Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 679
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Аз реших да не бързам, все още ми стават моите. Купих си само от лидл 2 клина и есенно яке,но е още с етикета, а и не става за зимата. Ще чакам да ми порасне още корема и тогава ще видим, че наистина са скъпи.

# 136
Аз карам сега с едно есенно по широчко, но корема ми е доста наедрял и вече опирам отпред. Disappointed
Чудих се за някакво по голямо обикновено яке. Гледам комбинирани с бебеносене, но като е февруарско докато стане за бебенодене ще се стопли и ще ми е горещо с дебело яке. Пък и не се знае с тази пандемия дали няма да ни затворят и да не се излиза.

# 137
Аз изтървах седмицата в Лидл, в която имаше якета за бременни (това беше преди няколко седмици де). Спомням си, че бяха на прилична цена. Сега ходя с едно подобно на пончо, но като застудее повече ще трябва да мисля нещо или ще вземам назаем от майка ми или свекървата, че не ми се дават пари за зимно яке, което после няма да нося.

# 138
Аз си взех от H&M

# 139
В лидл вероятно ще пуснат и зимни по някое време. Аз си взех тези дето ги имаше, тънките. За момента ми е добре, ще видим като застудее, с жилетка от долу..

# 140
  • София
Аз си имам яке 3 в 1 за бебеносене и бременност от Сгушени. Много съм доволна, носих си го и първия път две зими със сина ми в раницата. И сега ще си го ползвам и като бременна и с бебето поне още 1-2 зими. За мен си струват.

# 141
Аз пък отново мисля да прибягна към якето на мъжа ми 😁 и без това супер много ми харесва на външен вид, исках да си взема такова дамско, но имам предостатъчно якета за когато не съм бременна 😁 И предния път го ползвах в студените дни, но родих на 1.12 и бяха много по-малко от предстоящите 😁

# 142
Аз засега се събирам в якетата, имам и 2 по-широки дебели жилетки. Ако стане някакъв голям студ тогава ще търся. Надявам се поне без яке да мина.

# 143
  • Варна
Аз в събота бях на преглед, момиче е на 100%. В 22+3 съм, малката тежи 470гр и е 27см.

И моята девойка в същата г.с.е същите грамове, но доктора на феталната е притеснен, че изостава според измерванията със седмица и ми назначи изследвания.
На теб казвали ли са ти нещо относно размера на бебето?
Извинявай, че след толкова време ти отговарям. Докторът каза, че всичко е нормално. А аз понеже съм в една фб група за февруарски бебета, бях решила, че даже е голямо, тъй като там масово споделят, че момиченцата им тежат по-малко 😃

# 144
Някой вече с коластра? В 24 +5 съм. Раничко е сякаш 🤔

# 145
И аз имам по някоя капка, вече май всеки ден. Аз съм 24+3

# 146
Той ме изпрати, защото било препоръчително в тези седмици. Освен това моето момиче се оказа, че върви 2 седмици и 5 дни напред, обиколкотата ня коремчето е 23,34см. За щастие резултатите от обременяването ми са в норма и нямам диабет, доктора каза, че било нормално и нямало страшно, че вървяла толкова напред. Дано е така, защото доста се притесних.
Днес правих обременяването.Резултатите излязоха преди малко всички са под референтните стойности (отдъхнах си😊).Изпратих имейл на док. надявам се и той да ги хареса😁😁
ps.Току що ми се обади акушерката на док. И той е доволен от резултатите.Тази вечер ще мога да спя😁😁. Бях в тих(не толкова тих) ужас последните два дни🙄.Горкият ми  ММ чак не знам как ме търпи...

Как е обиколката на коремчето на бебето ?
На измерманията от фетален доктор и на ЖК се означава с АС.

L.Jekova е при вас как е ?

Питам ви защото сте изпратени на ОТГГ от вашите доктори. Аз също бях и съм в норми, но според ЖК трябва да си следя кр.захар.
Др.показател, който се гледа е BPD/FL

# 147

И на мен ми се случва от време на време. И аз се чудих не е ли рано. При мен в 23 седмица.

# 148
  • Велико Търново
Да докладвам и аз
 Днес бях на преглед, бебето е 1222гр, според ехографа. Аз обаче не вярвам, предния път пак ехографа показваше големи размери, а накрая сина ми се роди 2580гр ( на границата между доносен и не). Отново ми изписаха утрогестан, флебодиа и магнезий естествено.
Да си призная, много ми тежи вече, дали бебето,дали кг нз, но все повече се запъхтявам и изморявам.

# 149
Привет на всички, вчера бях на ЖК, бебока е Добре, расте измериха го, че е 460 гр. 20+4 г,с. съм, шийката ми се е скъсила и е 2 см. вече, много ме е страх да не се скъси още, а за болките дам и аз имам същите долу ниско предполагам че е от нарастващата матка
За болките е много относително. По добре при такива отивайте на лекар нека ви следят. Аз имах болки миналия месец и лежах в болница защото шииката даваше наченки да се отваря. Сега нешата слава Богу се стабилизирахА. Но вече гоня 24 седм и почнаха неразпоженията в таза кръста гърбА. Дори преди два дни ходих на спешвн кабинет и се оказа че бебето притиска някви връзки. Затова имам болки изписаха ми спазмолитици магнерот . Ако имате силни болки ходете на лекар не подценявайте ситуацията следете се. Бъдете здрава.
Здравейте момичета, аз съм с термин края на януари, но си ви следя и вас.. Та малко да се оплача.. Лекувах гъби и бактерии, на следващия преглед все още имах гъби и ми изписаха още 2 вида глобули за 12 дни и няколко дни уж бях добре, но си усещам, че пак се появяват Sad Какво е това чудо.. Някоя друга има ли, която не може да се отърве от тях?
Аз имах само една бактерия открита. Уреаплазма уреалутикум. Изписаха ми медикамент сега нешата са ок. Може би нещата които ви изоисват не са достатъчни или не се влияете щом пак ги има. Потърсете друг специалист или лаборатория.
Аз имам корички по гърдите които отмивам при баня. Мисля че е нормално вече. 23та и няколко дни съм.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 16:50 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт