Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 027
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Никога не съм разбирала идеята на тези ръкавици, на мен на пръстите ми е най-студено. 😀

# 871
Никога не съм разбирала идеята на тези ръкавици, на мен на пръстите ми е най-студено. 😀
И аз така. Дори зимата на клавиатурата като пиша ми мръзнат, а е топло в стаята. И за кръвооросяване съм пила, нямаше ефект. Та тези ръкавици са ми като сандали посред зима малко...
Иначе почти всички ръкавици вече са с пръст за екран.

# 872
  • Пловдив
Ами аз споменах кога ми вършат работа. Не вървя и много пеша, та са ми идеалки.

# 873
Че то си има идеални ръкавици за работа с екран, защо трябва да липсват пръстите?

# 874
Мисля, че излишно се дълбае в темата. На мен екранът ми е най-малкия проблем. Сложа ли ръкавици с пръсти, се чувствам като инвалид. Нищо не мога да държа, нищо не мога да извадя от чанта или джоб. Изсипвам, изпускам, губя. Мерси. Тези без пръсти, които покриват до втората фаланга са ми идеални. Ако искам да ми топлят върховете, имаше едни с капаче - май това е най-сигурно за подарък, ако не знаете предпочитанията на този, за когото ще плетете.

# 875
  • там където има винаги вятър
Момичета, коя от вас поръча комплекта Douglas Makeup коледен календар? Би ли го показала "на живо" как е. Може полза да няма, но да го видя. Поръчах 2, но се възползвах от безплатното опаковане и сега не зная какво има вътре Rolling Eyes

# 876
Ако става дума за този - има си го описан в сайта на Дъглас:

# 877
  • Вече на светло в София

Търся коледна завеса за баня. В интернет все попадам на "изчерпано количество" Някой да е срещал някъде?

# 878
mama iasi  същия е като на картинката, голям и тежък. Нямам търпение да дойде 1.12. да го почвам Heart Eyes

# 879
  • там където има винаги вятър
Villy, прочетох описанията, поръчах втория който си показала.

Жоржи, ами не е тежък, освен твоя ако не е друг. Квадратна е кутията.

Изкушавам се да махна опаковката на единия Rolling Eyes

Редактирам се: Villy, моите не са това което си показала - изглежда по-голям и може би е тежък.

Поръчах Make up, код 060772

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 20:25 от mama iasi

# 880
mama iasi този е по-малкия от 59лв., аз реших, че понеже е за мен си ще се поглезя Blush и тупнах показания, той беше 79 Blush

# 881
  • София
Пристигнаха ми стъклените играчки за елха. Много са красиви и добре изработени. И бързо дойдоха.

https://social-plovdiv.eu/

# 882
Приличат на онези от едно време, красиви са.

# 883
  • София
С две деца въобще не смея и да поръчам, иначе да, много са хубави.

# 884
  • Пловдив
Приличат на онези от едно време, красиви са.
Точно такива са, предприятието в Пловдив е май с последния майстор на духано стъкло, последно "учеше" там хората. Предприятието участва в различни базари в страната, за да си подпомогнат финансово и да се види, че все още има стока, която не се внася от Китай.

Общи условия

Активация на акаунт