Юлски Бебета 2021

• 44 441
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, аз също отидох с няколко дни закъснение на лекар, даже бях 4-5 г.с. видяхме точка и после 6-7 г.с ходих отново, за да чуем и пулс.
Мислете позитивно!
Знам, че е нормално всички да се тревожим, аз също не правя изключение, но се опитвам да се абстрахирам от не добри мисли и да се радвам на живота.
Желая на новите момичета и на всички нас безпроблемна бременност и здрави бебчета Heart

# 151
Здравейте
Има ли бъдещи мами, които в момента са в Германия?

# 152
На мен ми казаха да отида към 24 ноември за да се види сърчице ,било още рано ,защото аз сега ходих на 3 ден закъснение.Док видя плоден сак 4 ММ .Каза било рано.Затова ще изчакам,а на вас стискам палци и успех.Всичко ще си ни е ок.🥰🥰🥰

# 153
Здравейте момичета, пожелавам на всички ни спокойна нова седмица! Hug Искам да попитам дали някоя от вас има проблеми със съня и по-точно със заспиването. През деня ми се спи, готова съм да си легна на секундата, но стане ли вечер... няма заспиване. Въртя се по час, два в леглото, а след като заспя се събуждам при всяко завъртане. Дали е ефект от бременността или са просто моите нерви, защото като си легна и започвам да си мисля всякакви неща? Grin Дайте съвет за по-лесно и бързо заспиване Thinking

# 154
Здравейте момичета, пожелавам на всички ни спокойна нова седмица! Hug Искам да попитам дали някоя от вас има проблеми със съня и по-точно със заспиването. През деня ми се спи, готова съм да си легна на секундата, но стане ли вечер... няма заспиване. Въртя се по час, два в леглото, а след като заспя се събуждам при всяко завъртане. Дали е ефект от бременността или са просто моите нерви, защото като си легна и започвам да си мисля всякакви неща? Grin Дайте съвет за по-лесно и бързо заспиване Thinking

bibonss, аз се будя сутрин в 5. Много ми се спи, но спя леко и събудя ли се през нощта - край. А през деня ми се спи и съм изморена... Преди спях като къпано бебе, явно е от бременността ...

# 155
Здравей,все едно описа мойте терзания ,и аз съм така вечер няма заспиване ,сутрин 7 и 30 съм се събудила и сякаш се чувствам изморена ,а не отпочинала и бодра,през деня съм парцал и само ми се лежи..

# 156
Момичета, някоя от вас да има болки  в стомаха подобни на тези преди цикъл? Чувала съм,че било нормално в начална бременност, но до вчера ми нямаше нищо и сега малко се сепнах. Снощи за пръв път имах такава болка, днес пак имам - не е постоянна, а е през няколко часа и не е продължителна. Чак на 26-ти съм на преглед голямо търпение ми трябва до тогава.

# 157
Здравейте момичета, записвам се тихичко и аз при вас с първа бременност и закъснение само от 1 ден засега. Първият тест направих 2 дни преди датата на цикъла и от тогава всеки ден си правя тест сутрин, чертичката се насища лека полека. Но се чудех дали да си пускам кръвен тест през 2 дни? Вие пускахте ли си?
Относно болките и аз ги имам и то от деня, в който разбрах че съм бременна. Не са постоянно и не са силни, но си ги има определено. Явно е нормално. Със спането също започнах да имам проблеми, тази нощ за първи път се събудих по никое време и не можах да заспя лесно. А по цял ден съм парцал.
В общи линии като гледам всичко си е в реда на нещата Simple Smile

# 158
Момичета, някоя от вас да има болки  в стомаха подобни на тези преди цикъл? Чувала съм,че било нормално в начална бременност, но до вчера ми нямаше нищо и сега малко се сепнах. Снощи за пръв път имах такава болка, днес пак имам - не е постоянна, а е през няколко часа и не е продължителна. Чак на 26-ти съм на преглед голямо търпение ми трябва до тогава.
Аз имах такива болки,точно каквито са по време на МЦ ,АГ ми каза кято ме боли да пия но шпа ,е пила съм 2 пъти до сега и ми минаваше ,скоро не съм имала болки,чакам си с нетърпение 2рия преглед на който трябва да видим сърчицето ❤ Почивай си повече и всичко ще е наред .

# 159
Привет и от мен със запис Simple Smile.

Със съпруга ми се оженихме на 3.10, когато и беше първия ден на последния ми МЦ. След закъснение от 4 дни и един тест, разбрахме че съм бременна на 5.11, което не беше планирано, но пък е желано. След първоначалния шок насрочих час за преглед на следващия ден (тъй като е първа бременност, а и аз съм си паника), и се видя сакче и всичко отговарящо на 4+4 г.с. , евентуално термин 12.07.2021. Едиственото, което може да е притеснително е, че жълтото тяло на бременността е доста голямо 34мм*45мм.  На някой случвало ли му се е нещо такова? Изписаха ми Утрогестан по 3 вечер и Elevit. Имам час за 20.11, а утре отивам да пусна и хормони на щитовидната жлеза да видим дали са в норма.

За сега само аз и половинката ми знаем, но мислим, ако всичко е наред да кажем на семействата по празниците. В тази връзка -  тъй като ние живеем в София, а те са в провинцията се чудя колко ще е безопасно да отидем по празниците... Толкова кофти време е да си бременна през тази пандемия. Представям си след години как децата родени по това време ще са "Корона поколението". Heart

# 160
Cherry, аз не виждам причина от кръвни тестове, особено в тази пандемия, освен ако няма някакви медицински показатели за това. И аз съм нетърпелива, обаче засега просто стоя кротко и чакам. Още преди да си видя положителните тестове, си бях пуснала отпуск тази седмица, понеже имам много за взимане от тази година и в момента си използвам времето за четене на книжки и разтребване.
И ние мислим да кажем на близките около празниците, като родителите на партньора ми живеят надалече, но ако няма медицински причини да не пътувам,  ще искам да отидем за ден-два поне около Рождество. Иначе това, което при сегашната ситуация отпада, е Нова Година в Кушадасъ, която бяхме планирали. Просто няма никакъв шанс да пътувам 15 часа.

# 161
Едиственото, което може да е притеснително е, че жълтото тяло на бременността е доста голямо 34мм*45мм. 

Знам, че обикновено уголемено жълтъчно мехурче се гледа внимателно и се следи, защото лекарите казват, че не е добре. Но ако прочетеш онлайн мисля, че до 6мм е ок. Щом си на преглед на 20ти, не остана, тогава ще ти кажат, но най-вероятно всичко е наред. Твоето 34мм или 45мм диаметър е? Или е едното, или другото...

Иначе Утрогестан са ти дали заради прокървяване или?
Успех!

# 162
Едиственото, което може да е притеснително е, че жълтото тяло на бременността е доста голямо 34мм*45мм. 

Знам, че обикновено уголемено жълтъчно мехурче се гледа внимателно и се следи, защото лекарите казват, че не е добре. Но ако прочетеш онлайн мисля, че до 6мм е ок. Щом си на преглед на 20ти, не остана, тогава ще ти кажат, но най-вероятно всичко е наред. Твоето 34мм или 45мм диаметър е? Или е едното, или другото...

Иначе Утрогестан са ти дали заради прокървяване или?
Успех!

Диаметъра е 45мм мисля, не разбирам много. Лекарката каза, че утрогестана ми го изписа заради голямото жълто тяло, сега на 20-ти се надявам да е наред всичко...
Не съм имала кървене. Като симптоми нормалните - гадене, подуване, чувствителни гърди  + малко "предменструални" спазми, което си мислех, че е тревожно, но явно е често срещано.
И благодаря. Simple Smile

# 163
Привет ,чета ви сега за жълтъчното мехурче и се чудя защо на мен в 5+3 дни АГ не ми каза нищо дали се вижда жълтото мехурче,сямо плодно сакче отговарящо си на седмиците и това е ,сега пък аз се паникьосях 😔

# 164
Привет ,чета ви сега за жълтъчното мехурче и се чудя защо на мен в 5+3 дни АГ не ми каза нищо дали се вижда жълтото мехурче,сямо плодно сакче отговарящо си на седмиците и това е ,сега пък аз се паникьосях 😔

Здрасти, може просто да не е имало нужда да се спомене.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 16:47 от CinnamonBun

Общи условия

Активация на акаунт