Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 126
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ако някой наистина е решил да си вземе коте и не държи да е бебе, мога да му дам една много мила и гальовна кастрирана женска. Някъде около две годишна е. Със сигурност е била домашна, но някой я беше изхвърлил заедно с новородените й бебета Sad
Настанила съм я при баба ми, че аз съм с кучище, но бабата вече е на над 90 години и й е трудно да се грижи за животинка.

Като стана дума за животни да попитам. Вие подарявате ли коледни подаръци на домашните любимци? Аз мисля да поръчам 2-3 играчки, но обикновено след минути са унищожени.

# 106
  • София
Чета темата и миналата година имаше страхотни предложения. Спасихте ме тогава.
Относно котетата, имам 2 бебета /женски/ на които търся нови семейства. Heart

# 107
Подарявам цяла седмица всеки ден пастет. Други неща не купувам, без това си играят двете дебилки с кламери, торбички и пръстта от авокадото, вместо с мишки и топчета.

# 108
Аз купувам на нашата кучешки бисквитки в коледни кутийки.
Сега ни отвориха много хубав зоо магазин и предполагам за Коледа ще има много интересни неща .
Слагам ги под елхата и детето много се радва, че има подарък и за кучето.
Тя е член на семейството и винаги има за нея .
За подаръци тази година не съм измислила оше.
Дребни неща на детето и мм ще поръчам комплекти чорапи от Пирин хил ,на сестра ми някое малко сетче от Боди шоп,за детето нз какъв голям подарък,на 7 е и вече сме де разбрали без играчки.
Беше казал ,че ще иска лаптоп за Дядо Коледа
 за "джойстик" обучение ако има (джойстик в превод дистанционно 🤣🤣🤣)
Та ще видим ..

# 109
Нашето куче получава подарък и за Коледа, и за рожден ден. Нещо за ядене, разбира се, и някоя играчка.
Много, много се надявам да не се правят необмислени подаръци в лицето на някое животинче. Айде, за котки ми е все тая, те не изискват грижи и може да се оставят за сувенир, обаче за куче съм абсолютно против. Страдат!!!
На детето ще взема комплект с отвертки, гайки и болтове, някоя книжка. За останалите - родители и приятели - не избираме персонални подаръци, само на децата. Правим коледни кошници, взимам одеяла или нещо друго в този дух.

# 110
  • под тепетата
С десет ръце , десет крака и четири лапи подкрепям горното. Нашият дойде след раздяла на двама млади, след необмислен подарък на семейство с  дете , макар и не коледен. Иначе разбира се, че ще има и за него подарък. Много е готин като прехапе джуката и гледа заинтересувано и малко глупаво Stuck Out Tongue

# 111
  • София
На ММ днес за имения ден му подарих тази книга.

Много я хареса. За феновете на спорта мисля, че е добър подарък.

# 112
  • София/Севлиево
О,и ние от тази година сме с куче в къщи.И то бретон(тези,които знаят каква е породата се сещат за какво говоря).Взехме го за р.д.на детето ,ама сега иска и коте-е,това няма да стане(имаме и рибки).Та и аз се чудех за подарък за кученцето и май ще е нещо за хапване,че играчките след два-три дни вече за нищо не стават и ММ им наложи вето Simple Smile

# 113
  • под тепетата
Каишка с номера, май и нов Конг му трябва на момчето ми.

# 114
  • София
Тези календари от ДМ много ми допаднаха. дали би ги имало и в БГ, и ако не как ги поръчвате? Директно чрез DHL ли идва или до Габко и от Габко до вас (ако са от Англия разбира се) ?

# 115
  • Някъде там
Тези календари от ДМ много ми допаднаха. дали би ги имало и в БГ, и ако не как ги поръчвате? Директно чрез DHL ли идва или до Габко и от Габко до вас (ако са от Англия разбира се) ?
ДМ ските календари са налични в магазините на ДМ.

# 116
Обмислям на ММ да направя адвент календар, но се чудя с какво да го запълня... идеи?

# 117
  • София
Още една добра идея за коледен подарък мога да дам за магнитчета за хладилник с ваши снимки. Има една страница във Фейса, казва се Happy moments. Та може да изненадате мъжете с ваши малки мили снимки или пък става и за бабите и дядовците Simple Smile

# 118
  • Някъде там
Още една добра идея за коледен подарък мога да дам за магнитчета за хладилник с ваши снимки. Има една страница във Фейса, казва се Happy moments. Та може да изненадате мъжете с ваши малки мили снимки или пък става и за бабите и дядовците Simple Smile
Такива малки снимки може да изработи всяко фотостудио, както и магнитчета, тениски, чаши и каквото се сети човек Simple Smile
Изглежда интересно като идея.

# 119
  • под тепетата
Магнитен пъзел по-би ми харесал, защото пак може да се нареди на хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт