Локдаун Кукудрела убяви и със щърка са изнасе ф топлите страни - 103!

• 15 823
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
Лабри, за съжаление- не. Помня, че я дунесухме о  къщи и послииии....не знам де изчезна.

# 631
  • Куциндрел
Хилоу.

Сваки, кат ти размахат идин каталог с неща на Хари Потър и започнат да ти показват с вълшебната пръчка на Хари какво искат, ще разбереш виднага. Joy
Ох, големия мъж зет ти. От една седмица копае една дупка в градинката до нас, ще вади от там някакви камъни, които приличат на тухли, ама той твърди, че не са тухли. Дано намери нещо кат съкровище.

Така, Кукундрели, имам придлужение за ими на нова тема:

Кукундрела сложи Дядо Коледа под карантина, ще го пусне чак за Новата Година!

# 632
  • Оптимист по принуда
Супир е! Heart

Гуляму мръхтини, гуляму лежане.

# 633
Кукундрела сложи Дядо Коледа под карантина, ще го пусне чак за Новата Година!

И - ДЯЛ - НУ

Моя звер цял ден зяпа детски. Викам му - очите ти на понички ше станат и на сичкуту отгоре домашните не ги е пипнал, дет ги има..... Той ма гледа и са хили - Ваканция било, не се учело..... Да падлудейш направу.....

# 634
  • Куциндрел
Демо, ние също омръхтяхме дома тез дни, утре мисля пак.

Соучи, аз па установих, чи ми тряят учила. Оная вечер сме легнали на спалнята да зяпаме ТВ с младежа, той си взе очилата и аз викам - я ги дай да видя как се гледа през тях. И оп, изведнъж надписите на ТВто станаха ясни, а си мислих, че стоят леко размазани, щото ТВто е старо и не прожектира добре. JoyJoyJoy Сега ще трябва да си записвам час за очен.

# 635
  • Countryside
Цец, заглавийту е идин път! Саму требе малко да попишем, имами седмица, ваканция, напънете съ малку де

Соулчи, аз така си търсих здравно-осигурителната книжка, излезе, когато хич не ми трябвше,ама поне вече я знам къде е. А имунизациянния паспорт ми трябваше като заминавахме, писаха ми ваксините на фърчащ лист. Имунизационния паспорт го намерих сега като се прибрахме, ама бележките йок...та ще излезе, виж по гардероби и секции да не си го завряла в бързината...

Ауу, Цец учила викаш. То ко ша излези твойту май късугледству? Няма се пуашиш, земи си фешън цайс и гутову!

# 636
Соучи, аз па установих, чи ми тряят учила. Оная вечер сме легнали на спалнята да зяпаме ТВ с младежа, той си взе очилата и аз викам - я ги дай да видя как се гледа през тях. И оп, изведнъж надписите на ТВто станаха ясни, а си мислих, че стоят леко размазани, щото ТВто е старо и не прожектира добре. JoyJoyJoy Сега ще трябва да си записвам час за очен.

И на мене ми трябвът, ама още са ослушвъм.....

Соулчи, аз така си търсих здравно-осигурителната книжка, излезе, когато хич не ми трябвше,ама поне вече я знам къде е. А имунизациянния паспорт ми трябваше като заминавахме, писаха ми ваксините на фърчащ лист. Имунизационния паспорт го намерих сега като се прибрахме, ама бележките йок...та ще излезе, виж по гардероби и секции да не си го завряла в бързината...

А, то тъй ша да е...
Ше излезе некуй ден, га не гу търся, ама екипчето ша е умалялу вече сигурно.

Абеее, да сме живи и здрави само.....

А, вий заредихте ли с боб?!? Чи моя ут пръдливия са падна....хахаххаха

# 637
  • Куциндрел
Ся кат мине НГ и ще си запиша час. Ама като погледнах през цъките на дятиту и тоз екран на твто кат стана един кристален и ясен... викам, лелии, куза, дърта си вече.

# 638
Мараба кукита!🤗
ут утре съм на диетъ

днес гу пиша мързелдей

# 639
Мараба кукита!🤗
ут утре съм на диетъ
Скрит текст:

днес гу пиша мързелдей

Е, що, Сънши, баш сига пу празницити ш,съ мъчиш? Ква диетъ, сига съ иде, щот има по мноу секво едини. Не е лошо да преяждаш от Коледа до Нова година, лошу щей ако ут Нова гудина ду Коледа преяждаш! Simple Smile

# 640
То не е лошу Лабри,ама не моа съ пучешъ кат ме засърби 🤪

# 641
Еее, толкуз ни мойш намери некой да тъ пучеши пък! Joy

# 642
  • загубено
Морнинг кукс.

Ко викате за освинването? Joy

# 643
Хмммм....не мисля, че си успяла да покажеш цялуту му изяществу.

# 644
  • Countryside
Уф, Соулчи, падна ми комбъла ут толкуз изяществу...

Ся да въ питам, ко ши ядети днескъ? Joy

Общи условия

Активация на акаунт