Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 135
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 795
Хайде и мен зарибихте с тези чорапи 😄,решено е!Отделно, скоро питах какво да взема за футболен фен,за детето харесах персонализирана футболна топка с две снимки (може и повече),ще го снимам с треньора му,мисля ще е на седмото небе...Отделно си поръча и от тези комплекти,в които се превръщаш в археолог и търсиш находки,има такива с "диаманти" и статуетки,веднъж взехме,много се забавлява и още говори за нея...

# 796
За мъжът ми - поръчах семеен портрет, дано да го оцени!

Трябва да сте сигурна, че ще му хареса - защото ако не си пада по такива неща си е голямо разочарование. Аз не понасям такива глупости, а имам няколко познати, които се убиват да ми подаряват по рождени дни и годишнини такива рисувани карикатури с големи глави и всякаква подобна простотия. Директно ги засилвам към коша, без да си правя труда да ги пазя дори в мазето.

# 797
  • Пловдив
А някой поръчвал ли е чорапи от тук?
https://chorapi.bg/chorapi/

# 798
  • Sofia
Днес в магазин СБА видях ,че има такива чорапи.

# 799
  • София
И аз съм доста "на нож" с портретите и направо не понасям карикатурите, но може би Криси добре познава мъжа си и той ще се зарадва Simple Smile))

Дайте идеи за подаръци на колежките. Пет бройки са и не трябва да е нито нещо мнооооого дребно, нито нещо кой знае колко голямо. В голяма чуденка съм. Мислех по няколко ефектно опаковани екзотични видове кафе, но не мога да намеря магазинче с насипно кафе, както едно време. Чай не обичат, така че тази алтернатива отпада. И сега пак съм на кота 0

# 800
Пакет/кутия коледни бисквити + стъклена играчка за елха.

# 801
Мислех по няколко ефектно опаковани екзотични видове кафе, но не мога да намеря магазинче с насипно кафe
Dabov.bg, не знам дали имат насипни, но със сигурност имат екзотични видове.

# 802
Кутийка с чарапи?
Тези на Пирин хилс и на мен ми харесаха 😊
Стъклена играчка за елха, термочаша за кафе, пижами, пантофи?

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 18:35 от Аркадия

# 803
  • München, Deutschland
И аз съм доста "на нож" с портретите и направо не понасям карикатурите, но може би Криси добре познава мъжа си и той ще се зарадва Simple Smile))

Дайте идеи за подаръци на колежките. Пет бройки са и не трябва да е нито нещо мнооооого дребно, нито нещо кой знае колко голямо. В голяма чуденка съм. Мислех по няколко ефектно опаковани екзотични видове кафе, но не мога да намеря магазинче с насипно кафе, както едно време. Чай не обичат, така че тази алтернатива отпада. И сега пак съм на кота 0

Yellow girl, ето оттук съм купувала насипно, има различни видове, както и могат да го мелят за автомати, за турско кафе, за кафеварка и т.н. И други хора са купували и са били доволни - и като вкус, и като цена. Лично аз съм тествала етиопското, защото такива предпочитаме попринцип (етиопски). Е, като няма пием и друго, де. Simple Smile

# 804
Споделям линк към събитието на Поетите Live Stream за Коледа. https://www.facebook.com/101194514658361/posts/598177794960028/ Купих кодове за 8-мартенския им спектакъл и много се харесаха.
В случая събитието ще е на 20.12 и може би трябва да се подари по- рано.

# 805
  • София
chrissy, извинявай, но не виждам линк. Може ли да го пуснеш или изпратиш.

# 806
Здравейте и аз влизам сред вашите редици.

Започнах тези дни да нахвърлям на кой какви подаръци ще търся и ще ми е интересно какво избирате и вие.

За колежките, за 8 март поръчах от едно момиче  ръчно правен венец , които всяка една от тях да си закичи из къщата, апартамента, терасата.
Аз имам три колежки и трите венеца бяха еднакви, за да не се сърдят.
Ето това е страничката на момичето и единия венец:
Скрит текст:
[ ]]
За Коледа също ще разгледам предложенията из фейсбук за ръчно правени украси.

За семейни приятели избирам от тази страничка декорации https://m.facebook.com/lavandabg/

За мъжът ми, по идея на една съфорумка ще поръчам от сайта на Любимия му футболен отбор яке или суитчър , тениска и няколко дребни тематични подаръци. Също тениска и козметичен несесер ( с логтоо на отбора)  за неговия син.

За майка ми мисля парфюм, шал и ваучер за естетична процедура. Също и коледни чинии или други коледни декорации.

За баща ми не съм решила, може би парфюм.

За баба ми - дехидратиратор, за да суши плодове и зеленчуци и през зимата( досега само лятото на терасата) .

За сестра ми парфюмен комплект, сума пари и ваучер също за козметична процедура.

Нуждая се от   предложения за подаръци( за рожден ден и Коледа, нова година) за момиче на 10г.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 20:14 от alethea

# 807
Нуждая се от   предложения за подаръци( за рожден ден и Коледа, нова година) за момиче на 10г.
Моите предложения:
-Настолна игра
-Книга според предпочитанията на детето
-Безжични слушалки
-Халат или топли пантофки за вкъщи, впредвид сегашната ситуация с дистанционното обучение

# 808
Да и аз загледах настолните игри, знам че много харесва и често играе Монополи с измами и Забавна игра за надарени деца, та искам нещо подобно. Имате ли конкретно предложение?

Мислих си слушалки, тя често играе с приятелчета и си говорят, може би ще е удачен избор.
Но как да разбера какъв точно вид трябва да са, има телефон huawei задължително ли да трябва да са на тази марка?

Миналата година ѝ подарих комплект чаша, лъжичка и купичка с персонализирано име и любим герой, също и лампа с фея и нейното име, както и кутия за бижута пак персонализирано.

Но за тази година съм пълен пас към момента……

# 809
Момичета, какво се харесва сега на момиче на 3г.? Тя е затрупана от играчки, не зная какво би и допаднало. Търся масово харесвани хитове сред дечурлигата на 3г. Същото важи и за дечурлига на 1.5-2г. има ли някакъв хит сега?

Тази година при мен е абсолютна скука с подаръците, но пък миналата изненадах приятно близки с комплект луксозно спално бельо, един любител рибар с маркова макара и един класически кожен колан за господина. По думите на надарените съм им направила услуга, че това са все необходими неща, за които обаче все или време или пари не достигат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт