Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 013
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 945
В Димитровград има много хубав планетариум - Джордано Бруно е кръстен.   Препоръчвам!

# 946
  • София
Защо не работи? Ние бяхме 2019 г там, малката беше на 3 г и много се чудихме щи издържи ли, ще я е страх ли, пък то взе, че много и хареса.
И във Варна знам, че има Планетариум.

# 947
Във Варна има два планетариума, в единия - на входа на морската градна, съм ходила като ученичка, има и в Морско училище, но какво работи в момента не мога да кажа за съжаление.

# 948
Благодаря, момичета! Чудесни идеи ми дадохте Simple Smile Иначе сме в София, така че най-близо ни е планетариумът в Музейко и после този в Пловдив.

# 949
  • под тепетата
Ходила съм във Варна, Пловдив, Смолян. В последния беше преди много години, но бях запленена . В Пловдив ходих миналата година с внука и бях разочарована, може би защото преди това бяхме във Варна в морската градина. Там лекциите са за деца и отделно за възрастни. Съобразени са с възрастта и ми хареса.

# 950
  • Пловдив
В Смолян е в ремонт, затова не работи.

# 951
Аз бих препоръчала Рожен. В момента обаче посещенията са временно преустановени.

# 952
Момичета, имам нужда от съвет. Малкият ми племенник много обича всичко свързано с космоса. Търся идея за подарък, който ще го зарадва и впечатли. Бюджет - 50-60 лв. На седем години е.

Има мн хубави светещи глобуси, показват съзвездията. В книжарници АБВ съм ги виждала.

Да, и в Хиполенд,  и в Практикер - дори са по-евтини с 5-6 лева и 2 год. гаранция. Модел - ДЕН И НОЩ

И в Лидл пускат такива глобуси основно преди Коледа,много са сполучливи!

# 953
ТАзи година мисля за ММ да е кожен портфейл, ръчна изработка. За детето -лего, но бабите са ми по-сложни Simple Smile

# 954
ТАзи година мисля за ММ да е кожен портфейл, ръчна изработка. За детето -лего, но бабите са ми по-сложни Simple Smile

За бабите- кожени пантофи Simple Smile

# 955
  • под тепетата
От гледна точка на баба - подметките не са за мен например - ниски и равни. Заради разширените вени няма да ми са удобни.

# 956
Аз на бабите редовно подарявам козметика и книги.

Пантофите са ми прекалено бабешки подарък. А от естествена кожа не бих взела по никакъв повод.

# 957
  • София
На мен ми пристигнаха пантофките от Vesk.bg. Добре, че взех 1 номер по-големи, защото вътре са много пухкави и кракът трудно влиза (предполагам, че с времето ще се послегне).
Относно Легото - понеже и на моят син ще взимаме за Коледа, да кажа че този уикенд в Комсед ще има -30%.

# 958
Може ли помощ със сайт, от който мога да поръчам светещо одеяло? Трябва ми за момче. Намирам няколко, но нещо не ми вдъхват доверие.

# 959
  • под тепетата
Това одеяло е с фосфорециращи бои, така ли? Т.е. не се изискват батерии? А как понася прането?

Общи условия

Активация на акаунт