Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 124
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами може да разгледате страницата, аз съвсем случайно попаднах на нея и поръчах. Фото близко до нас няма честно казано. Може би предлагат и други неща. Друго, което се сещам са Коледните фотосесии и албуми към тях. това е страхотно за бабите и дядовците.

# 121
  • софия
За нашата тийнка харесах адвента на балеа ще потърся клипчета в интернет какво съдържа.
Талисманчето на пандора, ще е едно от тези двете
Малката на 7 иска моливи, книжки и дървена кукла с дрешки като пъзел е,русалка, но има доста време и може да си измени желанията.
За ММ наистина не знам или парфюм версаче ерос, комплект за брада, бири с кашон от цял свят.
Може ли да кажеш откъде ще го взимаш,защото аз питах в Дн в Дъ мол и казаха,че го нямат?

# 122
  • София/Севлиево
Този адвент календар го имаше преди 3 дни в ДМ на Николай Хайтов(до метростанция Жолио Кюри).Имаше още няколко вида и тепърва ги зареждаха,едва ли са свършили...

# 123
  • там където има винаги вятър
Страхотна тема. Всяка сутрин "влизам" да видя какво сте писали. Никакви идеи нямам за: 2 дъщери, 2 внучки/ на 6 и 8 години/, 1 син/приятелка пад въпрос/,1 зет, ММ, и приятелско семейство на което все вино, домашни сладки и някоя ръчно направена играчка за елха им подаряваме Thinking

Миналата година взех от Лидл 3 подаръчни кутии и в тях според предпочитанията - вино/червено, розе, бяло/, кафе/еспресо, 3в1/, чай на Deluxe, мезета разни пакетирани, шоколади.
На едната дъщеря имаше ваучер за масаж, на другата - пътна чанта/сак, на зетя - комплект парфюми, на децата - играчки и пари на всички.
Много ми хареса единия от адвент календарите, но дали всички неща  ще се харесат и използват? Rolling Eyes

Сега в Хиполенд има много намалени играчки и май ще взема нещо на внучките/8 годишната още чака за играчки/, по-скоро ще е Лаборатория за парфюмирани сапуни на L.O.L надявам се да им е интересно,че и майките им се занимават с разни неща. Още повече че този месец и 2-те имат РД и едната рано, рано си получи подаръка /растат децата и вече не ги деля/ - 20-минутно яздене на кон.

Не виждам нищо лошо да подарите на детето куче или коте.Няма нищо страшно.
Скрит текст:
Да, много е хубаво дори, но...трябва да си подготвен че ще ставаш сутрин рано и вечер в пек и дъжд да го извеждаш, че ще има изяде тапети, прагове...Ангажимента е голям и както някой писа - на трябва да се купува на всяка цена, само защото детето иска. Това от опит Rolling Eyes Когато нашите деца - 3 на брой бяха малки и искаха много кученце - отказвахме всеки път само заради тия ангажименти, с ММ на работа, децата на смени на у-ще...кой ще го гледа. Преди 1 година взехме куче на внучката/8 годишна е/, но сега е друго -  грижа за него полагаме майка й, ММ, аз.А пък това че е направил някоя беля вече не придирям. Не вярвах че може да се обича толкова много такова същество.

# 124
  • София
Този на Балеа, го видях в ДМ в Парадайс в петък.

# 125
Обмислям на ММ да направя адвент календар, но се чудя с какво да го запълня... идеи?

И аз на ММ. Това ще му е една част от подаръка. На 24.12 ще получи още нещо.

Измислила съм това като разбира се може да има промени:
7 чифта чорапи
3 боксерки
1 балсам за устни
1 ролка против изпотяване
1 сапун
1 крем след бръснене
1 мини измивен гел за лице
1 ароматизатор за кола
3 бонбона линд
1 дъвчащи бонбони
1 баунти ДМ
2 коледни играчки Джъмбо
1 преспапие Джъмбо
.. това е съобразено с неговия вкус.

Друго, за което се сещам аз са:
Запалка
Ключодържател
Табакера
Продукти за брада..
Тениска
Спортни/офис аксесоари
Чай/кафе

А понеже не успях да намеря кутия/календар мисля да му ги сложа в тези пликчета и да са под елхата и всеки ден да отваря по един пакет.
https://www.slanchogled.com/product/25751/hartieni-plikove-i-sti … -x-6-x-18-cm.html

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 12:20 от Анонимен

# 126
  • Някъде там
За нашата тийнка харесах адвента на балеа ще потърся клипчета в интернет какво съдържа.
Талисманчето на пандора, ще е едно от тези двете
Малката на 7 иска моливи, книжки и дървена кукла с дрешки като пъзел е,русалка, но има доста време и може да си измени желанията.
За ММ наистина не знам или парфюм версаче ерос, комплект за брада, бири с кашон от цял свят.
Може ли да кажеш откъде ще го взимаш,защото аз питах в Дн в Дъ мол и казаха,че го нямат?
. От ДМ Плевен, и в двата ДМ в града ги има.

# 127
Страхотна тема. Всяка сутрин "влизам" да видя какво сте писали. Никакви идеи нямам за: 2 дъщери, 2 внучки/ на 6 и 8 години/, 1 син/приятелка пад въпрос/,1 зет, ММ, и приятелско семейство на което все вино, домашни сладки и някоя ръчно направена играчка за елха им подаряваме Thinking

Миналата година взех от Лидл 3 подаръчни кутии и в тях според предпочитанията - вино/червено, розе, бяло/, кафе/еспресо, 3в1/, чай на Deluxe, мезета разни пакетирани, шоколади.
На едната дъщеря имаше ваучер за масаж, на другата - пътна чанта/сак, на зетя - комплект парфюми, на децата - играчки и пари на всички.
Много ми хареса единия от адвент календарите, но дали всички неща  ще се харесат и използват? Rolling Eyes

Сега в Хиполенд има много намалени играчки и май ще взема нещо на внучките/8 годишната още чака за играчки/, по-скоро ще е Лаборатория за парфюмирани сапуни на L.O.L надявам се да им е интересно,че и майките им се занимават с разни неща. Още повече че този месец и 2-те имат РД и едната рано, рано си получи подаръка /растат децата и вече не ги деля/ - 20-минутно яздене на кон.

Не виждам нищо лошо да подарите на детето куче или коте.Няма нищо страшно.
Скрит текст:
Да, много е хубаво дори, но...трябва да си подготвен че ще ставаш сутрин рано и вечер в пек и дъжд да го извеждаш, че ще има изяде тапети, прагове...Ангажимента е голям и както някой писа - на трябва да се купува на всяка цена, само защото детето иска. Това от опит Rolling Eyes Когато нашите деца - 3 на брой бяха малки и искаха много кученце - отказвахме всеки път само заради тия ангажименти, с ММ на работа, децата на смени на у-ще...кой ще го гледа. Преди 1 година взехме куче на внучката/8 годишна е/, но сега е друго -  грижа за него полагаме майка й, ММ, аз.А пък това че е направил някоя беля вече не придирям. Не вярвах че може да се обича толкова много такова същество.

Така е.Няма пек,няма студ,няма дъжд.Ние нашата сме я свикнали по два пъти на ден да я водим някъде да играе,отделно я изкарваме да си свърши нуждите,но не се оплакваме.

# 128
Събирам идеи за подарък на брат ми и приятелката му, с която чакат бебе. Чудя се подаръка към бебето ли да е ориентиран, и без това ще им трябват много неща, бебето го чакаме средата на Януари, момиченце ще е.
Много се чудя. Искам да им подаря нещо хубаво. От друга страна се притеснявам да не стане дублиране с подаръците, защото има много желаещи да им подаряват какво ли не, както обикновено се случва.
Хем искам да е нещо полезно и практично.
Примерно шезлонг за бебето. Хем знам как всяка майка иска да си избере за детето всичко, а искам и да е изненада. 😊

# 129
  • София
Ами на мен ми се струва, че е по-добре да е нещо за тях, а не за бебето. Аз ако съм подаръкът за него ще го подаря след като се роди, ама аз съм си от суеверните. 😀

# 130
Да и това го има.

# 131
  • София
Събирам идеи за подарък на брат ми и приятелката му, с която чакат бебе. Чудя се подаръка към бебето ли да е ориентиран, и без това ще им трябват много неща, бебето го чакаме средата на Януари, момиченце ще е.
Много се чудя. Искам да им подаря нещо хубаво. От друга страна се притеснявам да не стане дублиране с подаръците, защото има много желаещи да им подаряват какво ли не, както обикновено се случва.
Хем искам да е нещо полезно и практично.
Примерно шезлонг за бебето. Хем знам как всяка майка иска да си избере за детето всичко, а искам и да е изненада. 😊

Аз ако не знам какво да подаря на бебче питам майка му. Попитайте я от какво има нужда,  за да не стане наистина дублаж.

# 132
  • там където има винаги вятър
Ами на мен ми се струва, че е по-добре да е нещо за тях, а не за бебето. Аз ако съм подаръкът за него ще го подаря след като се роди, ама аз съм си от суеверните. 😀
Мис Каролин Бингли, ти си решаваш, но и аз съм за подарък след като се роди. Толкова повода ще имаш подаръци.

# 133
  • Германия
Сестра ми като роди най-много ѝ липсваше време за сън и храна. Не знам дали в България има подобни фирми, но тук например hello fresh предлагат доставка на продукти за готвене по домовете заедно с инструкции. Всичко е приготвено така, че да е точно за едно ястие и определен брой порции. Мисля, че са предварително нарязани нещата, така че да трябва само да ги сложиш в тигана/фурната.
Идеята ми е да им подариш ваучер за подобна услуга за първите 2-3 седмици след раждането, за да се намали натоварването от задължения, несвързани с бебето. Така и бащата може да сготви нещо и да отмени майката, дори и иначе да не се занимава с това. А за да не се налага готвене всеки ден, може да се увеличи броят на порциите и разреди доставката, за да ядат два дни от едно и също ядене.

# 134
Понеже хвърлям по едно очо и ви следя, споделям за една страница с щурави чорапи от които вчера поръчах, но още не съм ги получила, за да споделя впечатления.
Ето я, ако някой се интересува, в момента има намаление - https://www.dedoles.bg.
Знам, че младежите се впечатляват от интересни чорапи, а и цените на Happy Socks са х 3 (не съм забелязала да са достатъчно намалени), но освен това тук има различни модели, толкова различни, че двата чорапа са различни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт