължаваш да се тревожиш. Почивай си повече!

# 140
Момичета, да ви помрънкам малко, че днес се чувствам като прегазена Cry Със ставането започна едно адско гадене, едва се сдържах да не повърна, цял ден лежа, нямам сили за нищо, хапнах съвсем малко и гледам да пия вода на малки глътки. Знам, че е нормално, но вчера се чувствах супер, а днес изведнъж е някакъв ужас. Сега съм малко по-добре, но не ми се прави нищо, искам само да лежа и да спя Grinning Има ли други като мен? Да не се притеснявам, че само аз цял ден не мога да свърша нищо Confused

И аз така. Днес, като че ли направих изключение и малко по-добре ми е. Пия една билка, та ще видим...

Y@n4eto радвам се, че има и още някой като мен с батко и кака. Много се вълнуват 🤗

ayast98 добре дошла и леко бременеене 🥰

# 141
Момичета, да ви помрънкам малко, че днес се чувствам като прегазена Cry Със ставането започна едно адско гадене, едва се сдържах да не повърна, цял ден лежа, нямам сили за нищо, хапнах съвсем малко и гледам да пия вода на малки глътки. Знам, че е нормално, но вчера се чувствах супер, а днес изведнъж е някакъв ужас. Сега съм малко по-добре, но не ми се прави нищо, искам само да лежа и да спя Grinning Има ли други като мен? Да не се притеснявам, че само аз цял ден не мога да свърша нищо Confused
Аз съм така,цял ден ми се гади и ми се лежи,,въобще нямам сили за нищо!
И така е всеки ден,надявам се да отмине това състояние:(

# 142
За тези, които са по-наясно може ли съвет - мислех да се следя само на частно, но прегледах една брошура на НЗОК и всъщност се покриват доста излседвания ( 7-8 записа на тонове, 2 ехографски прегледа, цитонамазка, 2 микробиологии) и честно казано се замислям дали мога да се запиша на ЖК по ЗК и да ходя при моята лекарка на частно отвреме на време за някой друг ехографски преглед. Предполагам, че трябва да й кажа, че ще се следя и по ЗК, защото няма да ходя всеки месец при нея и ще й нося резултати от изследвания, които не е назначила тя?  
И ако реша да се запиша по ЗК в коя г.с. е добре да направя първия преглед при АГ? БХС не се покрива по НЗОК, така че може би има логика направо след НГ, когато ще съм 13-14г.с., но пък да не изпусна някои изследвания , които се полагат отпреди това?

# 143
Здравейте момичета,как са симптомите днес,аз като чели тази сутрин се чувствам добре ,даже ме притеснява факта че гърдите не ме болят толково много както до вчера ,дано това  не е знак на нещо лошо ,предпочитам да си имам вкички гадни симптопи поне ще знам че бебчето е там и е добре 😔

# 144
Здравейте!
Eli91 днес се чувствам прекрасно за сметка на вчера - най-лошият ден до сега.
Днес шетам и чистя от рано рано и нямам проблеми.
Може би ще е така и  хубаво и лошо Simple Smile))
И аз си мисля по някога смотани неща, но гледам да се занимавам с нещо да ми минава Simple Smile

# 145
Здравейте моят термин е 17юли 2021 год.Желая успех и бъдете здрави.Леко и спокойно да си бременеем,😘😘😘

# 146
Здравейте моят термин е 17юли 2021 год.Желая успех и бъдете здрави.Леко и спокойно да си бременеем,😘😘😘
И моят термин е на 17ти юли Simple Smile

# 147
Здравейте всички,
Аз все още съм с неустановена от гинеколог бременност, понеже е рано, 6ти ден закъснение едва, но се чудех, които сте с термин 17.07., установен от лекар ли е този термин? Понеже на мен калкулаторите ми показват 21.07. термин, но не планирах да ходя на лекар в идната седмица, защото мисля, че е рано. От друга страна аз съм с ендометриоза и много ме е страх да не се обърка нещо, ако мога да избързам с ходенето на лекар, бих го направила.

Иначе си имам два ярко червени теста и симптоми, непостоянно напрежение в корема, тъпа болка в кръста, а с гърдите ми не знам какво се случва... Още от преди да ми дойде, ти ме болят при допир, ту спират.

# 148
Здравей Yst_89!
Аз нямам твоето търпение и ходих вече - да естествено рано беше на 2 дни закъснение.
На 16.11 отново съм на преглед вече за да се потвърди уж.
Виж, мисли позитивно - в групата се включих защото го усещам и го искам много. Стискам палци и при теб всичко да е наред!
P.S. по мои изчисления и аз съм за 21-23, по някои сметки и 17 Grinning
Утре ще ви кажа 🌻

# 149
Здравейте всички,
Аз все още съм с неустановена от гинеколог бременност, понеже е рано, 6ти ден закъснение едва, но се чудех, които сте с термин 17.07., установен от лекар ли е този термин? Понеже на мен калкулаторите ми показват 21.07. термин, но не планирах да ходя на лекар в идната седмица, защото мисля, че е рано. От друга страна аз съм с ендометриоза и много ме е страх да не се обърка нещо, ако мога да избързам с ходенето на лекар, бих го направила.

Иначе си имам два ярко червени теста и симптоми, непостоянно напрежение в корема, тъпа болка в кръста, а с гърдите ми не знам какво се случва... Още от преди да ми дойде, ти ме болят при допир, ту спират.
Здравей Simple Smile
Аз бях на лекар в петък и се видя малка точка в матката. Записала съм си час за идните петък и силно се надявам да видим тупкане.
Моята докторска ми беше казала,че ще се види нещо на ехографа когато ЧХГ достигне стойности около 700( при мен беше точно толкова в петък).

Общи условия

Активация на акаунт