Паническо разстройство - 47

• 35 419
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Но пак казвам, темата е Паническо разтройство!
Да Ви дам линкове към другите теми!
И петте поста след моя са само за ковид.
Четете ли въобще!

# 346
Но пак казвам, темата е Паническо разтройство!
Да Ви дам линкове към другите теми!
И петте поста след моя са само за ковид.
Четете ли въобще!
Хората са в явна паника заради него. Пишат тук, защото тук е за паника. И целия свят се вълнува от тази тема. Всички познаваме и починали хора от вируса, както и болни. Скоро всеки дом ще има болен. Това не е ли повод за панически атаки и разклатена психика?

# 347
Ами у нас, уж аз съм човекът с паниките, а днес моят мъж се паник оса и реши да ходи на рентген, като искаше да се успокои. Е, излезе, че има пневмония. Отидохме в Рамус и за бърз антигенен тест,резултатите довечера. Изписаха му 2 вида антибиотик

# 348
Ами у нас, уж аз съм човекът с паниките, а днес моят мъж се паник оса и реши да ходи на рентген, като искаше да се успокои. Е, излезе, че има пневмония. Отидохме в Рамус и за бърз антигенен тест,резултатите довечера. Изписаха му 2 вида антибиотик
Теста ще е положителен. Стягайте се.

# 349
Ми що се паникьосвате!
Образование! Неграмотност!
Не разбрахте ли, до сега година, каква е целта!

От ковид да са починали 1/2000 от това което съобщават. И продължавате да вярвате!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:36 от Джери

# 350
  • софия
Танче,то е ясно,че щом сме в този група сме с ПР.,ама дай да си помогнем и с други неща.

# 351
Ами, Георги, много ме успокои🤣😁.... Как да се стегна? На него му е 6 ден днес от симптоматиката. Надявам се да му минава вече... Ще видим и моя тест довечера. Боже, човек може да откачи. Само да ви кажа, че в болницата на рентгена, лекарят каза, че от 3 седмици снимат по 70-80 човека и всеки трети е с пневмония. И това е Казанлък

# 352
Че пневмонията се лекува за 20 дни!
Какво и пък толкова страшното. А други години дали са били по-малко!
Бе като изкараш напреднала форма на туберкулоза знаеш, че не всичко е толкова опасно!
Да си помагаме, някой да знае до Монблан как е положението сега. В смисъл по леснията ли ще го кача?

# 353
И на мен днес ми е кофти ден, но цяла седмица ме мъчи стомаха и страшен дискомфорт, постоянно ми е студено дори вкъщи на 20 градуса. Имах тежка и натоварена седмица така че донякъде знам защо ми е така.
Темата с Ковид е свързвана, все повече близки имаме болни и утежнява състоянията ни.  А ако ние сме, още по-тегаво.
Много ми е смешно като ми кажат 1/2000 това успокоява ли ви? Значи през 2008 год бях бременна тогава 1/1000 жени били хващали варицела по време на бременност а 1/10000 я хващали в първите три месеца. Ами бях от тия 1/10000. Малко ме успокояваше че останалите 9999 не са, повярвайте ми. И пазете се, всички казван тежко се кара. Колкото може избягвайте места с много хора.
Всъщност в петък ми звъняха от една банка да отида. Викам няма начин. Осигурили сме предпазни средства. Викам да бе и в Пирогов имат, ама всички го изкараха. Като мине ще дойда. Трябвало да актуализират данни. Викам актуализирайте си ги, аз преча ли ви? Има ел. Поща вайбър както кажете - те не, на място. Ами след Нова година викам ако сме живи ще се видим, като не -ще пратя наследниците.

# 354
И на мен днес ми е кофти ден, но цяла седмица ме мъчи стомаха и страшен дискомфорт, постоянно ми е студено дори вкъщи на 20 градуса. Имах тежка и натоварена седмица така че донякъде знам защо ми е така.
Темата с Ковид е свързвана, все повече близки имаме болни и утежнява състоянията ни.  А ако ние сме, още по-тегаво.
Много ми е смешно като ми кажат 1/2000 това успокоява ли ви? Значи през 2008 год бях бременна тогава 1/1000 жени били хващали варицела по време на бременност а 1/10000 я хващали в първите три месеца. Ами бях от тия 1/10000. Малко ме успокояваше че останалите 9999 не са, повярвайте ми. И пазете се, всички казван тежко се кара. Колкото може избягвайте места с много хора.
Всъщност в петък ми звъняха от една банка да отида. Викам няма начин. Осигурили сме предпазни средства. Викам да бе и в Пирогов имат, ама всички го изкараха. Като мине ще дойда. Трябвало да актуализират данни. Викам актуализирайте си ги, аз преча ли ви? Има ел. Поща вайбър както кажете - те не, на място. Ами след Нова година викам ако сме живи ще се видим, като не -ще пратя наследниците.
УниКредит ли ти звъняха... Тия ако са аз им казах звъннат ли пак си махам всичко от тях Grinning

# 355
Аз съм си към ДСК, сега Експрес май, като се обидиниха.
Най-големият тормоз са мобилните, да видите как на един абонат изтича договора, за телевизии,  домашен интернет, 3 телефона! Е по-тормозен човек няма!

Иначе елементарна статистика! Какъв ви е шансът.
А, на бас, че никой няма познат болен от ковид.
Зарежете ги тези тестове.  Аз имах положителен, после отрицателни. Докато накрая в чужбина се установи, че няма!
Просто капитализмът толкова не ще да си замине!

# 356
Аз съм си към ДСК, сега Експрес май, като се обидиниха.
Най-големият тормоз са мобилните, да видите как на един абонат изтича договора, за телевизии,  домашен интернет, 3 телефона! Е по-тормозен човек няма!

Иначе елементарна статистика! Какъв ви е шансът.
А, на бас, че никой няма познат болен от ковид.
Зарежете ги тези тестове.  Аз имах положителен, после отрицателни. Докато накрая в чужбина се установи, че няма!
Просто капитализмът толкова не ще да си замине!
6 приятели имам умрели от вируса (3 аутопсии), над 20 приятели и добри познати са болни в момента. Аз самия бях в контакт с 2 болни и бях изолиран. Така е с доста народ, капитализма тук общо няма. Освен тестовете, има и други клинични показатели.

# 357
А дали са от вируса!
Ей, ще ме накарате да отида до бившата работа да взема аз да го изследвам!
И какво доказва експертизата, че си умрял от вирус, я стига смехории!
Казах, аз и още двама известни показахме положителни тестове!
Докато не се оправи положението да се изследваме в Лондон!

И четете пак отгоре какво пише - заглавието на темата!

# 358
А дали са от вируса!
Ей, ще ме накарате да отида до бившата работа да взема аз да го изследвам!
И какво доказва експертизата, че си умрял от вирус, я стига смехории!
Казах, аз и още двама известни показахме положителни тестове!
Докато не се оправи положението да се изследваме в Лондон!

И четете пак отгоре какво пише - заглавието на темата!
Тромбози най малкото са основния признак. Много дълга тема, целия свят изследва, тука не сме остров на различните прояви.

# 359
Джери ти обаче хич не вярваш... Бая народ измря.
Опелкорса и на мен ми е все студено. От есен до пролет съм все така и спя с чорапи. Това пак има общо с психиката мисля...

Общи условия

Активация на акаунт