Паническо разстройство - 47

• 35 487
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
При колега беше първо теста, после симптомите. Ти ако нямаш симптоми ще пускаш ли тест?
Той пусна, че трябваше да заминава в чужбина някъде.
Фирмата ми пуска тестовете. В сряда ще правя, в петък и събота също. После понеделник. Ако все е негативен, ще се смятам за здрав.

Сатурация 97% в момента.

# 226
Аз съм в жестока депресия. Ужас!

# 227
Това пълнолуние дето мина и го наричат "синя луна" верно беше много противно. И едни такива енергии за вихри-само ексцесии и простотии... Някак така ми се стичаха нещата, че по възможно най-невъзможният начин и определено ми вдигнаха Прага на тревожността. Баси тъпнята. Дано не ме хваща Ковида, че съвсем ще изперкам с тая хипохондрия

# 228
При колега беше първо теста, после симптомите. Ти ако нямаш симптоми ще пускаш ли тест?
Той пусна, че трябваше да заминава в чужбина някъде.
Фирмата ми пуска тестовете. В сряда ще правя, в петък и събота също. После понеделник. Ако все е негативен, ще се смятам за здрав.

Сатурация 97% в момента.

Каква сатурация?

И аз съм зле, съня ми отиде на кино. Май на всички се отразява и на здравите даже - съседите вчера така си крещяха и тряскаха вратите, както не са го правили от много време.

# 229
  • Цюрих
Случвало ли ви се е да се събуждате с тревожност?Тая сутрин една муха или комар ми кацна на ръката и аз получих паник-атаки...и после 2 часа тревожност...Как може от една изпусната чаша в другата стая да подскачам?Трясне някой врата и хоп,ПА!? Това нормално ли е?
Но от друга страна,изглежда,че диазепамът се понатрупа,та поне заспивам преди 00ч.И спя цяла нощ.Не смея да се похваля....
За 13 дни съм изпила 4 хапчета Диазепам от 5мг.Тази седмица гледам да пия 1/4 само сутрин.Като ми пристигне Ксанакс пак ли с 1/4 да го почна или с 1/2? Нали мога да спра Диазепама от раз?
Онази пси- пак не ми е пратила схема и ако и се обадя,ще трябва да се караме,а не ща да се разстройвам...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:28 от Tatti

# 230
Може Шоко. То бензото за няколко часа се издухва от тялото. Днес ако си пила диазепам, утре си почваш ксанакс. Ако е от 0,25 ксанакса направо цяло хапче си почни. Може ако искаш да пробваш с 1/2 от 0,25, ако се притесняваш, но не знам дали ще ти подейства толкова малка доза.

# 231
Може Шоко. То бензото за няколко часа се издухва от тялото. Днес ако си пила диазепам, утре си почваш ксанакс. Ако е от 0,25 ксанакса направо цяло хапче си почни. Може ако искаш да пробваш с 1/2 от 0,25, ако се притесняваш, но не знам дали ще ти подейства толкова малка доза.
Между различни бензо е добре да има поне 18 часа разстояние, ако единия е клоназепам, поне 60 часа. Виж им полуживота и изхвърлянето от организма. Говоря по гайдлайни как е.

# 232
Магдата, моята приятелка живее в Лондон.
Ако трябва нещо да я питам, да трябва да изпрати!
Медицинска сестра е!
пишете ми моля

# 233
Да ви попитам възможно ли е ако е точно в началото със слабо изразени симптоми ,теста да излезе отрицателен?

# 234
Да ви попитам възможно ли е ако е точно в началото със слабо изразени симптоми ,теста да излезе отрицателен?
Това не трябва ли в темата за Ковид да е? Позитивен PCR около 5ти ден почва да е реален.

# 235
Здравейте 😀 От април-май съм на Ципралекс. В началото бях редовна, но от един месец го взимам през 1 ден, някой път през 2... както дойде. От вчера обаче съм като парцал - лошо ми е, нямам сили, чувствам се все едно съм пила алкохол. То вече с таз Корона не зная какво да мисля, но нямам T , нито кашлица. Възможно ли е според вас, да се е получило нещо като отнемане?

# 236
Георги, а ти как си? Нали чакаше да видиш дали ще развие симптоми?

# 237
Георги, а ти как си? Нали чакаше да видиш дали ще развие симптоми?
До тук добре, днешния тест чакам да излезе. Засега няма нищо.

Вив, проследи се, ако си така няколко дни поред направи един тест. Ако е отрицателен , виж дозирането на АД да не го забравяш.

# 238
Георги ти какъв тест прави- бърз или кръвен? Кой е по надежден? В неделя се върнах от Турция с болки в мускулите и  лека кашлица, нямам Т, но ме е страх да не е Ковид. Като цяло се чувствам добре( даже и ракия ми се пие🤣) Чудя се за тест но ме притесняват много често грешните резултати. Мисля да се изолирам за 10 дни, ако не се влоша

# 239
Георги ти какъв тест прави- бърз или кръвен? Кой е по надежден? В неделя се върнах от Турция с болки в мускулите и  лека кашлица, нямам Т, но ме е страх да не е Ковид. Като цяло се чувствам добре( даже и ракия ми се пие🤣) Чудя се за тест но ме притесняват много често грешните резултати. Мисля да се изолирам за 10 дни, ако не се влоша
Бърз и кръвен е едно и също. И да безмислени. От фирмата викат Рамус да ми правят PCR тест. Това е тоя, който ти бъркат в носа и гърлото надълбоко.

Общи условия

Активация на акаунт