Паническо разстройство - 47

• 35 467
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Принципно се дават със зелена рецепта

# 316
Леле, колко ковид в нашата тема..бързо оздравяване на всички.
Аз съм все така не спокойна, със сърцебиене. Много неща ми се струпаха тия дни. Работата падна, на мъжа ми намалиха заплатата, алергии, кашлици. Кога ли ще вляза в ремисия, ако изобщо вляза. Пък ковид ако лепнем незнам, ще изперкам вече..

# 317
Ехоо как сте? Мен ме нямаше за малко, почивка си дадох. Добре е при мен ситуацията. И ние тъкмо излизаме от ковид. Да се похваля, че го карам даже изкарах най-леко. И бях много спокойна, само една мнооого лека ПА ми се случи която мина за 10 мин.

Според мен има значение и че продължавам да доизкусурявам диетата-сега освен че не ям захар и боклуци включих на зимно меню: туршия само вода и сол, много супи с костни бульон, сушени сливи и кайсии, и доста чесън с оцет. Ей това и яйца мога да си ям по цял ден.

Признавам, че нервите ще се оправят последни в редицата и отвреме на време ми хлопат дъските, ама валидол даже не съм взимала от февруари тази година. Още малко да сме живи и здрави ще стане година от моя последен опит преди тежката артилерия хапчетата.

Успех и на вас!

# 318
  • софия
Девет дни се пих витамини и имуностимулатори,но ми е отпаднало и гадно и от днес ми казаха антибиотик.Аналог  на сумамед,защото сумамед няма никъде, много ме е страх,защо не минава тая гад?

# 319
Девет дни се пих витамини и имуностимулатори,но ми е отпаднало и гадно и от днес ми казаха антибиотик.Аналог  на сумамед,защото сумамед няма никъде, много ме е страх,защо не минава тая гад?
Ковид иска поне 11 дена за да почне да минава. Критичната фаза е някъде около 13-я ден. Тогава започваш или да оздравяваш или се влошаваш.

# 320
  • софия
Благодаря ти,Георги!Можете да си представите вирус плюс ПР. Какво става

# 321
Благодаря ти,Георги!Можете да си представите вирус плюс ПР. Какво става
Едното си го правиш сам, другото не зависи от теб.

# 322
Хора помагайте!
Не знам дали съм с паническо разстройство, ама хипохондрия имам със сигурност. Нервите ме тресат яко. Краката са ми сковани от 2-3 седмици и съм се самодиагностицирал с множествена склероза.
Миналата седмица бях на невролог, ама без направление нищо не направи. Днес бях при ЛЛ че почнах да ходя по малка нужда през 20 мин. Изследванията ми супер,и пак се върнах на множествената склероза.
Следващото ми ходене мисля да е на психиатър че и на жена ми вече и идва повече.

# 323
Хора помагайте!
Не знам дали съм с паническо разстройство, ама хипохондрия имам със сигурност. Нервите ме тресат яко. Краката са ми сковани от 2-3 седмици и съм се самодиагностицирал с множествена склероза.
Миналата седмица бях на невролог, ама без направление нищо не направи. Днес бях при ЛЛ че почнах да ходя по малка нужда през 20 мин. Изследванията ми супер,и пак се върнах на множествената склероза.
Следващото ми ходене мисля да е на психиатър че и на жена ми вече и идва повече.
Щом изследванията са добре, значи нищо ти няма. Тичай на психиатър да даде лечение и почвай борбата. Нямаш МС, нито рак, нито нищо.

# 324
Само ЯМР открива тая гадост.

# 325
Само ЯМР открива тая гадост.
ЯМР я потвърждава на база насочващи изследвания и преценка на невролог.

# 326
Иван за психиатър си мисля.
Галант, направо не ми се ще да си представям комбинацията ковид и ПР. Чак се панирам като си го представя. Но всички ще го минем това, ако те успокоява..

# 327
Като имате температура, 38 да кажем, не се ли измества проблемът върху заразата!
Не казвам за да има шаш и паника, защото си е обикновен вирус!

Вероятно от понеделник ще затворят града!  И лошото е, че не може да се пазарува.

# 328
Здравейте, влизам да драсна, че много се излагам и дори нямам време да пиша.
Ние още не сме се ковидьосали, но сигурно ще стане все по някое време. Около нас има много болни, на мен ми е много притеснено, но и някак се настройвам че ще го караме и го чакам. Ако не - пък добре.
Имах доста тежки нощи, явно от страхове - едната ми се въртя цялата стая, беше ужасяващо просто усещане че припадаш и то легнала, но някак отмина, после едната нощ като всяка станах със сърцебиене да изпия нещо и ми изтръпнаха ръце и крака и много се уплаших, но каквото такова.
Оздравявайте, дано всичко отмине някак по-леко.
Хайде и хубав ден!

# 329
Много замря темата, никой не пише.. Сигурно чакат само в групата... Моят се разболях, от какво не е ясно.. Не иска да дава 100 лв за тест, а и личната му каза, че нейният мъж е болен с положителен PCR и в болница, а нейният тест е отрицателен, но цяла седмица била ту с температура, ту без и че теста явно не хваща всичко... Изписа му цинк, суроп за кашлица, Аспирин.. Иначе той почна със суха кашлица в неделя, в понеделник вече температура от 37,5 до 38. След това вече няма температура и кашля само сутрин като стане - нещо като да се прочисти. На третия ден ходи на преглед, мислеха да му правят рентген, но дробовете му били чисти. Мерили му сатурация-98%,с моя honor показва пак така 97-98. Изписал му антибиотик за всеки случай, но да го почва ако пак вдигне темп.
Аз се ослушвам като пръднал заек-нямам нищо още.. Постоянно се самонаблюдавам и хипохондрията ме тресе. Че съм и с автоимунно и само се филмиран.. Ама, квото такова.. Да минава по бързо, че...
Някой взимал ли си е от тези тестове дето ги продават в аптеките и дали са верни?

Общи условия

Активация на акаунт