Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 983
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 1 020
  • София
Купих тази книга и ми се струва много интересна и подходяща за деца 7-12г:
https://www.pan-bg.eu/knigi/koleda-i-nova-godina-neobichayni-vap … tgovori-2033.html
В bijou brigitte има коледни дрънкулки - обеци, герданчета, изглеждат не кичозно и пак стават за същата възраст, пък и за по-големи.

# 1 021
Ние имаме Звездата (Zanzoon) вярно и невярно, 
https://www.ozone.bg/product/zanzoon-31572-zabavna-igra-vyarno-ili-nevyarno/

Устата (с имитации)
https://www.ozone.bg/product/zz-interaktivna-igra-usta/

И един микрофон с въпрос
https://www.ozone.bg/product/zz-igrata-mikrofon/

Тях много ги харесва. И трите са 7 и 8+, а той е на 5г (играем ги от поне година даже) и се справя чудесно. Така ,че си зависи от детенцето, нищо, че пише за по-голяма възраст.

Детектор на лъжата май всички я искат, заради реклама, която се върти. Сега пак погледнах описанието и  не ми изглежда сложна.

# 1 022
  • Враца
Играта "Тихо, не будете татко" е интересна и доста лесна. Става за дете на 4-5 години и нагоре.

# 1 023
Дали има книга, която би била интересна за  14г. момче учещо в професионална паралелка графичен дизайн, предприемачество и информационни технологии.

Във връзка с професионалната му ориентация- не знам подходяща. За неговата възраст е една много хубава книга-игра- Асверг. Синът ми е на същата възраст и я прочете/разигра с голям интерес. В момента чете нещо от Хрониките на Амбър- фентъзи е, също много увлекателна. Ако момчето ви обича да чете, вероятно ще му харесат.

# 1 024
Понеже се заговорихме за игри,тази (Противостояние .Всички срещу всички) е за 8+ и чета,че се задават въпроси,но не пише от какъв тип са,някой има ли идея?

# 1 025
  • Враца
И аз имам питане- детето /на 4г./ иска някакви колички, които вървяли по стените.
Някой може ли да ме светне какви са тези коли и от къде да ги купя?

# 1 026
# 1 027
  • У дома
Ние имаме  детектор на лъжата. Много бързо му се нарадва госпожицата, получи го миналата година за Коледа, тогава на 6.5г. Също и микроскоп, той пък е почти нов, защото почти нищо не можела да види. 
Тази година поръчах за нея(7.5г) : светеща Дъска за русиване от Комсед, някакви  цветни Пуканки да лепи и да прави фигурки, диамантен гоблен и някаква говореща играчка-куче Пърси Joy  чакаме и адвент календар с фиджет джаджи от али-то.
За беба(на 11м ще е на Коледа) поръчах проходилка 4в1- маса за игра, уокър, количка и тротинетка, макар че до Коледа може и да проходи...
Мм е най- сложен, харесах идеята за чаша от кафе и някакво кафе ще му поръчам. Мисля и карикатура на цялото семейство да направя и да му подаря...вече съм се изчерпала откъм идеи за подаръци за него да мисля. Има и РД др седмица, поръчал си е стъклени мини буренце за вино, събиращо се в хладилника(тук поне ме улесни).
За семействата ни- календари, Коледни Сладки ще правим и се чудя по някое топло одеяло ли да взема, или някакви кошници направо да сглобя, ще го мисля още.
За племенниците на 4г и на 1г,  мисля от светещи одеяла да им поръчам и да приключа с подаръците.

# 1 028
  • София
А я кажете някаква идея за момче на 1 г и 3 м, търся нещо дребно и символично- вероятно някаква играчка ( ама вече не помня за тази възраст кое беше подходящо). Ще си разменяме  подаръци майките в една група, но ми се ще все пак и нещо за детенцено да пратя.

# 1 029
  • София
А я кажете някаква идея за момче на 1 г и 3 м, търся нещо дребно и символично- вероятно някаква играчка ( ама вече не помня за тази възраст кое беше подходящо). Ще си разменяме  подаръци майките в една група, но ми се ще все пак и нещо за детенцено да пратя.

Сещам се за плоските дървени пъзели с животни, на които трябва да намери мястото или пластмасов камион (ако е боклукчийски най-добре) - винаги е актуално Simple Smile На тази възраст моят син беше най-впечатлен от камиони, багери и подобни Simple Smile

# 1 030
  • София
Да, Миж, сетих се, много хубава идея наистина, не ми беше хрумнала. 😀 Сигурно ще е това.

# 1 031
  • София
Аз взех едни гномчета, за подарък на приятелка.

# 1 032
И аз се разбрах тези дни с една майка децата- момичета са ни наборчета,но незнам какво да взема на малката затрупани са с играчки .....почти на 2 г са.Доста ще се затрудня,ако някой има идеи....🙂🙄
До 20-30 лв

# 1 033
И аз се разбрах тези дни с една майка децата- момичета са ни наборчета,но незнам какво да взема на малката затрупани са с играчки .....почти на 2 г са.Доста ще се затрудня,ако някой има идеи....🙂🙄
До 20-30 лв
Моето момиче е на 1.8гм . Това което най-харесва и обича е -книжки-всякакви ...от тези с капачетата,от панорамните ,от тези със звуците-чудесен подарък са !  За близки дечица около и над нейната възраст поръчах или по скъпа книга като основен подарък или по- мъничка за допълнение Simple Smile
Другото с което моето момиче може да се занимава постоянно са книжките за оцветяване с вода- определно са голям хит- и са лесни и за бебка и за мама хаха
А другото интересно и бюджетно за което се сещам и което поръчах като допълнение към коледни подаръци са измивни фулмастри и/или пастели и книжки за оцветяване- не че могат ,но им е забавно да опитват хаха

# 1 034
  • Враца

Май са точно тези, рекламата я мернах по ТВ, то и детето от там сигурно ги е видяло Wink

Благодаря!

Допълвам:
В емаг я има ца 25 лева /плюс 6 за доставка/, в Хипо ленд я има за 80 лева...
Дали са еднакви? Името уж е едно и също, но дали едната не е "фалшива", за да е 3 пъти по -евтина?
Няякой има ли такава, ако да- от кой вид и дали наистина върви по стените?

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 14:39 от Трън в Очите

Общи условия

Активация на акаунт