Юлски Бебета 2021

• 44 136
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Момичета , влизам с един директен въпрос.

Правите ли секс с половинката си ? ММ малко се притеснява, а на мен ми е първа бременност и не съм запозната. 😀😀

# 571
Бърборанче, аз си признавам, че не... аааадски ме е шубе. Даже имам контракции от време на време и хептем ме е страх

# 572
Правя, или по-скоро правих веднъж, понеже после той се разболя от ковид и не му беше до секс, а сега на мен много ми се гади и не ми е до секс... Ако бремеността не е рискова, не е проблем.

Правите ли секс с половинката си ? ММ малко се притеснява, а на мен ми е първа бременност и не съм запозната. 😀😀

# 573
И мен ме е шубе , но реших да питам. 😀
Може би след някой друг преглед , когато сме сигурни , че всичко е наред.

В коя седмица АГ ви назначи основни кръвни изследвания ? Аз съм в 7г.с и все още не съм си пуснала никакви кръвни изследвания.

# 574
Аз май малко изоставам... няма много време да пиша, но ви чета редовно.
Бърбоданче, ние си правим, не сме имали проблем до сега.
А днес бях на първата ЖК (11 г.с.) и чак сега ми назначи изследванията. Взе ми и вагинален секрет и обстойно ме разпита за болести и фамилна обремененост. Дано всичко е наред. Хубава вечер ви пожелавам!

# 575
Иве и аз съм сигурна, че този път всичко ще бъде наред! Било е някаква генетична грешка, еднократно и край... разбирам притесненията ти, нормални са, но шансът е никакъв този път! Прегръдки!
Вие каква фолиева пиете? Аз съм на метилирана заради тромбофилията.
Чакайте да ви кажа големите новини днес от прегледа. Май ще си имаме момченце 👀👀, аз това и усещах. ММ беше с мен и това много ме радва, защото успяхме, изненадващо, да споделим емоциата. Той още таи надежди за момиче, ама това нещо, което видяхме между краката простооо.... не ми се връзва с момичешко 🤣.
Другата седмица съм на ранна фетална и ще ми взимат кръв за пренатеста. Тогава вече ще се разбере на 100%, ама аз съм си сигурна, видях достойството с очите си 🤣, а детето беше така безсрамно да се покаже много ясно.
Отговаря, бобчето, на 11+2 (аз съм 10+5)  вече дължина 40мм до таза, беше аааадски интересен този преглед! Стискаме палци и другата седмица всичко да излезне добре на феталната 🤞
Стискам палци на всички момичетааа и малките бебочета ❤ Чакам хубави новини и от вас
Много благодаря за думите❤,и аз се надявам всичко да бъде наред този път

# 576
Здравейте, рядко пиша и аз, но пък чета и се вълнувам за всички!
Така започвам, че използвам приложението FEIA и съм платила за допълнителната част - все пак 18лв. Къде  не съм ги дала. Полезно ми е като за първа бременност, на мен ми е точно със седмиците.
Относно изоставането в развитието имам друг въпрос. С точна овулация, изчислена и тн. 5 дни преди цикъл имах положителен тест. Случи ми се следното  - на 30.11 - АГ и апарата отчетоха точна седмица, която и аз 6+5. След 7 дни - на 7.12 - трябваше да 7+5, а апарата отчете 8+0. Което реално е понапред.. и останах замислена.
Кажете ми в 8 с. Колко голям беше плода - моето бебче е 1,5 см.
И относно бхс и фм аз няма да пропусна нищо. Е няма да си купя тестове от 1000-2000 лв. Ако не се налага, но ще съм много по-спокойна ако зная как стоят нещата. Добре или зле, все ще има решение, иначе неведението ме побърква.
И да и аз нямам никакво търпение за следващ преглед.
Има ли някоя дама, която се следи и по ЗК и на частно? Че мисля да правя така 🌞
Поздрави и усмивкии 🍀🌷🌷🌷🐥

# 577
За секса.. На мен ми е втора бременност ,сега имам огромно желание и си правим. През първата бременност обаче в началото нямах никакво желание и той прояви разбиране. Към края пък имах страшно желание и го правехме по два пъти на ден 😁 различно е.. Ако имате желание и нямате проблемна бременност няма проблем мисля и все пак са консултирайте с аг-то си Simple Smile

# 578
Минавам и аз на отчет, вчера се записах на ЖК прегледа мина добре,бебчето е добре,расте,мърда си доста активно ☺ Пуснахме всички необходими иследвания ,но след обяд ще ги пратя на АГ, как ви се струват,май не са много добри левкоцитите са леко завишени,лимфоцити и тромбоцити леко ниски..Ако някоя от вас е компетентна по въпроса с иследванията ще се радвам да  ми кажете ,защото ще има да го мисля цял ден докато ги дам на АГ

# 579
  • Варна
И на мен ми се струват леко шантави. Моите също имат доста разминавания. Неутрофилните левкоцити при мен няха тройно над нормата от началото на година (изкарах и Епщайн бар вирус тогава а и съм с алергии,за което предполагам са завишени). Преди да забременея точно ми бяха само с една еденица над нормата,сега са ми  8.
Ели,ти някакви алергии имаш ли?
Микробиологията ти не е излязла.
Да не си настинала или минала през нещо?

# 580
И на мен ми се струват леко шантави. Моите също имат доста разминавания. Неутрофилните левкоцити при мен няха тройно над нормата от началото на година (изкарах и Епщайн бар вирус тогава а и съм с алергии,за което предполагам са завишени). Преди да забременея точно ми бяха само с една еденица над нормата,сега са ми  8.
Ели,ти някакви алергии имаш ли?
Микробиологията ти не е излязла.
Да не си настинала или минала през нещо?
ами не съм боледувала скоро,АГ ми каза че резултатите са ок,кръвта в урината е от цитонамазката,а левкоцитите от течение което имам и вече лекуваме

# 581

Да се включа и аз по тази тема - аз нямам никакво желание, откакто разбрах, че съм бременна... правили сме секс
1-2 пъти само. Чак не мога да се позная, преди определено си имах, а сега хич не ми се мисли за секс, а дори не ми е лошо... Просто нямам желание, не се сещам дори Grinning Мислех си, че нещо аз съм се сбъркала, но като ви чета се успокоявам, че може би е нормално както да имаш голямо желание, така и да нямаш никакво. Само се надявам мъжът ми да не ме мрази много Grinning

# 582
Хей, много позитивни коментари този път, много се радвам за всички ви.
Та, първо за секса:stuck_out_tongue_winking_eye:правим си 3-4 пъти в седмицата, всичко зависи от моето желание и състояние. Иначе да си призная оргазмите са много яки сега. През първата бременност в началото имах проблеми и не правех е, към края много ми се правеше, но ММ го беше страх. Буквално го молех... Joy
За фейс групата ми се ще и аз да се включа, но само ако е заключена. Преди 6 години създадохме първата отчетна и все още пишем, радваме се и страдам за несгоди те.

# 583
Здравейте, на мен утре ми е втори преглед и съм много развълнувана. По календарче съм в 9+ седмица. Моля се всичко да е наред и едва ще дочакам утре. На предишния преглед, по мои сметки в 6+3 седмица, лекарката каза че чува сърчице, аз не чух нищо, а само някакъв монотонен шум на апарата, даде ми и снимка с някакви бели лентички и ми обясни, че това били сърдечните пулсацийки. Допреди няколко дни повръщах около две седмици и ме боляха гърдите, сега обаче всичко сякаш отшумя. Остана ми единствено базалната температура 37.2-37.3, която продължавам сутрин упорито да меря. Самовнушавам си, че нещо не е наред и чакам с нетърпение утре.

# 584
  • Варна
Ели,аз пиша,че ми се струват шантави,но не разбирам,щом АГто е казало, Предполагам няма място за притеснение 😁

Бесната, не е ли оргазма забранен 🤔 Иначе с първата бременност имахме близости ,но не сме правили,понеже ми беше странно.
Сега пак си имаме близости,още не сме правили (бяхме коронавирусни,едно друго,трето пето и то мина време),но съм се зарекла,че тоя път няма да го държа на сухо...Пък и не спирам да сънувам вече 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт