Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 803
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 210

Парфюм си беше поръчала за РД и вече го получи. Може да разпитам и майка й за някакви насоки.
Друго като идея, която мога да споделя е - мека гривничка на Пандора. Това ми е другият подарък, който ще отидем да вземем заедно + някакво талисманче. Щом харесва Тик Ток, то може и блуза - така наречените Худита  с надпис Тик Ток. Може да й вземете слушалки, ако няма.  А слушалки има много видове - безжични, малки, големи и скъпи, и достъпни.
[/quote]

Може ли да споделите каква е тази мека гривна на Пандора?

# 211
  • Sofia
Miss_Independent5, Пандора са верига магазини в моловете, които продават сребърни и златни изделия - гривни, колиета, пръстени. Към тях се продават различни тематични талисмани. Идеята е наистина добра , защото може да се комбинира подарък по всеки вкус. Цената обаче ще е над 100 лв ако се вземе и гривна, и талисман.

# 212
Miss_Independent5, Пандора са верига магазини в моловете, които продават сребърни и златни изделия - гривни, колиета, пръстени. Към тях се продават различни тематични талисмани. Идеята е наистина добра , защото може да се комбинира подарък по всеки вкус. Цената обаче ще е над 100 лв ако се вземе и гривна, и талисман.
Да, знам. Просто аз не ги харесвам и нямам нищо на Пандора, но все пак не е за мен. Тя може и да се зарадва.

# 213
  • Разград
Аз също нямам нищо на Пандора, но на много дами и момичета им харесват. Меките гривни са по ръката и могат да се поставят много и различни талисмани. Гривна + талисманче, дори, може да стигне до близо 200.00лв. На мен, лично, за дете, което харесва, а и няма нужда от нищо и нищо не иска, си е идеален подарък. Тя, дъщеричката ни, като видя цените и се отказа, но нейната, която е имитация се обели, а й е любима и не я сваля. Това ми говори, че много я харесва. Затова съм се спряла на този подарък, защото е желан и ще се носи. Всеки си познава децата и знае какво харесват, струват ли си някои подаръци и дали човек, в момента, може да отдели дадена сума за подарък за един човек за дадения повод. Каквото и да подарим на децата си, когато е с обич, то ще бъде правилният избор.
Ето варианти на меки гривни:
https://www.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/598408c00
https://www.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/598816c00
Има още доста.
И варианти на талисмани:
https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/798846c01
https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/798809c01
Можете да разгледате, защото разнообразието е голямо!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:15 от maia_a

# 214
  • Sofia
Зависи дали носи бижута. На мен също не ми допадат гривни, отрупани с фигурки, но пък само гривна не е лошо.

# 215
В момента меки гривни има на сносни цени (намалени), така, че гривна с висулка би била около 100 лв. После за РД или др повод могат да се добавят висулки.

# 216
  • Разград
В момента меки гривни има на сносни цени (намалени), така, че гривна с висулка би била около 100 лв. После за РД или др повод могат да се добавят висулки.
Бихте ли споделили къде са намалени и дали са оригинални, защото това е моят сигурен избор за Коледа!

# 217
И пъзели е получавала. За комплект с гримове е малка, да. Няма да взема такова. Проблемът е, че наистина е пренаситена, едно дете, получава и от баби и дядовци. Рожденият й ден е началото на януари... Но вярва още в Дядо Коледа и ми се иска да намери нещо под елхата. Винаги оставям и за другите подаръци, за да е наясно, че всички получават.

# 218
  • София
Пандора гривните са страхотни, за мен имат само един недостатък, че винаги трябва да съм със супер гладки ръце Sweat Smile Едно косъмче да имам и ще го закачи, но при малките деца го няма този проблем.
Иначе аз също не ги харесвам претруфени, една висулка ми стига и мисля, че и така е красива.

Tottó - А може би някакъв ваучер за почивка? Така хем ще съчетаеш да има нещо под елхата хем и ще отидете на някое местенце и ще си изкарате страхотно.

# 219
  • София
Пандора на черен петък обикномено имат промоция купи 2, получи 3.
Тото, а щом вярва в Дядо Коледа, писмо няма ли да пише? 😀

# 220
Totto, аз скоро подарих спален комплект на Frozen на една 8- годишна госпожица. Умря си от кеф, но и тя си е запалена по Frozen, има какво ли не на това филмче.

# 221
sea.sea, написала е. За стика там прочетох. Писала е някакъв 3Д лак за нокти, не знам какво е това. Писала е и пак Лего, но няма да е това, защото тя и с наличното не се занимава. За РД мисля да е домашен любимец, от много време искаме коте да си вземем.
kmalik22, ей това е, че не е запалена по нещо такова. Мина й периода с филмите. Опитва се да пише книги, има няколко вече, по детски разбира се, рисува много хубаво, когато се старае... Но комплекти за рисуване е получавала.

# 222
Бихте ли споделили къде са намалени и дали са оригинални, защото това е моят сигурен избор за Коледа!
Преди седмица купих от Мол Варна.
Предполагам и на др места е така. Нямаше ги изложени, но ми ги предложиха като бюджетен вариант

# 223
  • София
Дали пък не е нещо такова

# 224
Моята племенница - на 10, предния локдаун изчете и изгледа Хари Потър и полудя, та сега купувах тениски, худита, някакъв официален мърч - чаша, дневник и ключодържател, и внимание... вълшебната пръчка на Хърмаяни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт