Паническо разстройство - 47

• 35 515
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Няма какво да се лъжем. Времената не са за срещи . Вайбър група е супер. Или Месинджър...всички имаме фейс предполагам. И знаете ли, предлагам, понеже с една друга група го правим така и е супер успешно, да определим примерно всеки вторник ако искаме веднъж седмично, или всеки първи вторник от месеца, ако искаме по веднъж месечно или друг ден разбира се , само пример давам. И си знаем , без да имат значение датите. Който може се включва, който не, другия път. Достатъчно сме като бройка та все да има поне 3-4 на линия. За да не се уговаряме всеки път кога ще е следващия. Какво мислите?

# 166
Супер е идеята, Сали, аз съм ЗА. Давайте фб или телефон, аз ще направя групатаа

# 167
  • Перник
Който ще организира група във вайбър ще пратя  е моя номер

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 20:09 от neji_s

# 168
  • София
Аз пратих номер на лично. А как ще се казва групата JoyJoyJoy

# 169
  • Цюрих
Аз предлагам да си пращате номерата на организатора,на лично съобщение.Тука,в "Бг мама", има всякакви екземпляри.
Да не земе някой да звъни в 2ч посред нощ и да ти вика: "здрасти,муцка,спиш ли!?"
Щот ми се е случвало ...това с телефонния тормоз.

# 170
Вярно има и по луди от нас. Ама мен не ми пука особено. Правете групата и така.

# 171
Пращам номер

# 172
не  разбрах къде ще е групата - във вайбър или фейсбук?

# 173
Viber според мен е по добре!

# 174
И аз съм за вайбър

# 175
Пращам и аз на Danjelita1 на лично.

# 176
Добавете ме 0877173850

# 177
Моят си го знаете
0879601427

# 178
  • Цюрих
Днес имах онлайн консултация с психиатър.Каза,че трябва да пия Ксанакс половинка сутрин от 0.25мг и евентуално вечер,при нужда.Също ще ми изпише и Серопрам по схема,защото смята,че без АД няма да мине.Обаче чакам рецептата утре.
Още имам страх и тревожност,вече втора седмица.Ту съм добре,ту съм зле-като асансьор...
Стомахът поотшумява.За болките ми изписаха Пантопразол.Инхибитор на протонната помпа.Ама в листовките има противопоказания за хора с депресии.Георги,дали може да изкажеш мнение в случая?
От един два дни всичко,което ям ми е кисело и тази вечер не мога да направя разлика между картофи и супа от тиква.Ментовото масло го поримисвам,обаче сякаш е наполовина силно,а го държа в затворено бурканче.Внушавам ли си нещо или пък съм хванала корона?
Може ли киселият вкус в устата да е от гастрита или раздразнения стомах,а също и лекия бял налеп по езика?
И да го пия ли тоя пантопразол или не?
Ако съм си лепнала гастрит ще мине ли от самосебе си и с диета ,може ли да го пия с другите лекарства?Още повече се сдухах...
Е,те,сега е момента да давате акъл??

# 179
Днес имах онлайн консултация с психиатър.Каза,че трябва да пия Ксанакс половинка сутрин от 0.25мг и евентуално вечер,при нужда.Също ще ми изпише и Серопрам по схема,защото смята,че без АД няма да мине.Обаче чакам рецептата утре.
Още имам страх и тревожност,вече втора седмица.Ту съм добре,ту съм зле-като асансьор...
Стомахът поотшумява.За болките ми изписаха Пантопразол.Инхибитор на протонната помпа.Ама в листовките има противопоказания за хора с депресии.Георги,дали може да изкажеш мнение в случая?
От един два дни всичко,което ям ми е кисело и тази вечер не мога да направя разлика между картофи и супа от тиква.Ментовото масло го поримисвам,обаче сякаш е наполовина силно,а го държа в затворено бурканче.Внушавам ли си нещо или пък съм хванала корона?
Може ли киселият вкус в устата да е от гастрита или раздразнения стомах,а също и лекия бял налеп по езика?
И да го пия ли тоя пантопразол или не?
Ако съм си лепнала гастрит ще мине ли от самосебе си и с диета ,може ли да го пия с другите лекарства?Още повече се сдухах...
Е,те,сега е момента да давате акъл??
Нищо ти няма. Ксанакса е добре, серопрам бива. Почвай ги, до 2 месеца си нов човек! Инхибиторите са кофти при хора с тежка депресия, ти нямаш клинична такава. Така че нищо ти няма.

Общи условия

Активация на акаунт